100/1997. (VI. 13.) Korm. rend. alapján. Általános elvárások összeférhetetlenség (közeli rokon) végzettség, szakképzettség megbízás – 2 héttel korábban.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI MÁJUS-JÚNIUS
Advertisements

Tájékoztató a 2012/2013. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: 
2012. Január 24. Érettségi Érettségi formái  Rendes érettségi vizsga a középiskolai tanulmányok követelményeinek teljesítése után, a tanulói jogviszony.
Az érettségi vizsga.
Méltányossági elvek a közoktatásban
Pályaválasztási szülői értekezlet 2012 Csapókerti Általános Iskola Debrecen.
V IZSGASZABÁLYZAT ISMERTETÉSE A VIZSGA IDEJE május (csütörtök-péntek) Azokon a napokon a tanulóknak nincs órarend szerinti tanítás.
Beiskolázás. Beiskolázás Választható iskolák Középiskola Szakiskola gimnázium szakközépiskola „szakmunkásképző’ nyelvi előkészítő évfolyam.
A kétszintű érettségiről
Tájékoztató az érettségi vizsga menetéről 2011/2012. tanév.
FVM Képzési és Szaktanácsadási Intézet 1223 BUDAPEST Park u. 2. Telefon: 06/1/ Fax: 06/1/ Honlap: Wayda.
Érettségi vizsga május-június
1 Érettségi tájékoztató 2008 Érettségi tájékoztató február 8.
10. kétszintű érettségi-felvételi május-június Tájékoztató az írásbeli és szóbeli vizsgákról.
Tájékoztató a 2013/2014. tanévi beiskolázásról. felvételi vizsgákról felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről:
Tájékoztató a 2009/2010. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: Vagy.
Tájékoztató a 2009/2010. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: Vagy.
TARTALOM Jogszabályi háttér Vizsgaidőpontok A vizsga menete Segédeszközök Dolgozatok megtekintése Érettségi vizsga május-június
Érettségi vizsga május-június
Érettségi vizsgák Végzős osztályfőnöki feladatok
Felügyelő tanári feladatok ellátása a középszintű írásbeli érettségi vizsgán május összeállította: Krausz Attila.
Érettségi tájékoztató 2013/2014-es tanév. Az érettségi vizsga menete Írásbeli időszak: május –Az érettségi időpontokat külön táblázatban olvashatják.
KLNOMH Vásárhelyi Pál Általános Iskola OM azonosító: P ÁLYAVÁLASZTÁS- I SKOLAVÁLASZTÁS Továbbtanulási tájékoztató
Márton Mártonné MESZK Oktatási, továbbképzési referens Május 05.
Tudnivalók a továbbtanulásról
Szülői értekezlet - Továbbtanulás
Továbbtanulás 2013/2014..
Pályaválasztás Pályaválasztás
Vizsgabizottsági tag jogai, kötelességei, elvárások
Tájékoztató a tanévi beiskolázásról. felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről:  Vagy kizárólag.
KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI MÁJUS-JÚNIUS
Be kell hozni a meglévő előrehozott érettségiről a törzslapkivonatot.
Balesetvédelem, Házirend, A tanév rendje
Felvételi eljárás 2014/2015.
1. óra Balesetvédelem, Házirend, A tanév rendje. Balesetvédelem O Személyes (testi és szellemi) épségünkre és társainkéra is figyelünk O Szünetben: rendkívüli.
A prezentációban – ahol rendelkezésre álltak - kis betűvel vagy külön utalással a évi, a évi, a évi és a évi május-júniusi vizsgaidőszak.
TÁMOP /1-2F Felkészítés szakmai vizsgára, informatika területre modulhoz II/14. évfolyam modulvizsga menete, a vizsga.
Szintvizsga elnökök felkészítése Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
2011/2012. tanév  Általános iskola alsó tagozat 1-4. évf.  1-1 osztály  Nyolcosztályos gimnázium évf.  2-2 osztály (A és B)  Nyelvi előkészítő.
Vizsgaszabályzat ismertetése A vizsga ideje  május (csütörtök-péntek)  Azokon a napokon a tanulóknak nincs órarend szerinti tanítás.
A vizsgaszabályzat változásai az 5/2016. (I. 22.) Korm. rendelet, és a korábbi módosítások szerint Pongrácz László főosztályvezető Oktatási Hivatal Köznevelési.
ÉRETTSÉGI 2016 Általános tájékoztató az érettségiről
Gyorsjelentés az érettségi eredményeiről július 12.
Az érettségi számokban és házivizsga eredmények június Szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium.
 12. A vizsgabizottsága -jegyző: Szalay Ilona  12. B vizsgabizottsága -jegyző: Zekéné K. Erzsébet  13. C vizsgabizottsága -jegyző:Vári Tercia  12.
Szülői értekezlet A KÖZÉPFOKÚ ISKOLÁKBA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS RENDJE ÉS A FELVÉTELI ELJÁRÁS GYAKORLATI TUDNIVALÓI.
A szakmai vizsgáztatás rendszere MA és HOLNAP Soós László Szociális és Munkaügyi Minisztérium Felnőttképzési és Szakképzési Főosztály Székesfehérvár, 2007.
A képzett szakemberekért A vizsgabizottság működése Az elnök és tag feladatai.
Moduláris vizsgáztatás szervezési tapasztalatai. KIHÍVÁS.
Szülői értekezlet
A kétszintű érettségi vizsga
Felvételi a középfokú iskolákba
Az érettségi számokban
TÁJÉKOZTATÓ A KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁRÓL
TÁJÉKOZTATÓ A KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁRÓL
2016/ Vizsgaszabályzat 2016/2017
Új elemek az érettségi vizsgaszabályzatban
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
Felvételi a középfokú iskolákba TÁJÉKOZTATÓ A SZÜLŐK SZÁMÁRA A 9
A felvételi eljárás elemei
TÁJÉKOZTATÓ A FAKULTÁCIÓ VÁLASZTÁSHOZ
I. Érettségi május-június JNSZ megye
ÉRETTSÉGI MÁJUS-JÚNIUS
Felvételi a középfokú iskolákban a 2014/2015. tanévben
Aktuális érettségi időszak: május 06 – június 28.
Felvételi a középfokú iskolákban 2018.
Szegedi Deák Ferenc Gimnázium
A kétszintű érettségiről
Pályaválasztási szülői értekezlet
A választási szervek feladatai a szavazás napján, a jegyzőkönyvek kitöltése Péteri Attila
Előadás másolata:

100/1997. (VI. 13.) Korm. rend. alapján

Általános elvárások összeférhetetlenség (közeli rokon) végzettség, szakképzettség megbízás – 2 héttel korábban helyettesítés igazgató vagy megbízottja szervezi óránkénti váltás a teremben és folyosón

Feladatai a vizsga előtt 1. Átveszi (7.25 vagy 13.25) az írásbeli vizsga jegyzőkönyvét, az intézmény bélyegzőjével lebélyegzett pótlapokat, a vizsgadolgozatok beadásához szükséges borítékokat, vizsgázóknak szóló tájékoztatás a tájékoztatás tudomásul vételéről szóló Nyilatkozatot a felügyelő tanári teendőket esetleg órát, szótárt, kulcsot

Feladatai a vizsga előtt 2. ülésrend vizsgaterme állapotát ellenőrzi a folyosós a WC állapotát ellenőrzi – igazgatói szemle után is lehet trükközés táskák hátrapakoltatás enni és innivaló, zsebkendő mobilok és effélék kikapcsolása és kitétele személyazonosság - külsős vizsgázók

Feladatai a vizsga előtt 3. vizsgázók tájékoztatása (részletes tájékoztató - 2. sz. melléklet) aláíratja a tudomásulvételi nyilatkozatot Kiosztja a borítékokat, kérésre lebélyegzett pótlapot, majd a feladatlapokat felíratja a nevet, vizsgatárgyat, -szintet és dátumot

Van-e egyéb dolgom? megengedett segédeszközök tisztasága speciális segédeszközök teremben lévő többletidősök audiotechnikai eszközök

Feladatai a vizsga alatt engedélyt ad a feladat megkezdésére (késők!) rendet tart és maga sem zavarja a vizsgát „segítség”, zavaró járkálás hibátlanul vezeti a jegyzőkönyvet: felügyelő aláírása, távozott-visszajött, aláírás rávezetése a dolgozat elejére is, aláírás egyszerre csak egy, engedéllyel a folyosós vigyáz, hogy ne érintkezzenek egymással megkezdte-befejezte beadta (több feladatlap!), aláírás leadó: különleges jegyzőkönyvek, dátum, aláírás

Feladatai a vizsga alatt 2. a kiosztás, beszedés, esemény miatt kiesett idővel a megoldásra kijelölt időt meg kell növelni Szabálytalanság esetén: dolgozatra rávezeti a tényt, időt, aláírja, visszaadja vizsga után részletes jegyzőkönyv - igazgató Feladatlapok cseréje, beszedése: üres helyek áthúzása tisztázati és piszkozati rubrikák szükséges jelölések (történelem, matematika)

Használható kék vagy fekete toll rajzoláshoz ceruza szöveges adatok tárolására vagy megjelenítésére nem alkalmas számológép vonalzó, körző, szögmérő középiskolai történelmi vagy földrajzi atlasz függvénytáblázat helyesírási szótár nyelvi szótárak (IV. feladatlap) Nem cserélgethetik egymás között!

Feladatai a vizsga végén végig fegyelmet tart nyitott borítékban veszi át az összes lapot csak az utolsó feladatlapnál és ellenőrzés után zárja a borítékot a vizsgázó jelenlétében „dolgozatát beadta” – aláírja a vizsgázó mobil elvitele a legvégén teljes rend (ablak, lámpa) a teremben, székek lent, táblán a megtekintés ideje és helye marad mindent tételesen lead a 705-ben

Folyosó felügyelet az idegent, nem vizsgázó diákot megállítja, kitessékeli zavartalan és szabályos vizsgakörülményeket teremt ne érintkezzenek egymással a vizsgázók beléphetnek a vizsga területére: a vizsgázók, a vizsgabizottság elnöke, a felügyelő tanárok, az írásbeli vizsga ellenőrzésére érkező hivatalos szervek képviselői más személy csak az igazgató engedélyével