Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami."— Előadás másolata:

1 PORTSMOUTH

2 AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami fent fogadott az csodálatos volt:

3 Portsmouth Amikor megérkeztünk kaptunk enni, inni és ellátogattunk a városba Asha-val meg tanárurral.

4

5

6 A ház ahol laktunk: Wendynek hivták a nőt akinél laktunk, Én és Gyuri de nagyon nagy szerencsénk volt. Sok volt az engedmény, nem volt megszabva mikor érjünk haza, és nagyon finom ételeket csinált a háziasszony, és mindig elbeszélgetett velünk, szóval mondhatom nagyon családias volt, ott a hangulat.

7

8 MUNKAHELY Ebben is nagy szerencsém volt A város egyik legnagyobb éttermében dolgoztam a WATER MARGINBAN. Itt igaz, sokat kellet dolgozni, de a munkatársak kárpótoltak mindent. DE 11:00-15:00- ig dolgoztunk majd volt olyan két órás szünet és 17:00-21:00- ig folytattuk. A szabadnap minden héten másképp volt, vagy kedd és csütörtök, vagy szerda és péntek.

9

10

11

12

13

14 Munkavégzés Első másfél héten a bárban dolgoztam. Itt megtanultam, milyen italokat kevernek össze az angolok, az egyik pl: ami meglepett sör szörppel, vagy limonádéval :D. Következőre, az étteremben voltam ahol néha felvettem a rendelést de inkább leszedtük az asztalokat, és megterítettük, valamint tisztán tartottuk az éttermet. Mosandókat kellet bevinni a mosókonyhába. Legjobb a konyha volt. A legtöbb időt a desszert szobában töltöttem a lengyel és az orosz lányokkal. Annyit ettem amennyit csak akartam. :D na meg oda kellet figyelni elegendő evőeszköz legyen az étteremben elkellet törölni az evőeszközöket, süteményes polcot feltölteni, ételes tálakat feltölteni.

15

16 Kiruccanások Ez minden napos volt. Minden este ig kint volt a csapat és sétálgattunk, buliztunk, na meg sokat poénkodtunk :D Ez nagyon felüdítő volt, bár sokszor fáradtan mentem ki a többiekhez mivel még munka után is kimentem a városba, hogy minden pillanatát kiélvezzem ennek a barátságos városnak.

17 LONDON Reggel 6:45 körül indult a vonat, és amikor odaértünk Londonba zsúfoltnak tűnt. Később még jobban bebizonyosodott,hogy mennyire zsúfolt. A sétálóutcán ahol kaptunk 3 óra szabadidőt, meglepődtem mert velem szemben kb: 2000 ember jött én meg oldalazva próbáltam kikerülni őket. De egyébként nagyon sok szép dolog található itt, de közel sem tetszett annyira mint Portsmouth.

18

19 HAZAJÖVETEL Nagyon nehéz volt a búcsú, a munkatársak nem akartak elengedni. De sajnos muszáj volt. Megbeszéltem velük ha elvégzem a sulit megyek ki és ők segítenek elhelyezkedni, úgyhogy biztosan mondhatom nagyon nagy haszna volt ennek az útnak.


Letölteni ppt "PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami."

Hasonló előadás


Google Hirdetések