XXII. Országos Személyszállítási Szakmai Konferencia 2016. április 20. – drivingcamp Hungary (Zsámbék) BFTK BánTeodóra, ügyvezető igazgató Budapest, 2016.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Projekt általános bemutatása
Advertisements

Aktuális pályázati lehetőségek
Turisztikai és Vendéglátóipari Főosztály
Bozzay Andrásné szakmai főtanácsadó
A Magyar Turizmus Kártya bemutatása
A kerékpáros turizmus fejlesztési stratégia céljai, alapelvei Kerékpáros Tárcaközi Bizottság január 28. DR. KOVÁCS MIKLÓS turisztikai szakállamtitkár.
A Képzési Csoport tevékenysége Budapest Esély Nonprofit Kft
A Budapest-Közép-dunavidéki Regionális Marketing Igazgatóság 2009 évi tevékenysége. MagyarországBudapest-Közép-Dunavidék április 20. Domonyvölgy.
„ A régió, ahol íze van az életnek” A Dél-dunántúli Operatív Program pályázatai Kovács Zoltán Tervezési csoportvezető Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési.
A térségi vasutak, az élhető vidék október 27. A térségi vasutak, az élhető vidék – október 27. Közlekedési szövetségek alakítása, lehet ő.
FSZK Nonprofit Kft. ügyvezető
Egy esély a felzárkózásra: Magyarország mint Európa egyik logisztikai központja Chikán Attila A Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára, a Magyar Logisztikai,
TDM Szakmai Nap november 21.
Ugrás az első oldalra A jövőképtől a megvalósításig Városfejlesztés irányai, feladatok ban Dr. Szaló Péter szakállamtitkár A jövőképtől a megvalósításig.
Felsőoktatási Minőségfejlesztési Rendszer
A logisztika várható fejlődése az Észak-Alföldi régióban
Az infokommunikáció szerepe az Új Magyarország Fejlesztési Tervben és az Operatív Programokban Dr. Bálint Ákos Igazgató Közigazgatás Operatív Programok.
Dr. Lamperth Mónika Budapest április 18.
Utazás 33. Nemzetközi idegenforgalmi kiállítás Futár Veronika Monor, február 15.
Az NFT társadalmi egyeztetése civil szemszögből Civilek a Nemzeti Fejlesztési Terv Nyilvánosságáért - CNNy Pécs, március 23.
Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége Szövetségi Tanácsülés április 10. A Nemzeti Egészségügyi Programok és a Népegészségügyi Program.
CIVITAS. EU-KLUB A PROBLÉMA BEMUTATÁSA A VÁROSLIGET BEMUTATÁSA Történelmi múlt és jelen első írásos adat a tatárjárás idejéből 1752  Pest majális.
es RAT tervezés koncepciója Gila Gyöngyi Tervezési igazgató-helyettes.
A Dél-alföldi Régió évi Területfejlesztési Operatív Programja Regionális Akcióterv Kecskeméti Klára tervezési projektmenedzser június.
EasyWay ITS Hungary workshop tervezett programja Házigazdai üdvözlés – Kovács Ákos MK vezérigazgató EasyWay áttekintés – dr. Lindenbach Ágnes ITS Hungary.
BERUHÁZÁSOK A FŐMÉRNÖK SZEMÉVEL „Nyílt nap a beruházásokról” Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara november 27.
Mentorhálózat a A-11/1 pályázatban A-11/1 „Bentlakásos intézmények kiváltása” Információs nap Budapest, március 1.
FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM, MINT A HELYI ÖSSZEFOGÁS FÓRUMA Gödöllő, március 9.
Nagykanizsa és Térsége TISZK Szakképzés – szervezési Kiemelten Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság.
Balatoni Regionális Turizmus Szövetség 201l. 1o.21. Balatonföldvár Hoffmann Henrik Elnök Regionális TDM Szövetség -lehetőség, -kihívás, -siker? Regionális.
„Sombereki Caritas Központ kialakítása” elnevezésű ROP mintaprojekt zárókonferenciája Somberek, június 12. Marketing szemlélet nonprofit szervezeteknél.
Évindító Informatikai Szakképzési Fórum
„Jászkun kapitányok nyomában” - versenyképes attrakció a kulturális turizmus piacán Turisztikai Fórum Szolnok, 2010.április 8. Galó Anita a projekt menedzsere.
Döntéselőkészítő tanulmányok Mihálffy Krisztina – KKK,Kerékpáros Infrastruktúra Fejlesztési Osztály.
A 40 éves MUISZ tevékenysége, tapasztalatai Miért érdemes MUISZ tagnak lenni.
A kulturális turizmus trendjei és a
A 21. század energiapolitikai kérdései és hazai válaszai: a „Magyarország energiapolitikája ” című stratégia és a lezajlott társadalmi-szakmai.
A Magyar Turizmus Zrt. marketing aktivitásai Horváth Gergely Magyar Turizmus Zrt február 28.
Nem mondunk le senkiről – a Sárospataki kistérségben sem! Komplex felzárkóztató programok készítése a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben ÁROP /B.
INNO-REÁL Szövetség Civil Ágazati-szakmai Stratégiai Terv május 21.
Tourinform. Tourinform irodák 150 iroda 9 regionális szervezet 2 millió látogató Információk kiadványok rendezvények kiállítások továbbképzések.
DESZTINÁCIÓK TURISZTIKAI TELJESÍTMÉNYÉNEK TELEPÜLÉS-SZEMPONTÚ MEGKÖZELÍTÉSE Dr. Szalók Csilla „TDM Workshop”
9. Partnerség, érdekérvényesítés, kormányzati-közösségi kapcsolatok.
Az NFT tervezési folyamatának nyomon követésére alakult civil munkacsoport Budapest, április 15.
A kerékpáros turizmus előnye, haszna közvetlen EU-s támogatások, EuroVelo-hálózat Balatonkenese, Csikai Mária
MUISZ június 13. Beszámoló a MUISZ I. félévi tevékenységéről.
MUISZ A MUISZ tevékenysége II. félév. Érdekvédelmi és lobbytevékenység :  Utazás Kiállítás – tárgyalások a Hungexpoval a kedvezőbb feltételek érdekében.
Kovács Györgyi Budapest Kártya Divízió Vezető BFTK Nonprofit Kft.
Média portfólió BFTK marketing divízió feladata Budapest minőségi turizmusának célspecifikus és mérhető marketing eszközökkel történő támogatása.
Gyógyturisztikai szekció április 1. Bozzay Andrásné Nemzetközi Balneológiai Konferencia.
Moderátor: György Tibor személyszállítási és műszaki fejlesztési igazgatóság, titkárságvezető VOLÁN Egyesülés XXII. ORSZÁGOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI SZAKMAI.
BTSZK Budapesti Turisztikai Szolgáltató Központ Nonprofit Kft. Budapest, mint vendégbarát desztináció - diákok segítségével, jó ötletekkel március.
Foglalkoztatási Paktum Magyarországon Gere János.
1 Magyar Gépjárműipari Szövetség (MGSZ / AHAI) Elnökségi ülés Magyar Gépjárműipari Szövetség Helyszín: Magyar Suzuki Zrt. Esztergom Magyar.
XXII. ORSZÁGOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI SZAKMAI KONFERENCIA KITÖRÉSI PONTOK A KÜLÖNJÁRATI AUTÓBUSZOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSBAN Moderátor: Tóth Mihály független marketing.
SZERVEZET Szervezeti okok è A felhasználók és az informatikai részleg közötti gyenge kommunikáció è A felhasználók és az informatikai részleg céljai ütköznek.
EURÓPA KULTURÁLIS FŐVÁROSA PÉCS, 2010 EURÓPA KULTURÁLIS FŐVÁROSA PÉCS, 2010 INTEGRÁLT VÁROSFEJLESZTÉSI STRATÉGIA Pécs, február 6.
Dr. Bienerth Gusztáv prezentációja 2016.december 12.
Társadalmi vitára kész a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia
TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ
Turisztikai fejlesztési lehetőségek a programozási időszakban
KÜLÖNJÁRATI SZEKCIÓ Dr. Erdei Bálint Moderátor:
A határtérség.
2081 Piliscsaba, Wesselényi Miklós u. 10.
Busexpo A közforgalmú közlekedés hazai trendjei
KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZEKCIÓ
A foglalkoztatási paktumok működési tapasztalatai – a siker fokmérői
KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZEKCIÓ
KÜLÖNJÁRATI SZEKCIÓ Dr. Erdei Bálint elnök
Budapest: az eladható márka
Előadás másolata:

XXII. Országos Személyszállítási Szakmai Konferencia április 20. – drivingcamp Hungary (Zsámbék) BFTK BánTeodóra, ügyvezető igazgató Budapest, április 20.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság közreműködése a fővárosi turistacélú autóbuszos személyszállítás területén

Budapest Turisztikai Koncepciója BFTK Stratégiai Akcióterve

A Koncepció célja Helyzetfeltárás Célok kijelölése Stratégiai feladatok és eszközök meghatározása Ajánlás a Főváros felé a BFTK és a szakma számára a legjobb feltételek biztosítása

A Koncepció fő ajánlása A turisztika minden szereplője a legjobb tudása szerint erősítse Budapest, mint turisztikai márka és desztináció jó hírét

Koncepció tulajdonságai Budapest Főváros felkérésére és felhatalmazása alapján a BFTK alkotja meg a Koncepciót A Koncepció közötti időtávra szól, összhangban a Nemzeti Turisztikai Fejlesztési Koncepcióval Alapja a Nemzeti Turisztikai Fejlesztési Koncepció valamint az Ugorjunk! Budapest Turizmus Stratégia (2012)

Mandátum A BFTK mandátuma: Budapest brand gondozása és kommunikációja; Budapest turisztikai desztináció menedzsmentjéért felelős hivatalos szervezet; Stratégiai turisztikai feladatok és eszközök, valamint elérhető források elvi rögzítése.

A BFTK Nonprofit Kft. szerepe Széles körű szakmai egyeztetés biztosítása - ennek magja a Fővárosi Turisztikai Kerekasztal Turisztikai szereplők összehangolása, turisztikai desztinációs egyeztető fórum, a szakma és a döntéshozók találkozása

Mit tesz a Turisztikai Kerekasztal a mobilitás érdekében?

Mobilitás és infrastruktúra A Turisztikai Koncepció és Stratégiai Akcióterv 3.5.) pontja: Mobilitás és infrastruktúra – eljutás és a turistaváros működése

A BFTK Nonprofit Kft. stratégiai feladata Koordináció Véleményalkotás turisztikai szempontból Mobilitási és infrastrukturális beruházások, fejlesztések irányának befolyásolása Katalizátor

A BFTK és a Fővárosi Turisztikai Kerekasztal - Mobilitás Munkacsoport Fórum a szakmai párbeszédre Turisztikai szereplők összehangolása Főváros turizmusában jelentős szerepet játszó összes szervezet, szövetség jelen van Mobilitás Munkacsoport

Stratégiai program A Mobilitás Munkacsoport által készített „Előterjesztés Budapest komplex városképi és turisztikai stratégiájának megalkotására és ezen belül a turistabuszok közlekedési rendszerére, kiemelten a védett városnéző útvonalra és a turistabuszok közlekedésére és parkolására” c. Javaslat a Kerekasztal által elfogadásra került 2015-ben.

Budapest hazánk kiemelkedő turisztikai desztinációja A beutazó turizmusból származó bevételek legnagyobb része Budapesten keletkezik Cél: bevételteremtő képesség fenntartása magas költési hajlandóságú küldő desztinációk színvonalas kiszolgálása általános infrastrukturális fejlesztések

Alapfeltételek mobilitás biztosítása (beutazó csoportok és szervezett városnézések) gyors, kényelmes és biztonságos autóbuszos személyszállítás turistacélú közúti közlekedési infrastruktúra

Kiemelt célok városnéző turistabuszok védett útvonalának kialakítása komplex fővárosi parkolási, várakozási, megállási koncepciójának kialakítása autóbusz forgalmi sávok használata hosszabb távú parkolást biztosító parkolóhelyek turisztikai szakma bevonása a fővárosi kiemelt projektek előkészítésébe szakmai konszenzus informatikai tájékoztató eszközök kialakítása

Budapest Kártya  Budapest Kártya szolgáltatások 24, 48 vagy 72 órás tartózkodásra,  nagy számban kínál különböző turisztikai szolgáltatásokat ingyenesen vagy jelentős kedvezményekkel  közlekedés, múzeumok, termálfürdők, éttermek és kulturális szolgáltatások, attrakciók

A Koncepciót kérésre rendelkezésre bocsájtjuk. Köszönöm a figyelmet!