Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A kamera Egyszer egy fotós vízbe ejtette a kameráját. Miután sikerült kihalászni a vízből látta hogy ez már nem fog működni ha csak nem viszi el a kamera.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A kamera Egyszer egy fotós vízbe ejtette a kameráját. Miután sikerült kihalászni a vízből látta hogy ez már nem fog működni ha csak nem viszi el a kamera."— Előadás másolata:

1

2 A kamera Egyszer egy fotós vízbe ejtette a kameráját. Miután sikerült kihalászni a vízből látta hogy ez már nem fog működni ha csak nem viszi el a kamera javító vállalathoz. Amikor odaér látja, hogy csak hétfőn és szerdán van nyitva.

3 A kamera Márpedig ma épp kedd volt. Jól van!-gondolta a fotós. Hazavitte az elromlott kamerát, és letette az asztalra. Kiment a konyhába, hogy csináljon valami vacsorát magának.

4 A kamera Mire kijött jóllakottan az étkezőből addigra a kamera már nem volt ott! Kiment az ajtón és látja ahogy felugrik egy taxi tetejére. Elkezd rohanni a fotós, de addigra már a taxi a kamerával eggyütt elszáguldott.

5 A kamera Beült a kocsijába, és autós üldözésbe kezdett a taxival. Utol is érte volna, ha a kamera meg nem fordul a kocsitetőn és nem fényképez egyett és a villanástól a fotós nem látott egy ideig semmit. Mire már látott valamit a taxi eltűnt.

6 A kamera Gondolkozott, majd hazament mivel beletörődött, hogy elvesztette a kameráját. Otthon bekapcsolta a tévét és éppen elérte a híradó végét. Ott volt a tévében a kamerája ahogy a taxi tetején utazik!

7 A kamera Ezt mondta a rádiós: ”Ha valakinek ismerős ez a kamera akkor azonnal hívja fel a(061 )365-73-90-es számot” A fotós rohant a telefonért.Felhívta a számot.

8 A kamera -AZ AZ ÉN KAMERÁM! Kiáltotta bele a kagylóba. -Azt mondja a rendőrkapitány, hogy légitámadásra készülnek a kamera ellen, így biztosan elkapják.Ha Elkapták akkor elviszik a talált tárgyak osztályára. Köszönöm! Mondta a fotós azzal lecsapta a kagylót.

9 A kamera Rohant a talált tárgyak osztájára!Már éppen beszállt volna a kocsijába megszólalt az ébresztőóra és arra ébredt, hogy azt az egészet csak álmodta. THEEND


Letölteni ppt "A kamera Egyszer egy fotós vízbe ejtette a kameráját. Miután sikerült kihalászni a vízből látta hogy ez már nem fog működni ha csak nem viszi el a kamera."

Hasonló előadás


Google Hirdetések