Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az 5 legjobb dolog a Közgázban. Számítógép A lyukas órákban unatkozó, órákról ellógó, naplopó diákok számítógépezhetnek a könyvtárban, valamint a harmadik.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az 5 legjobb dolog a Közgázban. Számítógép A lyukas órákban unatkozó, órákról ellógó, naplopó diákok számítógépezhetnek a könyvtárban, valamint a harmadik."— Előadás másolata:

1 Az 5 legjobb dolog a Közgázban

2 Számítógép A lyukas órákban unatkozó, órákról ellógó, naplopó diákok számítógépezhetnek a könyvtárban, valamint a harmadik emeleti közös gépeknél is.

3

4 Büfé A táplálkozás céljára létrehozott büfében, kedvenc büfésünk, Brigi szolgál ki és szórakoztat minket. Mindenki kedvére válogathat a különféle melegszendvicsekb ő l, csokikból és csokikból

5

6 Társaság Nagyon sok barátot szereztünk és szerezhetünk még. Az osztály is jól összeszokott, és a tanárok is kedvesek.

7

8 A legjobb tanár NEMODA BÉLA Az órán a fegyelem uralkodik Németül már profin beszélünk Házi feladatot is mindig csinálunk (Sajnos egyik sem igaz….)

9

10 Szerelem Középiskolai éveinkben nagy szerelmek alakulnak ki. Itt is sok kapcsolat szöv ő dött.

11

12 Készítette *dobpergés* Szilágyi Noémi és Tarkó Ninetta


Letölteni ppt "Az 5 legjobb dolog a Közgázban. Számítógép A lyukas órákban unatkozó, órákról ellógó, naplopó diákok számítógépezhetnek a könyvtárban, valamint a harmadik."

Hasonló előadás


Google Hirdetések