Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1.Hálás - mások hitéért és szeretetéért Kol 1,4. Bátorít! 2.Ismeri az Atyát - mint szabadítót. Kol 1,13 és Jézust - mint aki megbékéltetett az Atyával.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1.Hálás - mások hitéért és szeretetéért Kol 1,4. Bátorít! 2.Ismeri az Atyát - mint szabadítót. Kol 1,13 és Jézust - mint aki megbékéltetett az Atyával."— Előadás másolata:

1

2 1.Hálás - mások hitéért és szeretetéért Kol 1,4. Bátorít! 2.Ismeri az Atyát - mint szabadítót. Kol 1,13 és Jézust - mint aki megbékéltetett az Atyával. Kol 1,22 3.Szeretné ezt az ismeretét megosztani másokkal. Kol 2,2 4.Értékeli Krisztus áldozatát: a, Tisztába van bűnei eltörlésével. Kol 2,14 b, Nem a világ elemeinek él. Kol 2,20; 3,2 c, Elveti a rosszat és felölti a jót. Újra és újra! Kol 3,10

3 Tülhikosz: Diakónus, Pál társa. Sok gyülekezthez elment, hogy beszámoljon Pál munkájáról (Ef 6,21; Tit 3,12; 2Tim 4,12). Onézimosz: Filemon házában volt szolga akit Pál(valószínűleg Római) fogsága alatt Krisztushoz vezetett. (Filemon level) Arisztarkhosz: Thesszalónikából származik. Pál mellett volt Efezusba és Rómába vezető viszontakságos hajóútján is. Márk: Rövid ideig Pál mellett volt, majd visszatért Jeruzsálembe. Viszont láthathjuk, hogy visszatért a szolgálatba. Márk evangélium írója.

4 Jézsu Jusztusz: Csak itt említik a nevét. Zsidók és nem Zsidók együtt szolgálnak „Isten országa hírdetésében”! Epafrász: Kolossé gyülekezet vezetője. Lukács: Lukács evangélium írója. Démász: Most még Pállal van de később elhagyja őt és „visszamegy a világba” (2Tim 4,10) Nimfa: Valószínű az ő házában gyűlt össze a gyülekezet. Arkhiposz: Filmen testvére.


Letölteni ppt "1.Hálás - mások hitéért és szeretetéért Kol 1,4. Bátorít! 2.Ismeri az Atyát - mint szabadítót. Kol 1,13 és Jézust - mint aki megbékéltetett az Atyával."

Hasonló előadás


Google Hirdetések