Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ERZSÉBET KÖNYVTÁR. STORY-JA Kr. U. köbö 500-ben úgy 300 kőmívest felbéreltek az első eklektikus könyvtár megépítésére. Közöttük dolgozott az első magyar.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ERZSÉBET KÖNYVTÁR. STORY-JA Kr. U. köbö 500-ben úgy 300 kőmívest felbéreltek az első eklektikus könyvtár megépítésére. Közöttük dolgozott az első magyar."— Előadás másolata:

1 ERZSÉBET KÖNYVTÁR

2 STORY-JA Kr. U. köbö 500-ben úgy 300 kőmívest felbéreltek az első eklektikus könyvtár megépítésére. Közöttük dolgozott az első magyar kőmívesasszony is, akit Békés- Vetési Erzsébetnek neveztek. Az összes férfi munkás böcsmérelte nővolta miatt, amelyről írásos forrásaink is vannak. (Ezeket megtekinthetik az Erzsébet könyvtár weboldalán: ( http://i-love-erzsebet-konyvtar.webnode.hu/ ). Böcsmérelték őt, de nem sokáig, ugyanis amikor a Szent Keresztet kellett felhelyezni a gótikus hagymakupolára, senki sem vállalkozott.Senki sem, kívéve Békés-Vetési Erzsébet, aki a neogótikus torony kupolájára felillesztette a Keresztet, ám megcsúszott, leesett és szörnyethalt. Mindenki gyászolta őt hőstettéért, ezért róla nevezték el a könyvtárat logikusan. (Neve: bakonybélililibelilili Erzsébet könyvtár)http://i-love-erzsebet-konyvtar.webnode.hu/

3 ALAPRAJZOK Lépcső/ felfele lépegető Világháborús árok Gyűrődéses csármánycsúcs Sóliszt oszlop

4 NEGATÍV KRITIKÁK  Egy középkori költő és deklinátor, Pampai Lucifer szerint: „ A lépcsők olyan lépcsőzetesen lépcsőzetesek, hogy az ember szakállat növeszt mire felér, ezért fent a kézi borotvát 5, 43%-os kedvezménnyel árulják (nőknek 5,44%-os).  A világháborús árokban található egy olyan inactive bomba amelyről nem lehet tudni hogy tényleg inactive-e mivel a takarító állapította meg.  Sóliszt oszlop: erről nem írunk mivel annyira gagyi hogy rontaná a könyvtár hírnevét.  Gyűrődéses csármánycsúcs: nehezen takarítható a madárürülék, ezért a könyvtár a NASA által kifejlesztett takarító superasszonyokat alkalmaz a 21. században.

5 POZITÍV KRITIKÁK  Sajnos nem maradtak fent írásos források mivel a portásasszony zsonglőrködni próbált és beleejtette a wc-be ezután kiderült hogy wc nincs, ez volt a kor legnagyobb felfedezése.

6


Letölteni ppt "ERZSÉBET KÖNYVTÁR. STORY-JA Kr. U. köbö 500-ben úgy 300 kőmívest felbéreltek az első eklektikus könyvtár megépítésére. Közöttük dolgozott az első magyar."

Hasonló előadás


Google Hirdetések