KÉZMŰVES PINCE ÉS GALÉRIA Szeretettel meghívjuk Önt és kedves ismerőseit kiállításunk megnyitójára, június 9-én (pénteken) 18 órára. NAGY KÁROLY.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A m ű v é s z e t e k A művészet a görög tekhné és technika,
Advertisements

IGÉNYES ÜZLETI PREZENTÁCIÓK KÉSZÍTÉSE - bemutató minta -
A KÓS KÁROLY GALÉRIA TISZTELETTEL MEGHÍVJA BAKOS BALÁZS 12. C osztályos tanuló -„Leonardo di CaBrio„- című ELSŐ ÖNÁLLÓ KIÁLLÍTÁSÁNAK MEGTEKINTÉSÉRE A A.
Összefogáson alapuló hagyományőrzés a Móri kistérségben
ÉRZELMI FELSZABADULÁS TECHNIKA RÖVIDEN, KÉPEKBEN.
Vác turisztikai attrakciók összefogása a TDM szervezet keretében
„Ez a projekt az Európai Bizottság támogatásával valósult meg
Vizuális nevelés tantárgypedagógia
Mountain of China Jól tudjuk…. és mégsem teszünk semmit.
Győr város szociális ellátórendszerének működtetése az önkormányzati, civil és egyházi szolgáltatók közreműködésével. Páternoszter Piroska főosztályvezető.
TURIYAM Téma: Önmagunk mibenléte
Magyar Államkincstár Dél - alföldi Regionális Igazgatóság Állampénztári Iroda Kecskemét, Tájékoztató a évi HÖF pályázatokról.
Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola T a t a b á n y a
Büntetés-végrehajtási
Készítette: Köhler Ágnes 1. A prezentációban a Gödöllői Városi Múzeumot kívánom bemutatni és elemezni. Remélem bővebben tájékozódik az intézmény szolgáltatásairól.
„ Gőzös, meleg barázdákon vetetten Kincses kalászok bólogatnak át Az út felé, hol kényes, büszke fák, A Szépség fái súgnak át a berken.” József Attila:
Kellemes ünnepeket és Boldog új évet kívánok!
A „Nekünk bejössz, ha a könyvtárba bejössz!” című Országos Tini Könyvtári Napok keretén belül a következő programokkal várjuk a Kedves Érdeklődőket: 2008.
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
Névnapodra Szeretettel!
Pozitív gondolatok Ajándékok melyet ingyen adhatsz Automatikus.
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Szerző: a szövegek és képek az internetről
„Korunk vívmánya a számítógép, mint kreatív eszköz az alkotó művész kezében” Művészetek Háza Veszprém április május 01. „Digitális Művészetek.
Köszöntjük Önöket az „Esély az együttműködésben” – Élhetőbb vidék megteremtése konferencián!
MEGHÍVÓ A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága, és a Pest Megyei Természetbarát Szövetség szeretettel meghív minden kedves Természetjárót.
A Könyvtárterem ilyen volt... A Könyvtárterem ilyen lett...
Hódmezővásárhely az alföldi művészváros
Klauzál Gábor Élete és munkássága!
2. Ismerkedés a Damjanich Múzeummal
3. FORDULÓ C. KÉZMŰVES FELADAT Megoldások OZIRISZ FÖLDJÉN VETÉLKEDŐ
Megfigyelési teszt Hölgyek részére
A t e r m é s z d a l Csak az erős ember ismeri a szeretetet,
Karácsony Ha szerencsénk van havazik és nem tűnik minden annyira szürkének. Mostanában, hogy jön az új év és a Karácsony, csak fázol és meg-megállva.
Hallgatva ezt az önazonossági kérdést, amelyet Jézus szegez tanítványaihoz, eszembe jutott pár hasonló kérdést feltenni a mi Társaságunkkal kapcsolatosan:
Keresztények küldetésben 4. rész Elkötelezett kapcsolatok.
Tetétlen Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit az Államalapító Szent István Király és az Új Kenyér ünnepe alkalmából.
A NEMZETI TEHETSÉG PROGRAM, AZ EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA, AZ EMBERI ERŐFORRÁS TÁMOGATÁSKEZELŐ VALAMINT AZ OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOGATÁSÁVAL.
Rippl-Rónai Múzeum Rippl-Rónai Megyei Hatókörű Városi Múzeum
Az én kedves barátimnak
I. világháborús emlék.
1 KELER Tájékoztató Köszöntő Dudás György – KELER Zrt. Vezérigazgató Práger Ádám – KELER Zrt. Marketing és Ügyfélkapcsolati igazgató április 26.,
A tavalyi évben a nemzetközi játék keretei között diákjaink kedvenc meséinek kiválasztását, angol nyelvre történő fordítását és továbbítását kérték tőlünk,
Mountain of China Tudjuk…. - miért nem teszünk róla ?
VáltozatokVáltozatok. A Tudós, Művész, Orvos, Tanító, Ezermester, Edző, Építész vezeti a manók városának építési munkáit.
A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk. A programsorozatra szeretettel.
2009. április 7.. I. A jegyzői tisztség kialakulása és fejlődése a tanácsrendszer létrejöttéig 1. A jegyzői tisztség a kezdetektől 1871-ig 2. A jegyző.
Az E-galéria kiállítása Gergely Borbála első önálló tárlata az E-galéria „Tehetségek” című sorozatában december 2 – december 2 – 18.
2008. június 4-én 13 órakor megnyílt a június 4-én 13 órakor megnyílt a XVIII. SZEGEDI RAJZPEDAGÓGUS TÁRLAT A Vedres István Építőipari Szakközépiskola.
Munka – magánélet egyensúly Mintaprojekt és a jövő Hidegkúton és környékén Pénzes Erzsébet Hidegkút „Önkormányzati kapacitásépítés norvég‐magyar együttműködéssel”
A tetté lett szeretet Családi istentisztelet Mikulás napján Program: – Gyülekezés és énektanulás – „A tetté lett szeretet” - totyogók istentisztelete.
2010. AUGUSZTUS 27-ÉN A MŰVÉSZTELEPI BESZÁMOLÓ KIÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT MEGNYITJUK A VARGA MÁTYÁS SZABADISKOLAI CSOPORT TANÉVÉT. PROGRAM: AUGUSZTUS.
Dr. Lévai Zoltán Professor Emeritus
(Szeged, Temesvári krt. 42.)
Részletek a kiállítás anyagából: A 25.évforduló I-V. c. sorozatból (2011., kréta, szén, á/ 70x50cm) Hommage’a Vinkler I-V. c. sorozatból (2011.,
Szekeres - ösztöndíjasok: Az E-galéria kiállítása
MŰVÉSZTELEP JÚLIUS KEMENCE
Köszönetül városunknak.
MŰVÉSZTELEP JÚLIUS KEMENCE.
Meghívó Szegedi Nemzetiségi Napok május 22 – 27.
Májusi dolgaink 2.: 20. pedagógus tárlat /díjazottak kiállítása/ anyagának begyűjtése a Céh 20. évességére rendezett kiállítás Zsombón SzegedART rendezvénysorozat.
Installáció Valamikor régen, 1990-ben, a frissen alakult művészcsoport vezetőségi megbeszélésein arról álmodoztunk, hogy önálló helyünk lesz és ott rendelkezésünkre.
BERNECEBARÁTI AZ ALKOTÓTÁBOR A CÉH ÉS SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZÖTTI EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS ALAPJÁN KAPOTT ANYAGI TÁMOGATÁSBÓL.
Európai újságírók találkozója
BaLiFe Pálfi Lilla Juhász Ferenc Nagy Barnabás.
Országos Kompetencia Mérés 2011
Századfordulós ékkövek – tematikus kalandozások a szecesszió varázslatos világában HUSRB/1203/212/121 sajtótájékoztató Szeged, Dr. Igaz Ágnes.
Az életvezetés etikája
Vágyaink és kívánságaink
Jól tudjuk…. és mégsem teszünk semmit. Mountain of China.
Előadás másolata:

KÉZMŰVES PINCE ÉS GALÉRIA Szeretettel meghívjuk Önt és kedves ismerőseit kiállításunk megnyitójára, június 9-én (pénteken) 18 órára. NAGY KÁROLY kiállítását CZENÉNÉ VASS MÁRIA osztályvezető (Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Kulturális Iroda) nyitja meg. A megnyitón közreműködnek az alkotó tanítványai: Haraszti Dóra (gitár,furulya) Haraszti Ádám (dob)

Időnként elmondom a fenti idézetet, amikor tanácstalanul áll valaki képeim előtt – nem érti miért csinálok oly sok eljárással, annyi módon képet – csak! Vannak hangulataim, elképzeléseim, képi gondolataim – és remélem, hogy az eszköztáram is megvan önmagam kifejezésére.

A Dolgok című képpel együtt születtek két éve Alsómocsoládon, ahol kiváló körülmények között dolgozhattunk. Ezek a képek erősen rokonok grafikáim képi világával.

Az előzőekkel együtt készült kép, kicsit más, de nem nagyon…

A bemutatott képanyag tájékoztató jellegű. Kisebb méretű akvarellekből és A/3, A/4 méretű sokszorosított grafikából több kiállításán még gondolkodom, a megnyitóig hátra lévő napokban a hangsúlyok átrendeződhetnek egyik, vagy másik technika javára. Egy biztos, hogy fotókkal most nem kívánok szerepelni, mint ahogy az alkalmazott és a reklámgrafika is kimarad a választékból.