Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tantra Indiából

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tantra Indiából"— Előadás másolata:

1 Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután, hogy elovastad, a szerencse rádköszönt.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután, hogy elovastad, a szerencse rádköszönt..

2 NÉHÁNY SZABÁLY, HOGYAN ÉLJ:  Egyél sok rizst.  Adj az embereknek többet, mint amire vágynak, és ezt teljes szívedből tedd.  Tanuld meg kedvenc versedet.  Ne higgy el mindent, amit hallasz, ne költs el mindent, amid van és ne aludj olyan sokáig, amíg szeretnél.  Akárhányszor azt mondod “Szeretlek”, gondold komolyan.  Akárhányszor azt mondod: “Sajnálom”, mindig nézz a másik szemébe.  Egyél sok rizst.  Adj az embereknek többet, mint amire vágynak, és ezt teljes szívedből tedd.  Tanuld meg kedvenc versedet.  Ne higgy el mindent, amit hallasz, ne költs el mindent, amid van és ne aludj olyan sokáig, amíg szeretnél.  Akárhányszor azt mondod “Szeretlek”, gondold komolyan.  Akárhányszor azt mondod: “Sajnálom”, mindig nézz a másik szemébe.

3  Hidd benne, hogy létezik “Szerelem első látásra”  Soha ne hagyd figyelmen kívül mások álmait.  Szeress mélyen és szenvedélyesen. Megsérülhetsz, de ez az egyetlen módja annak, hogy valóban teljes életet élj.  Kezelj minden egyet nem értést tisztán, de ne támadj.  Ne ítélj meg senkit a rokonai alapján. Beszélj lassan, de gondolkozz gyorsan.  Hidd benne, hogy létezik “Szerelem első látásra”  Soha ne hagyd figyelmen kívül mások álmait.  Szeress mélyen és szenvedélyesen. Megsérülhetsz, de ez az egyetlen módja annak, hogy valóban teljes életet élj.  Kezelj minden egyet nem értést tisztán, de ne támadj.  Ne ítélj meg senkit a rokonai alapján. Beszélj lassan, de gondolkozz gyorsan.

4 Ha valaki olyat kérdez tőled, amire nem akarsz válaszolni, mosolyogj, és kérdezd meg tőle: “ Miért akarod tudni?”  Ne feledd, hogy a legnagyobb szerelem és a legnagyobb eredmények hordozzák magukban a legnagyobb kockázatot.  Hívd fel édesanyádat. Ha már nem teheted, legalább gondolj rá.  Mindig mond, hogy “Egészségedre!”, ha valaki tüsszent.  Ha esetleg veszítettél, tanulj belőle. Ha valaki olyat kérdez tőled, amire nem akarsz válaszolni, mosolyogj, és kérdezd meg tőle: “ Miért akarod tudni?”  Ne feledd, hogy a legnagyobb szerelem és a legnagyobb eredmények hordozzák magukban a legnagyobb kockázatot.  Hívd fel édesanyádat. Ha már nem teheted, legalább gondolj rá.  Mindig mond, hogy “Egészségedre!”, ha valaki tüsszent.  Ha esetleg veszítettél, tanulj belőle.

5  Ne feledd: tiszteld önmagad,  Tisztelj mindenki mást, és légy felelős  a tetteidért.  Ne hagyd, hogy kis szóváltás vessen véget  egy nagyszerű barátságnak  Akárhányszor rájössz, hogy hibáztál, tegyél meg mindent, hogy helyrehozd.  Azonnal.  Mosolyogj, amikor felveszed a telefont, a hívó ezt érezni fogja.  Olyan emberrel házasodj össze, aki szeret beszélgetni  idős korodra a beszélgetés lesz az egyik legfontosabb dolog, amit másokban megtalálhatsz.  Ne feledd: tiszteld önmagad,  Tisztelj mindenki mást, és légy felelős  a tetteidért.  Ne hagyd, hogy kis szóváltás vessen véget  egy nagyszerű barátságnak  Akárhányszor rájössz, hogy hibáztál, tegyél meg mindent, hogy helyrehozd.  Azonnal.  Mosolyogj, amikor felveszed a telefont, a hívó ezt érezni fogja.  Olyan emberrel házasodj össze, aki szeret beszélgetni  idős korodra a beszélgetés lesz az egyik legfontosabb dolog, amit másokban megtalálhatsz.

6 Tölts el valamennyi időt egyedül.  Vállald a kihívásokat, de ne feledd el a korlátaidat.  Ne feledd, hogy van amikor a csend a legjobb válasz.  Olvass több könyvet, és nézz kevesebb tévét.  Élj egy jó és becsületes életet. Amikor öreg leszel és rá gondolsz, jó érzés lesz újra átélni.  Higgy Istenben, de az autódat mindig jól zárd be. Tölts el valamennyi időt egyedül.  Vállald a kihívásokat, de ne feledd el a korlátaidat.  Ne feledd, hogy van amikor a csend a legjobb válasz.  Olvass több könyvet, és nézz kevesebb tévét.  Élj egy jó és becsületes életet. Amikor öreg leszel és rá gondolsz, jó érzés lesz újra átélni.  Higgy Istenben, de az autódat mindig jól zárd be.

7  Az otthonod jó légköre nagyon fontos.  Tegyél meg mindent, hogy az otthonod békés és harmónikus legyen.  Ha valaki közelivel van nézeteltérésed, csak a legutóbbi problémát akard megoldani.  Soha ne hánytorgasd fel a múltat.  Olvass a sorok között.  Oszd meg a tudásod. Ez egy út  a halhatatlanságba.  Az otthonod jó légköre nagyon fontos.  Tegyél meg mindent, hogy az otthonod békés és harmónikus legyen.  Ha valaki közelivel van nézeteltérésed, csak a legutóbbi problémát akard megoldani.  Soha ne hánytorgasd fel a múltat.  Olvass a sorok között.  Oszd meg a tudásod. Ez egy út  a halhatatlanságba.

8  Légy kedeves a bolygódhoz.  Ne akadályozd az anyatermészetet.  Csak a saját dolgaiddal foglalkozz.  Ne higgy annak a partnernek, aki, ha megcsókol, nem csukja be a szemét.  Évente legalább egyszer menj el egy olyan helyre, ahol még soha se voltál.  Ha pénzed lesz, adakozz még életedben. Ez a legnagyobb hála, amivel a szerencsédnek adózhatsz.  Légy kedeves a bolygódhoz.  Ne akadályozd az anyatermészetet.  Csak a saját dolgaiddal foglalkozz.  Ne higgy annak a partnernek, aki, ha megcsókol, nem csukja be a szemét.  Évente legalább egyszer menj el egy olyan helyre, ahol még soha se voltál.  Ha pénzed lesz, adakozz még életedben. Ez a legnagyobb hála, amivel a szerencsédnek adózhatsz.

9  Ne feledd, hogy néha az alulteljesítés is lehet szerencse.  Tanuld meg az összes szabályt, hogy szükség esetén a legmegfelelőbben léphess át rajtuk.  Ne feledd: a legjobb kapcsolatban az egymás iránti szeretet erősebb a vágynál, hogy együtt légy a másikkal.  Sikered mértékét a lemondott dolgok súlyával mérd.  A szerelemmel és a főzéssel szemben légy elfogult: ne várj túl sokat viszont.  Ne feledd, hogy néha az alulteljesítés is lehet szerencse.  Tanuld meg az összes szabályt, hogy szükség esetén a legmegfelelőbben léphess át rajtuk.  Ne feledd: a legjobb kapcsolatban az egymás iránti szeretet erősebb a vágynál, hogy együtt légy a másikkal.  Sikered mértékét a lemondott dolgok súlyával mérd.  A szerelemmel és a főzéssel szemben légy elfogult: ne várj túl sokat viszont.


Letölteni ppt "Tantra Indiából"

Hasonló előadás


Google Hirdetések