Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Electra IP cím módosítása. 2  Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Electra IP cím módosítása. 2  Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének."— Előadás másolata:

1 Electra IP cím módosítása

2 2  Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének IP címét 195.228.221.3– ról 193.245.18.129–re. Az új IP cím már használható. A módosítás érinti tűzfallal, routerrel és proxy szerverrel rendelkezőket. Tűzfal esetén az engedélyezett porton (5540) kívül engedélyezni kell az új IP címet, Router esetén engedélyezni kell az új IP címet, Proxy szerver esetén a proxy szerveren kell átírni a régi IP címet az új IP címre. Proxy esetén az electra.ini-ben csak akkor kell módosítani az IP címet, ha a HOSTIP sorban be van írva a régi IP cím. A jelenleg használt IP cím az átmeneti időszakban is elérhető 2009 augusztus 31-ig. A magadott időpont után már csak az új IP címen lehet behívni a bank szerverére.

3 3 Electra INI file szerkesztése Az Electra INI file megnyitása: Electra paraméter beállítás, a beállítás ablakban a beállítás fülön futtatási környezet gomb megnyomása, futtatási környezet ablakban az INI file szerkesztését kell megnyomni.

4 4 Electra IP cím módosítás A HOSTIP sorra kattintva felbukkanó új ablakban a bejegyzés értéke sorban látható IP címet kell módosítani az új IP címre: 193.245.18.129. Amennyiben a bejegyzés értéke mezőben az „electra.khb.hu” bejegyzést látja, akkor ezt a sort nem kell módosítani.

5 5 Electra IP cím módosítás Az IP cím megadása és a rendben gomb megnyomása után a HOSTIP sorban megjelenik a magadott IP cím. A következő behíváskor már az új IP cím felé fog megtörténni a behívás.

6 6 K&H Vállalati ügyfélszolgálat elérhetősége Amennyiben az Electra program használatával vagy az Electra program frissítésével kapcsolatban kérdéseik, vagy a rendszer használata során javaslataik merülnek fel, további felvilágosítást a K&H Vállalati ügyfélszolgálat 06-40/200-069 -es telefonszámán vagy írásban az electra@kh.hu e-mail címen kaphatnak.electra@kh.hu K&H Vállalati ügyfélszolgálat elérhető hétköznapokon 7:00 – 19:00 óra között.


Letölteni ppt "Electra IP cím módosítása. 2  Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének."

Hasonló előadás


Google Hirdetések