Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami."— Előadás másolata:

1 PORTSMOUTH

2 AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami fent fogadott az csodálatos volt:

3 Portsmouth Amikor megérkeztünk kaptunk enni, inni és ellátogattunk a városba Asha-val meg tanárurral.

4

5

6 A ház ahol laktunk: Wendynek hivták a nőt akinél laktunk, Én és Gyuri de nagyon nagy szerencsénk volt. Sok volt az engedmény, nem volt megszabva mikor érjünk haza, és nagyon finom ételeket csinált a háziasszony, és mindig elbeszélgetett velünk, szóval mondhatom nagyon családias volt, ott a hangulat.

7

8 MUNKAHELY Ebben is nagy szerencsém volt A város egyik legnagyobb éttermében dolgoztam a WATER MARGINBAN. Itt igaz, sokat kellet dolgozni, de a munkatársak kárpótoltak mindent. DE 11:00-15:00- ig dolgoztunk majd volt olyan két órás szünet és 17:00-21:00- ig folytattuk. A szabadnap minden héten másképp volt, vagy kedd és csütörtök, vagy szerda és péntek.

9

10

11

12

13

14 Munkavégzés Első másfél héten a bárban dolgoztam. Itt megtanultam, milyen italokat kevernek össze az angolok, az egyik pl: ami meglepett sör szörppel, vagy limonádéval :D. Következőre, az étteremben voltam ahol néha felvettem a rendelést de inkább leszedtük az asztalokat, és megterítettük, valamint tisztán tartottuk az éttermet. Mosandókat kellet bevinni a mosókonyhába. Legjobb a konyha volt. A legtöbb időt a desszert szobában töltöttem a lengyel és az orosz lányokkal. Annyit ettem amennyit csak akartam. :D na meg oda kellet figyelni elegendő evőeszköz legyen az étteremben elkellet törölni az evőeszközöket, süteményes polcot feltölteni, ételes tálakat feltölteni.

15

16 Kiruccanások Ez minden napos volt. Minden este 9- 12 ig kint volt a csapat és sétálgattunk, buliztunk, na meg sokat poénkodtunk :D Ez nagyon felüdítő volt, bár sokszor fáradtan mentem ki a többiekhez mivel még munka után is kimentem a városba, hogy minden pillanatát kiélvezzem ennek a barátságos városnak.

17 LONDON Reggel 6:45 körül indult a vonat, és amikor odaértünk Londonba zsúfoltnak tűnt. Később még jobban bebizonyosodott,hogy mennyire zsúfolt. A sétálóutcán ahol kaptunk 3 óra szabadidőt, meglepődtem mert velem szemben kb: 2000 ember jött én meg oldalazva próbáltam kikerülni őket. De egyébként nagyon sok szép dolog található itt, de közel sem tetszett annyira mint Portsmouth.

18

19 HAZAJÖVETEL Nagyon nehéz volt a búcsú, a munkatársak nem akartak elengedni. De sajnos muszáj volt. Megbeszéltem velük ha elvégzem a sulit megyek ki és ők segítenek elhelyezkedni, úgyhogy biztosan mondhatom nagyon nagy haszna volt ennek az útnak.


Letölteni ppt "PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami."

Hasonló előadás


Google Hirdetések