Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egész életre szóló biztonság az anyagi biztonság megteremtésének eszköze minden életszakaszban az igényeknek megfelelően alakítható a kiegészítő élet-,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egész életre szóló biztonság az anyagi biztonság megteremtésének eszköze minden életszakaszban az igényeknek megfelelően alakítható a kiegészítő élet-,"— Előadás másolata:

1 Egész életre szóló biztonság az anyagi biztonság megteremtésének eszköze minden életszakaszban az igényeknek megfelelően alakítható a kiegészítő élet-, baleset- és egészségbiztosítások bármikor választhatók, lemondhatók kötetlen tartam AEGON Életpálya Program Valósítsa meg céljait, terveit kötöttségek nélkül!

2 több megtakarítási cél is megvalósítható, pl. gyermek taníttatása, lakásfelújítás, nyugdíjcélú megtakarítás, hobbik a megtakarítás időtartama nem kötött kedvező megtakarítási lehetőség igény szerint alakítható befektetési összetétel a megtakarításokból bármikor* pénz vehető fel *a szabályzat feltételei szerint Igényei szerinti megtakarítások AEGON Életpálya Program Valósítsa meg céljait, terveit kötöttségek nélkül!

3 adminisztrációs költség: NULLA Ft pénzkivonás költsége: NULLA Ft befektetési kiegészítő esetén annak havi kezelési költsége: NULLA Ft* adókedvezmény *további költségek a szabályzat feltételei szerint Kedvezmények AEGON Életpálya Program Valósítsa meg céljait, terveit kötöttségek nélkül!


Letölteni ppt "Egész életre szóló biztonság az anyagi biztonság megteremtésének eszköze minden életszakaszban az igényeknek megfelelően alakítható a kiegészítő élet-,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések