Kedvezményes ajánlat a Biorezonanciás dohányzás leszokást elősegítő kezelésre Gyógyerő Egészségközpont Oláh Tamás e.v. tel: 06204222900

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egyenlőbb és egészségesebb társadalom
Advertisements

Molnár András Banki tanácsadó.
A munkahelyi egészségfejlesztés lehetőségei, nemzetközi tapasztalatok
Működhet-e hatékonyan a társadalmi ügyek piaca? Dr. Latorcai Csaba helyettes államtitkár Budapest, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért.
Laboratóriumi munka szerepe a minőségbiztosításban
A jog Önt védi. Mi az Ön jogait.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
REGIONÁLIS ÉS HELYI EGYÜTTMŰKÖDÉSI STRATÉGIÁK TUDOMÁNYOS KONFERENCIA REGIONÁLIS ÉS HELYI EGYÜTTMŰKÖDÉSI STRATÉGIÁK TUDOMÁNYOS KONFERENCIA SZÉKESFEHÉRVÁR.
Hogyan segíthet városán, településén? Az egészséges életmód szemlélet beiktatásával a település életébe.  Étkezési tanácsadással  Dohányzás ellenes.
Dr. Matejka Zsuzsanna „Gyógyszerterápiás gondozás”
Munkáltató és a részvételi intézmények Kisgyörgy Sándor ÉTOSZ.
Egészségérték-gazdálkodás: Mitől függ az egészségünk?
Az egészségügy átalakítása közgazdász szemmel A tervezett reformok hatásai Skultéty László GKI-EKI Egészségügykutató Intézet Kft.
Humán rendszerek, közszféra
Szenvedélyek fogságában - a drogok
Egészségfejlesztésének lehetséges irányvonalai
Mi a SzIA Minőségi Modell?  A SzIA Minőségi Modell olyan szervezet-, és minőségfejlesztési rendszer, amelyet először speciálisan nonprofit területen.
„XXI. SZÁZADI KÖZOKTATÁS ( FEJLESZTÉS, KOORDINÁCIÓ )” TÁMOP / A pedagógus(tovább)képzés kérdései és lehetőségei az egész napos iskola-
Nyitó rendezvény „Motiváló képzések és kapcsolódó szolgáltatások a ”Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP A2-12/ október 18.
Huszta Roland – Fejlesztési igazgató
Az öngondoskodás és a magánforrások szerepe az egészségügyi reformban
”PRO-TEAM” REHABILITÁCIÓS NONPROFIT KFT. Versenyszféra Fórum „Munkaerő-piaci szolgáltatások a „Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP /
Social label – társadalmilag felelős munkáltató minősítés Garadnay Tea
Elektronikus vezetési karton
Velünk egy jobb világért! II. Országos Módszertani Konferencia Beszámoló az elmúlt 1 év Munkájáról.
A gazdaságpolitika elméleti alapjai és gyakorlata
Egészségpolitika.
Kkv Akadémia 7 nap, 7 gyakorlati téma kezdő és haladó kkv-vezetőknek.
Szaktanácsadói értekezlet május 27.. Pedagógiai szakmai szolgáltatás a pedagógiai értékelés (benne az azt megalapozó mérés), a szaktanácsadás, a.
Munkahelyi Egészségvédelem Egyéni felelősség vagy vállalati érdek ?
Versenyképes vállalatirányítás változó üzleti és jogi környezetben Nagy Lajos, Konzulens Velence November 22.
Fogd A Kezem Alapítvány
Kiss Judit, Kerek Judit, Galgóczi Dóra, Lőrik Eszter
Mandrik István ügyvivő Munkavédelmi Bizottság munkáltatói oldal
Katona András Magyar Turizmus Zrt.
Távmunka a kárrendezésben a Generali-Providencia Biztosító Rt.-nél III. Országos Távmunka Konferencia Kiss Attiláné.
A JÓ PAP IS… – Képzések és tanácsadások szakembereknek, munkáltatóknak Előadó: Garadnay Tea FEMI vezető Budapest Esély Nonprofit Kft.
Egészséges életmód: a testmozgás élettani hatásai
Európa sereghajtói között Magyarországon 2007 óta 0,5%-kal csökkent a GDP-hez viszonyított díjbevétel Az európai átlag harmada, Hollandia és Nagy-Britannia.
KOLLABORÁCIÓT ÉS KOOPERÁCIÓT TÁMOGATÓ ESZKÖZÖK
A munkahelyi biztonság és egészségvédelem mindenkit érint. Jó Önnek. Jó a vállalkozásoknak. Együtt a kockázatok megelőzéséért Egészséges munkahelyek kampány.
Adómentes juttatási elemek: egészségbiztosítás
Elgondolások az aktív időskor programjára,
EGÉSZSÉG ÉS JÓL-LÉT SZÉKESFEHÉRVÁR POLITIKÁJÁBAN Östör Annamária.
TÁMOP A-13/ A váltóműszakosok problémája 1.
Egészségvédelem hónapról-hónapra
HR konferencia november 16. SKULL tréning és tanácsadás Szervezeti vitalizáció.
A TÁRSADALMI JÓL- LÉT KÉRDÉSEINEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA EGYES SZOLGÁLTATÓ SZEKTOROKBAN Készítette: Folmegné Czirák Julianna
Mentálhigiénés team működése kórházunkban
1 TÁMOP A-13/ A TÁMOP A-13/1 „Társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése a Konvergencia Régióban” Pénzügyi tájékoztató
Budapest Egyensúly Alap Az alap kezelője Richter Pál portfoliómenedzser július Az alap jellemzői KategóriaKiegyensúlyozott Az alap indulása2014.
Munkára képes állapot ellenőrzésének anomáliája a munkahelyen Poór László ügyvezető.
Társadalmi felelősségvállalás a felsőoktatásban Horváth Ágnes.
A dohányzás hatása az egészségre Készítette: Keilbach Józsefné, FMISZI Bicske Felhasznált irodalom: Ember I. (Szerk.) Népegészségügyi orvostan A dohányfüstben.
 A munka, az egyik alapvető szükségletünk.  Munkájuk alapján becsülik meg az embereket. A munka biztosítja a megélhetést.  A családi munkamegosztásban.
TÁMOP-2.1.2/ Az eTanácsadó hálózat szerepe a TÁMOP kiemelt projektben.
Generali Alapkezelő – Privát Vagyonkezelés Befektetési szakértelem immáron 20 éve © Jogi személyiség Bemutatkozás – Települési Önkormányzatok Országos.
TÁMOP „Munkaerő-piaci program a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásáért a Közép-magyarországi Régióban” - Budapest.
Munkaerő- piaci helyzetet gátló tényezők kezelése.
Biztos jelen, közös jövő!
K&H a családi vállalatok bankja
KORMÁNYZATI CÉLOK AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN
ÖN SZÁMÍT!.
Adómentes juttatás 2019-ben? Igenis létezik!
12 év szakmai tapasztalat
Minimális intervenció az alapellátásban
Mit tehet az alapellátás a dohányzás visszaszorításában?
Emberpiac a Moszkva téren
Közvélemény- és piackutatási igazgató
RSZTOP „Közterületen élők számára természetbeni juttatás biztosítása” Megvalósítás a partneri együttműködés tekintetében a kiegészítő étkezés.
Előadás másolata:

Kedvezményes ajánlat a Biorezonanciás dohányzás leszokást elősegítő kezelésre Gyógyerő Egészségközpont Oláh Tamás e.v. tel: Honlap:

„A dohányzásról leszokni nem is olyan nehéz” A dohányzás napjaink egyik legnagyobb egészségügy kockázata, amely befolyásolja a nemdohányzók egészségét is Napjainkban egyre több szabályozás születik a nemdohányzók védelmére, azonban a dohányosok száma csak kisebb mértékben csökken A dohányosok életterének befolyásoló szerepe nagyon jelentős a leszokásban A dohányzás napjaink egyik legnagyobb egészségügy kockázata, amely befolyásolja a nemdohányzók egészségét is Napjainkban egyre több szabályozás születik a nemdohányzók védelmére, azonban a dohányosok száma csak kisebb mértékben csökken A dohányosok életterének befolyásoló szerepe nagyon jelentős a leszokásban

A leszokás előnyei a munkáltatók számára Csökkenő egészségügyi kockázatok Az eddig dohányzással töltött idő aktív pihenéssel, munkával, füstmentesen tölthető A szervezet társadalmi szerepvállalása, a munkavállalóik védelme magasabb fokon valósulna meg A dolgozók elégedettsége növekedhetne A közös leszokás közösségépítő ereje a munkában is hasznos lehet Az esetleges ellenőrzések alkalmával kisebb kockázatot kell vállalnia a munkáltatónak Nagymértékű, pozitív beavatkozás minimális költségekkel „Egészséges szervezet” kialakítása Csökkenő egészségügyi kockázatok Az eddig dohányzással töltött idő aktív pihenéssel, munkával, füstmentesen tölthető A szervezet társadalmi szerepvállalása, a munkavállalóik védelme magasabb fokon valósulna meg A dolgozók elégedettsége növekedhetne A közös leszokás közösségépítő ereje a munkában is hasznos lehet Az esetleges ellenőrzések alkalmával kisebb kockázatot kell vállalnia a munkáltatónak Nagymértékű, pozitív beavatkozás minimális költségekkel „Egészséges szervezet” kialakítása

A leszokás előnyei a munkavállalóknak Hosszabb távon egészségesebb életmód kialakítása, egészségügyi kockázatok csökkentése Kisebb kiadások Nagyobb elégedettség, a szervezet törődésének érzése Nagyobb elköteleződés Az alkoholfogyasztás mennyiségének csökkentése Hosszabb távon egészségesebb életmód kialakítása, egészségügyi kockázatok csökkentése Kisebb kiadások Nagyobb elégedettség, a szervezet törődésének érzése Nagyobb elköteleződés Az alkoholfogyasztás mennyiségének csökkentése

Vállalkozásunk Küldetésünk a dohányzásról leszoktatás, az egészségvédelem 2008 óta végezzük tevékenységünket, a folyamatos nyomon követés alapján hatékonysági jelzőszámunk közel 100%-os Modern módszerekkel dolgozunk Együttműködés felső fokon Nyugodt, bizalmi légkör kialakítása Küldetésünk a dohányzásról leszoktatás, az egészségvédelem 2008 óta végezzük tevékenységünket, a folyamatos nyomon követés alapján hatékonysági jelzőszámunk közel 100%-os Modern módszerekkel dolgozunk Együttműködés felső fokon Nyugodt, bizalmi légkör kialakítása

Ajánlatunk Amennyiben Önök is részt kívánnak venni a társadalom, a dolgozóik egészségének javításában, a következőket tudjuk ajánlani: Csoportos bejelentkezés esetén jelentős kedvezményt biztosítunk a honlapon található árakból, az önök által kijelölt helyszínen vállaljuk a kezeléseket külön kiszállási díj nélkül A résztvevő munkavállalók családtagjai számára is kedvezményt biztosítunk Amennyiben Önök is részt kívánnak venni a társadalom, a dolgozóik egészségének javításában, a következőket tudjuk ajánlani: Csoportos bejelentkezés esetén jelentős kedvezményt biztosítunk a honlapon található árakból, az önök által kijelölt helyszínen vállaljuk a kezeléseket külön kiszállási díj nélkül A résztvevő munkavállalók családtagjai számára is kedvezményt biztosítunk

Az ajánlati csomag tartalma A mágnesterápiás, biorezonanciás dohányzásleszokást elősegítő fájdalom-, és mellékhatásmentes kezelés támogatja a fizikai függőség megszüntetését (nikotinhiány), valamint kivezeti a szervezetből a dohányzás által lerakódott addiktív anyagokat A kezelés keretében személyre szabott tanácsadást nyújtunk a mentális függőség leküzdésére A mágnesterápiás, biorezonanciás dohányzásleszokást elősegítő fájdalom-, és mellékhatásmentes kezelés támogatja a fizikai függőség megszüntetését (nikotinhiány), valamint kivezeti a szervezetből a dohányzás által lerakódott addiktív anyagokat A kezelés keretében személyre szabott tanácsadást nyújtunk a mentális függőség leküzdésére

Ellenjavallat Pacemakert használók és kezelt epilepsziás betegek számára nem ajánlott a kezelés A fentieken kívül más kizáró ok nem ismert Pacemakert használók és kezelt epilepsziás betegek számára nem ajánlott a kezelés A fentieken kívül más kizáró ok nem ismert

Ha felkeltette érdeklődését… Forduljon Hozzánk bizalommal: Telefon: Honlap: Forduljon Hozzánk bizalommal: Telefon: Honlap:

Együttműködő Partnereink Ahol eddig már kiszállással, csoportos leszoktatást végeztünk vettek igénybe: Uniqua Biztosító Zrt / Budapest Égáz-Dégáz Zrt / Szeged Csizmadia Pékség/Orosháza Ahol eddig már kiszállással, csoportos leszoktatást végeztünk vettek igénybe: Uniqua Biztosító Zrt / Budapest Égáz-Dégáz Zrt / Szeged Csizmadia Pékség/Orosháza

Köszönjük megtisztelő figyelmét!