Vállalati futócsapatok a Jó Ügyekért Cseh Balázs Civil Iránytű Alapítvány

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Tegyük Együtt!” Program az önkéntesség elterjesztéséért Pest megyében TÁMOP / A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete és a NIOK.
Advertisements

Tutori tevékenység a gyakorlatban
Helyi Érték- Értékhely! KEOP CELODIN Zalai Alapítvány.
Kuti Éva Az adományozás magyarországi helyzete, a nonprofit szervezeteknek nyújtott adományok MTvSz–NIOK Szeminárium szeptember 20.
Európai Lányok prezentációja Révai Miklós Gimnázium és Kollégium Győr,
Az ÉFOÉSZ Támogatott Lakhatási Programja
Civil szervezetek Magyarországon
KULCS program gyakorlati tapasztalatai Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége – Horváth Nikoleta.
dr. Ficzkó Zsuzsanna alias zsficzko stratégiai menedzsment tanácsadó
Vigyázz – Kész - Rajt (Az adományszervezés alapjai)‏ AMBRUS KIRY NOÉMI.
Közösségben újra hasznos!
Közösségben újra hasznos! TÁMOP A DOMÁNYBOLT, MINT A TÁRSADALMI INTEGRÁCIÓ ESZKÖZE Átfogó Célok • Foglalkoztatás • Környezetvédelem • Anyagi fenntarthatóság.
Munkaterv Miért szükséges, mik az előnyei?
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Civil programok kommunikációja, a CSR-hez való kapcsolódás lehetséges módjai Dr. Győri Zsuzsanna KÖVET Egyesület október 24.
„Hidak” Párbeszédfórum United Way Magyarország Munkahelyi adománygyűjtő kampány október 6.
Az adománygyűjtés kezdeti lépései a Magyar Természetvédők Szövetségénél Ladányi-Benedikt Ildikó kommunikációs munkatárs szeptember 20.
A civil – vállati együttműködés előnyei avagy Nonprofit + “For profit” = 0 Potozky László Polgár Társ Alapítvány
„ TEszedd ” ( 2011) „Önkéntesen a tiszta Magyarországért” Vidékfejlesztési Minisztérium Környezetügyért Felelős Államtitkárság Budapest dr. Rácz.
Készítette: Novák Edvin
Civilek a kommunikációs fronton Hatvan, Október 4.
TÁRSADALMI IGAZSÁGOSSÁG INDEX: Pénzosztók és Adományozók figyelmébe Előadó: Dr. Hegyesi Gábor.
Humánerőforrás és fejlesztési irányai az érdekképviseletben Csikai Miklós HR szakértő Nyíregyháza, május 27. A program az Európai.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Az operációs rendszerek
Euroskills - Európa legnagyobb szakmai versenye Enterprise ICT Team 3 fő (korhatár 25 év) Windows specialista Linux specialista Hálózati adminisztráció.
1,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben'' XII. Országos Konferencia Budapest - Hotel Platánus, február
A mi projektünk Hemrik Balázs, Mandják Bendegúz, Pápai Dénes, Palotai Marcell.
MagNet Magyar Közösségi Bank a hazai vállalkozásokért Dakó Andrea Invitel InnoMax Üzleti Reggeli.
Vállalati dolgozók adományozása és önkéntessége Darvas Péter, United Way Magyarország NIOK „Hidak” október 6.
Az Átlátszó Oknyomozó Újságíró Központ a közélet tisztaságáért, a közpénzekkel történő átlátható gazdálkodásért küzdő civil watchdog szervezet. Az atlatszo.hu.
Miért érdemes az eMagyarország hálózathoz tartozni? Az eMagyarország hálózat működése kézzelfogható eredményekkel járul hozzá a társadalom és a gazdaság.
Nyull Balázs DigiTerra Informatikai Szolgáltató Kft november 13. Az innovatív stratégiatervezés szerepe a rövid és hosszú távú tervezésben Kis magyar.
"Új látásmód" érzékenység, innováció és közös tanulás a látássérült emberek munkaerő-piaci re/integrációjáért TAMOP /
„Talpraállástól az intézményesülésig” Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése (TÁMOP / ) Vágvölgyi.
Határon átnyúló civil együttműködések Kulcsár Mária, Fórum Információs Központ, Somorja.
Társadalmi Felelősségvállalás Napja szeptember 24.
E – kereskedelem - e? jótékony online árusítás Cseh Henriett
A Körös-menti TDM Egyesület a „Szarvasért” Alapítvány, és a Szarvasi Város-, és Környezetvédő Egyesület megállapodása.
Önkéntesség az Észak-Magyarországi Régióban. A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) története A Demokratikus Ifjúságért Alapítványt 1999-ben hozta.
Adományozási kultúra az Európai Unióban Előadó: Dr. Talyigás Katalin.
A vezető a legjobb HR-es.
Jó példák a gyakorlatból /Magyarország /
A vállalati önkéntesség népszerűsítése Eger, június.
Atlatszo.hu médiaajánlat. Az Átlátszóról Az Átlátszó a közélet tisztaságáért küzdő pártfüggetlen civil szervezet. Küldetésünk, hogy az állam a magyar.
Céljaink Módszereink Terveink Márkus Eszter NOSZA Egyesület.
Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány (SzKA). Első Közösségi Alapítvány Romániában (2007 december) Helyi projektek, helyi forrásokból Politikamentesség.
Motiváció.
Miért vagyunk sikeresek? Közösségi Szociális Szövetkezet Vízkelety László – E-cherry adományboltok szakmai vezetője Alakulás: 2010 Indulás: 2011-ben egy.
„Vedd ki a részed!” - amit a civilek már megtettek egymásért Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Együttm ű ködési Hálózat Miskolc, március 30.
Hhhhkkkkbo. „BOGÁNCS”Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület óta működik közhasznú egyesületként. Kizárólag adományból és 1 %-ból tartja fenn magát. Feladata.
PR public relations „Nyilvános kapcsolatok” A szervezetről felismerhető és hiteles arculatot alakítson ki a szervezet különböző célcsoportjaiban. Külső.
MESTER FRANCHISE-HÁLÓZAT JELLEMZŐI, ELŐNYEI Lavotha Ildikó cégvezető.
TAMOP /1 „CÉHÁLÓZAT KAPACITÁSFEJLESZTÉSE” Kézenfogva Alapítvány Projektnyitó Szakmai Nap
Mi a Maci? Maci a MAgyar Civilszervezetek rövidítése.
EGY ORSZÁGOS CIVIL SZERVEZET BEKAPCSOLÓDÁSA A KÖZMŰVELŐDÉSBE.
SZÉCHENYI PROGRAMIRODA TEVÉKENYSÉGEINEK, FELADATAINAK BEMUTATÁSA KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI IRODÁK.
Magánadományozás, a függetlenség kulcsa Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány Jacsó Annamária, programvezető november 28.
Fedezzük fel az európai lehetőségeket!. Információra van szükségem.. Merre induljak??
SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Fiatal Regionalisták VII. Konferenciája október 14–15. Győr A járműipari beszállítók kapcsolati.
A PAKSI BŐVÍTÉS LEHETSÉGES HATÁSAI TOLNA MEGYÉRE: KAPCSOLÓDÁSI PONTOK, EGYÜTTMŰKÖDÉSEK A TELLER-LÉVAI PROJEKTEKHEZ NASZVADI BALÁZS TERÜLETFEJLESZTÉSI OSZTÁLYVEZETŐ.
“Közösségben az erő!” Helyi civil kezdeményezések projekt ötlet felhívás Vas megyében A Vas Megyei Civil Információs Centrum és a Vas Megyei Önkéntes Centrum.
A Közösségi Alapítványokról Lekeny Hajnal Kárpátok Nemzetközi Alapítvány
Széchenyi Programirodák szervezete és működése
Ügyfélelégedettség-építés a HIFI-ben
Zöld szervezetek és az Est Media Group közös kiadványa
A(z) xy szervezet (a társadalmi vállalkozást bemutató ppt)
Játékosított kooperációs tréning a hatékony közös munkáért
Felsőoktatási Szakképzés
A civil szervezetek hatásméréséről
Előadás másolata:

Vállalati futócsapatok a Jó Ügyekért Cseh Balázs Civil Iránytű Alapítvány

Peer-to-peer / KKK

Miért jó a Jó Ügyeknek? Adományok a szervezet által kitűzött célok megvalósításához Nem csak pénzt hoz, hanem a képviselt szervezet hitelességét és jó hírét is erősíti Nem kell hozzá reklámra költeni Nem kell hozzá ismertség - kisebb szervezetek is lehetnek nagyon sikeresek

Miért jó Követnek lenni? Mert jó érzés segíteni egy Jó Ügynek Mert jó érzés köszönetet és bíztatást kapni a barátoktól, ismerősöktől Mert két verseny lehet teljesíteni egyszerre – kétszeres büszkeség érzése Futócsapat tagjaként egy futást kiegészítő közös cél, ami csapatmunkát igényel

Futó Követ csapatok Csapatok (vállalati, baráti, stb) létrehozása, csapatleírás megjelenítése (képpel, logóval) Követek kampányai a csapathoz rendelhetőek A csapat, csapattagok és összesített eredményük közös megjelenítése

Miért jó a vállalatoknak? Aktív dolgozói kapcsolódási lehetőség vállalati CSR tevékenységhez Kapcsolódási lehetőség egyéb önkéntes programokhoz Vállalati támogatások matching fundként való működtetése – kétszeres bevétel a támogatott szervezeteknek Sikerek és büszkeség kommunikálása vállalaton belül és kívül

Mik lehetnek Jó Ügyek? Bármilyen civil szervezet, amely valamely projektjéhez anyagi támogatásokat gyűjt Ha az adott szervezetnek még nincs KKK felülete, a Jóügyekért.hu létre tudja hozni Egy csapat akár több célra/szervezetetnek is gyűjthet A szervezetekkel kapcsolatos egyeztetést a Jóügyekért.hu csapata végzi

Mit csinál a Jóügyekért.hu? Üzemelteti és fejleszti a rendszert Tanácsadással segíti a Követeket, Jó Ügyeket és vállalatokat Az adományok közvetlenül a támogatott civil szervezetekhez érkeznek Visszajelzést kér és ad a Követek és adományozók felé a Jó Ügyek megvalósulásáról

Köszönöm a figyelmet! Cseh Balázs