Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Projektszereplők, érintettek, érdekhordozók feltárása Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Projektszereplők, érintettek, érdekhordozók feltárása Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)"— Előadás másolata:

1 Projektszereplők, érintettek, érdekhordozók feltárása Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)

2 Projektszereplők Közreműködők: akik részt vesznek a projektben. Érintettek: akikre hatással van a projekt. Érdekeltek: akik érdekeltek a projekt megvalósulásában. Ellenérdekeltek: az érdekelemzés kapcsán, valóságos (rész-) érdekeik megismerésével igyekszünk őket kivenni az ellenérdekeltek közül. A nagy nemet sok pici igenre bontjuk fel. Ezek a csoportok átfedésben lehetnek egymással.

3 A projektszereplők azonosításának szükségessége az MS-Projectben A projektszereplők egy része felhasználó A projektszereplőkkel információcserét kell lebonyolítani Szükség van az ismereteikre, elvárásaikra a tervezéskor Nélkülözhetetlenek a kockázatkezeléshez

4 A projektszereplők csoportosítása a projektszervezet alapján

5 Projektszereplők csoportosítása a projektszerveren Megfelelő jogosultság esetén a projektszereplők csoportjait a webes felület bal oldalán levő Kiszolgáló beállításai (Server Settings) elemhez tartozó Csoportok kezelése (Manage Groups) hivatkozásról érhetjük el.


Letölteni ppt "Projektszereplők, érintettek, érdekhordozók feltárása Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések