OTP Pénzügyi Pont KFT. 2014.február. 1-től létrejött egy új partneri hálózat, mely kizárólag az OTP Bank termékeit közvetíti az ország egész területén.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Rövid áttekintés, hogy mi történt a magán- nyugdíjpénztári fronton!
Advertisements

OTP Pénzügyi Pont FÓRUM A TÁRSASHÁZAKÉRT március 26.
Kedvezményes források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
Kedvezményes MFB források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
Önkormányzatok finanszírozása
Magyar Export-Import Bank Rt.. Alapítás: évi XLII. Tv. u 100 % állami tulajdon u Az Eximbank alapításának célja:  a magyar külkereskedelmi kapcsolatok.
Erdélyiné Forgó Erzsébet UFS Group Holding Zrt. Credit üzletágvezető
A társasház-felújítások finanszírozásának aktuális kérdései
Mikrohitel  Igénybevehetik: Kezdő és már működő mikrovállalkozások, melyeknél a bejegyzés vagy a vállalkozói igazolvány kiváltása már megtörtént  Hitel.
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
Állami lakástámogatások 12/2001 (I. 31. ) Kormányrendelet, 4/2005 (I
A hitelgarancia szerepe a vállalkozások forrásbevonásában Király Zsolt marketing igazgató Hitelgarancia Zrt február 2.
A program megvalósulását az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatja. „ROMÁK A MUNKAERŐPIACON” konferencia Pécs, szeptember Előadó:
15. éves Lakossági Igazgatóság.
1. 2 Az RFH cégcsoport • Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és.
Készítette: Hajós Edina Konzulens: Győri Judit
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
Lakás-előtakarékosság
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG A Magyar Köztársaság kormánya.
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
Tájékoztató jellegű információk!. Versenyképesség javítása külső befektetővel
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés
Tanulópálya a pénzügyekhez CIB Szia Szimba Program MNB Takarékossági Konferencia Árva András, CIB Bank, Lakossági üzletfejlesztési vezető Budapest, 2010.
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
MagNet Magyar Közösségi Bank Kedvező finanszírozások a fenntarthatóbb jövőért Piac & Profit Klub Pénz de honnan konferencia május 29. Dakó Andrea.
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Kosztolánczy György ügyvezető Budapest, március 9. Lakásvásár
Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „A siker kulcsa: a KAMARA” Vállalkozói Fórum április 29.
A felsőoktatási fejlesztési részhozzájárulásról (képzési hozzájárulás) október 19. dr. Halász Zsolt.
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei 1.
Az államilag támogatott lakáshitel-rendszer ( )
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
EBKM számítási módszerei Készítette: Pál János Raj Gergő.
A lakossági ügyfelek részére kínált hiteltípusok.
Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító
Zuglói társasház energiahatékonysági felújításának tapasztalatai Dzsiki Ferenc Lagross Kft. Budapest,
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
MGV Zrt. – „Több mint egy bank”
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Egész életre szóló biztonság az anyagi biztonság megteremtésének eszköze minden életszakaszban az igényeknek megfelelően alakítható a kiegészítő élet-,
Mikrohitel lehetőségek mikro és kisvállalkozások részére.
4. Tétel A kereskedelmi bankok mérlegen kívüli bankszolgáltatásai, a kereskedelemfinanszírozás (bankgarancia, elfogadványhitel, akkreditív)! A bankgaranciák.
Vállalkozói mikrohitelek
Fetter István Kereskedelemfinanszírozás és EU Szolgáltatások vezető CIB Bank Zrt. EU támogatások finanszírozása és ezen túlmutató pénzügyi szolgáltatások.
MiFiN Mikrofinanszírozó Zrt. hitelezési termékei
 A bankoknál folyószámlán, vagy szerződés alapján elhelyezett pénzösszeg, melyért a bank garanciát és meghatározott értékű kamatfizetést vállal. Betét.
Társasházak energiahatékonysági felújítását segítő projektmenedzsment képzés Szolnok, március 17. Napkollektoros HMV rásegítő beruházások építési.
11 Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei Ötlettől a sikerig! A Regionális.
10 M 4-8% , Ft Ft Ft 5%-os kamat , Ft , Ft , Ft 5-30% Különbség: , Ft 10 év.
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó.
Pályázati Tanácsadói Szakmai Nap április 16. START Tőkegarancia Zrt. HOL ÉS HOGYAN KAPCSOLÓDIK A PÉNZÜGYI SZEKTOR AZ ÚMFT GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMJAIHOZ?
MagNet Magyar Közösségi Bank Piac & Profit Klub Üzleti etikus cégek fóruma június 5. Dakó Andrea.
Az OTP Lakástakarék számla olyan megtakarítási forma, amellyel a társasház vagy lakásszövetkezet a lakásszövetkezet tulajdonában, vagy a társasházi lakástulajdonosok.
Fenntarthatóság a felújításokban Patzauer Gábor vállalatfejlesztési menedzser.
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
Társasházak felújítása Az ”Otthon Melege” program Előadó: Radnóti Ákos Alpolgármester.
A hitelgarancia szerepe a kkv-k finanszírozásában 2010 Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
Az első lépések a vállalkozás átvilágítása a vállalkozás átvilágítása tájékozódás a forrásokról tájékozódás a forrásokról tervezés tervezés.
A hitelgarancia szerepe a kkv-k finanszírozásában 2010 Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
Dr. Terták Elemér vezérigazgató Budapest, május 12.
Nemzeti Energetikusi Hálózat
Teljeskörű Pénzügyi Szolgáltatások a Pannon Takarék Banknál
Kapacitásbővítő, jelenlegi pályázati lehetőségek
KÖFOP Pályázatokhoz kapcsolódó finanszírozási lehetőségek a Széchenyi Kártya Program keretében.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
160 Mrd Ft energetika. Megjelent a KKV szektor megújuló épületenergetikai beruházásait támogató pályázati felhívás!
ZALA MEGYEI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY
Előadás másolata:

OTP Pénzügyi Pont KFT

2014.február. 1-től létrejött egy új partneri hálózat, mely kizárólag az OTP Bank termékeit közvetíti az ország egész területén. A közel 500 munkatársunk magas szakértelme és az OTP Bank iránti elkötelezettsége garanciát jelent, hogy ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki.

Munkatársaink elérhetősége Győr-Moson-Sopron megyében elérhető területi vezetőink: Juhászné Nagy Ildikó és munkatársai Telefonszám: 70/ Juhász István Ferenc és munkatársai Telefonszám: 70/ FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

Lakóközösségekre vonatkozó törvények, korm. rendelet évi CXXXIII. törvény a társasházakról – Alapító okirat – Szervezeti és Működési Szabályzat évi CXV. törvény a lakásszövetkezetekről – Alapszabály (esetlegesen SZMSZ) Lakáscélú állami támogatásról szóló 12/2001. (I.31.) sz. Kormányrendelet – Kötelező minimum felújítási alapképzés pénzintézetnél elhelyezve

Mit kínál az OTP Bank? ÉRTÉKRENDÜNK ALAPKÖVEI: Országosan az OTP Bank vezeti a lakóközösségek üzemeltetési számlájának több mint harmadát. BIZALOM – HAGYOMÁNY! Az OTP Bank a lakóközösségeket hitelezési szempontból megbízható adósnak tartja. Az OTP Bank az OTP Lakástakarék szerződéssel fedezett jelzálog nélküli hitelkonstrukcióival megfelelő forráshoz juttatja a lakóközösségeket. BIZTONSÁG A FINANSZÍROZÁSBAN!

Hogyan épül be a lakástakarék a lakóközösségek finanszírozásába? Február 18.

Az OTP Lakástakarék megtakarítás kapcsolódása a lakóközösséghez Használhatjuk megtakarításra Használhatjuk felújítási alapképzésre (legalacsonyabb a számlavezetési díja!) Hitelfedezetként szolgál! Biztonságos és kamatadó mentes (garantált tőke visszafizetés, garantált hozam/állami támogatás)

8 Jóváírt betét és állami támogatás kamata Betét befizetések Állami támogatás Megtakarítás Lakástakarék kölcsön Lakás-előtakarékossági szerződés felépítése Lakossági Igazgatóság Szerződéses összeg =

OTP Lakástakarékkal elérhető állami támogatás Állami támogatásra a lakás-előtakarékoskodó, ill. kedvezményezett jogosult. Maximálian igényelhető állami támogatás – a./természetes személy javára legfeljebb Ft,/év – b./lakásszövetkezet, ill. társasház javára épületenként, a lakásszámtól függően. Lakásszám db Igényelhető max. állami támogatás/év (fizethető max. havi betét) Ft (30eFt/hó) Ft (40eFt/hó) Ft (50eFt/hó) Ft (60eFt/hó) Ft (70eFt/hó) Ft (80eFt/hó) Ft (90eFt/hó)

Finanszírozás előtti igényfelmérés Mikor épült a ház, miből? Képeztek-e felújítási alapot? Milyen munkálatokat szeretnének elvégezni? Mekkora a költségvetési összeg? Van-e saját megtakarításuk? Van-e Th lakástakarékjuk? Pályáztak-e, illetve nyertek-e pályázaton? Mikor akarják elkezdeni a munkálatokat? Fentiek alapján egyedi ajánlatot készítünk a megfelelő finanszírozáshoz.

11 Komplex energiahatékonysági beruházásokhoz és kisebb felújításokhoz is tudunk finanszírozást ajánlani OTP Bank – ajánlatok társasházaknak THERMO/STÍLUS HITEL LAKÁSTAKARÉK MEGTAKARÍTÁS THERMO/STÍLUS HITEL Egyszerre kétfajta állami támogatás is igénybe vehető! Állami kamattámogatás A 12/2001.(I.31.) kormányrendelet szerinti felújítási alap képzés esetén 70% állami kamattámogatás a hitel futamidejének első 5 évében 35% kamattámogatás a évben Lakástakarék megtakarítás 30% állami támogatás, lakásszámtól függő évi legfeljebb Ft 0,5-3 % betéti kamat, kamatadó mentesség 50%-os számlanyitási kedvezmény tól ig! 4,95% A hitel kamata az első 5 évben elérheti a 4,95%-ot! * 23% A hitel tőkeösszegének a 23%-a állami támogatásból fedezhető! + * –én érvényes kondíciókkal számolva Kedvező kamatozású hitelek Állami támogatás igénybevétele

Emlékeztetőül Juhászné Nagy Ildikó 70/ Juhász István Ferenc 70/ Forduljon hozzánk bizalommal! Köszönjük a figyelmet!