Az MKB Bank bemutatkozik Személyesen Önnek 2010. március 18.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Szakképzési hozzájárulás év. Legfontosabb változások Új törvény: évi CLV. törvény Módosult a felnőttképzésről, és a felsőoktatásról szóló.
Advertisements

Olasz Nap Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Március 20. “Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE): Promóciós tevékenység és szolgáltatások.
A magyar vállalkozások versenyképessége Pongorné dr. Csákvári Marianna helyettes államtitkár Budapest, november 30.
SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI PROGRAM: A KKV-kat segítő finanszírozási programok A KKV-kat segítő finanszírozási programok október 29.
Támogatott finanszírozási lehetőségek a KKV-k számára Katona Ágnes Hitelezési igazgató Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány október 26.
DSC TÁMOP Munkahelymegőrző támogatás munkaidő csökkentéssel és képzéssel kombinálva 2009.
A KKV szektor finanszírozásának lehetőségei és buktatói banki szemszögből Győr, szeptember 26. Előadó: Szabó Margit Fiókigazgató, MKB Győr.
A kártyanyomtatás fortélyai Csákvári Krisztián Kártya és címke gyártás
GINOP / „Út a munkaerőpiacra" GINOP Ifjúsági Garancia program A Veszprém Megyei Kormányhivatal részprojektjei 2016.
E-BANKING SUMMIT március 3. Biztonságos kommunikáció biztosítása a pénzintézetek és a hatóságok között Szabó Katalin Termékmenedzsment osztályvezető.
Fontosabb szja és járulék változások január 1.
Természetbeni juttatások – egyes béren kívüli juttatások.
MIBŐL VALÓSULHATNAK MEG A HELYI STRATÉGIÁK? REGIONÁLIS PÁLYÁZATI FORRÁSOK.
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
Beruházási és finanszírozási döntések kölcsönhatásai 1.
Dr. Csorbai Hajnalka stratégiai igazgató Kockázatkezelés a kapcsolatok hálójában.
V.: Szemben a válsággal. Újra előtérben a finanszírozási lehetőségek - Vállalkozásokat segítő hitelek.
Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ Szőke István szakmai igazgató Pécs, január 29. A gazdasági válság foglalkoztatásra gyakorolt hatásának.
A munkahelymegőrző támogatás. Alapja  Az évi IV. tv. (a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról) 18. §.  A 6/1996. (VII.16.)
:: TvNetWork Rt. :: Tőzsdeképes Cégek Klubja :: :: :: Bemutatkozás :: :: :: március 2., szerda Tőzsdeképes Cégek Klubja :: :: :: sajtótájékoztató.
Számvitel S ZÁMVITEL. Számvitel Hol tartunk… Beszámoló –Mérleg –Eredménykimutatás Értékelés – – – –2004- –Immateriális javak,
Társasági adó és különadó változások től alkalmazható előírások a társasági adóban: 1.) Változás a követelések értékvesztésében: - Behajthatatlan.
Különadók 2011, Ágazati különadók 2010.december 4-től hatályos 2010.december 4-től hatályos Adókötelezettséggel érintett tevékenység kör: Adókötelezettséggel.
BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( )
Mindent a „Vállalkozások komplex infokommunikációs és mobilfejlesztéseinek támogatása” című pályázati kiírásról.
TARTALOM BREVIÁRIUM – RÖVID MAGYARÁZATOK NÉGY ESZKÖZ BERUHÁZÁSTERVEZÉS ÉS -MENEDZSMENT Bevezetés Főszereplők Az eszközök Tanulság ESZKÖZÖK és ERŐFORRÁSOK.
Előadó : Tóth Elemérné Mb. ügyvezető igazgató NOVEMBER 18.
A KÖZBESZERZÉS JÖVŐJE május 26.. A KÖZBESZERZÉS JÖVŐJE Beszerzés vs. közbeszerzés Az új közbeszerzési törvény tükrében Willinger Kornél NVMT Elnökségi.
Előadó: Bali Kornél Mikro-, kis-és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása.
MINTAKÉRDÉSEK. A pénzügyi számvitel információs rendszere elsősorban a gazdálkodó szervezetek vezetőinek információs igényeit elégíti ki. A beszámoló.
EU pályázati programok A szervezet / változások 1.A pályázók adminisztrációs terheinek csökkentése a projektfejlesztési, pályázati szakaszban.
A kamara szerepe az export vezérelt magyar gazdaság megteremtésében. Eredmények és problémák Dr. Parragh László elnök Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.
A cafetéria 2011-es változásai. Mi a cafetéria? A cafetéria szó (angolul: cafeteria) jelentése önkiszolgáló étterem, vendéglő. Erre a gondolatkörre épül.
Bemutatkozik az Eximbank Rt. Előadó: Dr. Bodnár Zoltán, az Eximbank Rt. vezérigazgatója.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
Palotás József elnök Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesülete
Hiteltörlesztési konstrukciók
Tájékoztató a munkahelyteremtő pályázati programról
Összeállította: Horváth Józsefné
SZÁMVITEL.
Kiegészítő melléklet és üzleti jelentés
Hitelkonstrukciók a pályázati rendszerben
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
A cégvezetők problémái az informatikával kapcsolatban
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL.
Konszolidáció Guzmics Zsuzsanna
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL Dr. Ormos Mihály egyetemi tanár
SZÁMVITEL.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
A hazai KKV-k fejlesztése hiteltermékkel
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Cash flow A vállalat működése, befektetései és pénzügyi tevékenysége által genarált pénzáramlásokat tartalmazó kimutatás. Az eredménykimutatásban és a.
Modern Vállalkozások Programja
Új pályainformációs eszközök - filmek
Zanáné Haleczky Katalin október 09.
SZÉCHENYI PROGRAMIRODA
MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
TÁRGYI ESZKÖZÖK ELSZÁMOLÁSA
Lorem ipsum.
Vállalkozásfinanszírozás Enterprise Europe Network Székesfehérvár
Iskolai szociális segítő
Baranya Megyei Önkormányzat
Az MKET új stratégiája – Szolgáltató MKET
Generali Alapkezelő beszámolója Gyöngyház Nyugdíjpénztár részére
Dr. Parragh László elnök Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Előadás másolata:

Az MKB Bank bemutatkozik Személyesen Önnek március 18.

2 MKB Bank stratégiája  Az intenzív ügyfélkapcsolatok során megismert igényeknek messzemenőkig megfelelő színvonalú szolgáltatások és teljes körű termékválaszték nyújtása. Ezáltal vezető szerep betöltése a stratégiánkban kiemelt fontosságú ügyfélszegmensekben.  Tradicionálisan erős piaci pozícióinkat meg kívánjuk őrizni a nagyvállalati és intézményi üzletágban, a projekt, ingatlan, speciális és az MKB-Euroleasing Csoport révén a gépjármű finanszírozásban.  Pozícióinkat számottevően erősítjük a lakossági, kis- és középvállalati szegmensben, illetve a pénz- és tőkepiaci szolgáltatások területén, valamint stratégiai pozíciókat építünk ki az önkéntes és magán nyugdíjpénztári, a befektetési alapkezelési valamint a biztosítói ágazatban.  Hídfőállás szerepet töltünk be a BayernLB Csoport meghatározott országokra kiterjedő közép- kelet-európai stratégiájának megvalósításában. Ennek keretében szakmai és tulajdonosi támogatást nyújtunk a többségi tulajdonunkban álló bulgáriai MKB Unionbanknak és a romániai MKB Romexterra Banknak.  Stratégiai partnerségeket és kapcsolatrendszert építünk ki a területükön meghatározó szereplőkkel a minél teljesebb termékkínálat nyújtása, illetve szélesebb ügyfélkör elérése érdekében.

3 Fókuszban a kisvállalat  Stratégiai fókuszban 2008-tól a 250 M Ft éves árbevétel alatti ügyfelek  Személyes Önnek - Egypontos kiszolgálási modell (kisvállalati tanácsadók egyszemélyben kezelik a kisvállalatok, és tulajdonosaik/ vezetőik pénzügyi kérdéseit/ igényeit)  A kisvállalati ügyfelek száma 2008 végére elérte a at, 2009-ben már  4 megújult és 2 új szolgáltatáscsomag került bevezetésre  Megújult, bővebb, struktúráltabb aktív termékpaletta  Egyszerűsített hiteltermékek  Aktív szerepvállalás és növekvő piaci részesedés az állami támogatásos termékekben SZÉCHENYI KÁRTYA – Bank szinten már 24,7 mrd állomány  Széleskörű együttműködési megállapodások különböző szakmai és vállalkozói szervezetekkel, kamarákkal  Teljes körű pénzügyi kiszolgálás 86 fiókban

4 MKB kisvállalati szolgáltatások Teljes körű pénzügyi kiszolgálást biztosítunk a számlavezetéstől a megtakarítási és befektetési szolgáltatásokon át az Ön igényeihez alkalmazkodó, változatos hitelkonstrukciókig. Számlavezetés és bankkártyák: szolgáltatáscsomagjaink segítségével vállalkozásának pénzügyeit egyszerűen és kedvezményesen intézheti, üzleti bankkártyáinkkal gyorsan, elegánsan fizetheti a felmerülő céges költségeket Megtakarítások, befektetések: magasabb hozam elérése érdekében szabad pénzeszközeit betétként kötheti le, illetve befektetési termékeink széles köréből választhatja ki az Ön igényeihez igazodó befektetési formát. Rövid távú likviditás finanszírozása: MKB 1x1 Folyószámlahitelünk gyors és rugalmas segítséget nyújt vállalkozása számára, hiszen a hitelkeret egyszerűen, tárgyi biztosíték nélkül igényelhető és szabadon felhasználható MKB 1x1 Folyószámlahitel Plusz termékünk rugalmas megoldást kínál akár Ft-os hitelkeretig, a fedezet nélküli MKB 1x1 Folyószámlahitelnél kedvezőbb kamatozással Széchenyi Kártya 2 konstrukció keretében akár 25 millió forintig terjedő, állami támogatású hitelkerethez juthat, melyhez bankkártya is kapcsolódik A vállalkozás közép- és hosszú távú finanszírozása: MKB 1x1 Forgóeszköz Hitellel a vállalkozásának készlet- vagy anyagfinanszírozását segítheti elő akár 3 éves futamidővel MKB 1x1 Beruházási Hitellel vállalkozása ingatlan vásárlási célját tudja megvalósítani akár 125 millió Ft értékig MKB 1x1 Szabadfelhasználású Hitel az üzleti tevékenység keretében történő szabad felhasználásra fordítható, akár magánszemély, akár a hitelt felvevő cég tulajdonában lévő ingatlanfedezettel 1x1 Betétfedezetű Hitellel üzleti tevékenység keretében történő szabad felhasználásra, tagi kölcsön kiváltására akár 250 millió Ft értékű hitellehetőséghez juthat Bankgarancia: az 1x1 Bankgaranciával Bankunk garanciát vállal az Ön teljesítéséért, és a garancianyilatkozatban meghatározott feltételek esetén fizetést teljesít az Ön kedvezményezettjének

5 Számlavezetési csomagok szeptemberében megtörtént a számlacsomagok átdolgozása- kedvező fogadtatás, pozitív visszajelzések az ügyfelek körében 6 különböző számlacsomag Konkurenciaelemzés, piaci igények feltérképezését követően kerültek kialakításra Számlaforgalom, szolgáltatásigény alapján választható feltételek Előnyben az „elektronikus bankolás” Csomag-elv: kialakítás során a csomagok tartalmazzák az elektronikus elérést, mobilbankárt, bankkártyák díját – egyéb díj nélkül Számlavezetés már havi 490,-Ft/hó-tól  Dinamika számlacsomag Deviza számlavezetéssel kiegészített számlacsomag Teljes körű számlavezetési szolgáltatások Befektetési lehetőségek cégek részére Számlacsomagok közti átlépési lehetőség biztosított Rugalmas alkalmazkodás az ügyféligényekhez Kedvezményadás alkalmazása betéti elhelyezéseknél, EGYEDI KONSTRUKCIÓK, AJÁNLATOK lehetősége

6 - Ügyfeleink közt a legelterjedtebb konstrukció, rugalmassága, egyszerűsített ügyintézése miatt - Igényelhető összeg max az árbevétel 25%-a, akár maximum ,-Ft - ingatlanfedezet nélkül igényelhető ( fedezete: 80% HG kezesség + készfizető kezesség) - Kedvezményes kamatozás - Már 1 lezárt, teljes naptári évre vonatkozó lezárt beszámoló megléte esetén igényelhető - Mastercard Standard típusú, vállalkozói bankkártya is kapcsolódik a hitelkonstrukcióhoz éves futamidő, (egy év után csak egyszerűsített felülbírálat) - Negyedéves feltöltési kötelezettség eltörlésre került, kamatfizetés csak az igénybevett összeg után - Gyors és rugalmas ügyintézés – gyorsított ügymenet, szoros együttműködés MKB - Kavosz között - Hitelkiváltás visszafizetés nélkül??? – kialakítása folyamatban (HG függő) - Részletes tájékoztatás a bankfiókokban, illetve a Kavosz irodákban. -Győrben Bécsi Kapu tér 12 és az Árkádban Széchenyi Kártya 2!

7 Hitelkiváltási folyamatok Célunk, segítséget nyújtsunk a válságban nehéz helyzetbe került vállalkozások részére jelenleg finanszírozó banki partnerek megszorítási miatt kialakult helyzetek megoldása a kedvező feltételek gyors és rugalmas ügyintézéssel történő kiegészítése Folyószámla hitel plusz termék kialakításával (Széchenyi kártya termékkel ki nem szolgálható ügyfelek részére) az átmeneti problémák kiküszöbölése a piaci lehetőséghez mérten a még nem MKB-s ügyfelek megszerzése folyamatos kedvezményekkel ügyfeleink rövid és hosszú távú befektetésenek manage- elése egyedi konstrukciók kialakításával az ügyfelek igényeinek maximális kiszolgálása pre-scoring (előmínősítés) bevezetése

8 MKB Bank belföldi fiókhálózata Már 86 fiók 2010-ben