Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

JÖJJENEK CSAK IDE! CSAK IDE!...csábítják a turistákat a kínai utazási irodák. És van mit kínálniuk. Például ezt:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "JÖJJENEK CSAK IDE! CSAK IDE!...csábítják a turistákat a kínai utazási irodák. És van mit kínálniuk. Például ezt:"— Előadás másolata:

1

2 JÖJJENEK CSAK IDE! CSAK IDE!...csábítják a turistákat a kínai utazási irodák. És van mit kínálniuk. Például ezt:

3 中國湖南省張家界天門山玻璃棧道 Csábító például ez az 1200 méteres tengerszint feletti magasságban létesített hegyi üvegösvény a Tianmen hegységben (Hunan tartomány)

4 張家界天門山國家森林公園新建的玻璃棧道正式對遊客 開放。玻璃棧道于天門山頂西線,長 60 米,最高處海 拔 1430 米。所有上橋的遊客均被要求穿上鞋套,以保 持玻璃橋面潔凈。玻璃棧道是張家界天門山景區繼懸于 峭壁之上的鬼谷棧道、憑空伸出的玻璃眺望臺、橫跨峽 谷的木質吊橋後打造的又一試膽新景點。 Valódi élmény ez a javából, tele adrenalínnal! Maga a név - Tianmen (magyarul Égi út), - nagyon is találó. A vakítóan fényes üvegösvényt, amit a hajmeresztő mélység fölé függesztettek fel, a turisták egy speciális papuccsal fényesítik, amit a „túra“ elején húznak fel magukra.

5 A gyengébb idegzetűek lefelé akár ne is nézzenek!

6

7 Nem könnyű a félelmet és az életben maradás ösztönét legyőzni! Ellenben az élmény és az adrenalínszint rettenetes...

8 A közel 1 km hosszú híd Fairy Yunmeng hegység nyugati oldalát köti össze a Tianmen csúcsával. Az USA-beli Grand Canyonban levő ösvénnyel való hasonlatosság csöppet sem a véletlen műve. Még egy érdekesség: az üveg, amin közlekednek és rajta keresztül nézve látható a szűz természet az irdatlan mélységben – csak 6,5 cm.

9 Rászánná magát? Vagy csak a fal mentén, szorosan hozzá símulva?

10 Chu-nan tartomány magas hegyei számtalan ritka növénynek és állatnak az otthona. Még egy érdekesség: A Shifou hegy, innen kb. 130 km-re Hunan tartományban, ezer méteres magasságban ugyancsak ösvényt kínál majd a turistáknak, fapallókból. Az csak 91 cm széles lesz, de közel 3 km hosszú. Nézzük meg ezt is!

11

12

13

14

15 VÉGE A KÍNAI UTAZÁSI IRODÁK ASSZOCIÁCIÓJA KÉRI ÖNT, HOGY TÁMOGASSA REKLÁMJUKAT ÉS KÜLDJE TOVÁBB


Letölteni ppt "JÖJJENEK CSAK IDE! CSAK IDE!...csábítják a turistákat a kínai utazási irodák. És van mit kínálniuk. Például ezt:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések