Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

XOCAIXOCAI TERMÉKTAPASZTALATOKTERMÉKTAPASZTALATOK.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "XOCAIXOCAI TERMÉKTAPASZTALATOKTERMÉKTAPASZTALATOK."— Előadás másolata:

1 XOCAIXOCAI TERMÉKTAPASZTALATOKTERMÉKTAPASZTALATOK

2 DR. NAGYNÉ GERÉNYI ÁGOTA 62 éves, Nyíregyháza Több mint egy éve (2013. jan.) fogyasztom az egészséges csokoládét. Rövidesen, egy hét leforgása után tapasztaltam az energiaszintem növekedését, az állandó fáradtságérzet megszűnését, amely egy hosszadalmas több évig tartó betegségsorozat után megmaradt. Napokon belül normalizálódott az éhségérzetem, megszűnt a gyomorsav túltengésem. Megszűnt az időnként tapasztalható lábszárgörcsöm. Jelentősen javult a hajam minősége, megszűnt a hajhullás. Sokat javult a szemem (szemszárazság, viszketés), ami jelentősen megkönnyíti számomra a számítógépes munkát. A nyári időszakban nem kellett naptejet használnom, mert az antioxidáns feltöltöttség miatt egyáltalán nem égett meg a bőröm. Ugyan nem voltam nagyon túlsúlyos (60 kg, 152 cm), három kilót fogytam, és jelentősen átalakult a testem formája, főleg a has körfogata csökkent, ma már tudom hordani a 20 évvel ezelőtti szoknyáimat. A Xophoria használatával fiatalodott az arcbőröm, finomodtak a vonások, kisimultak a szarkalábak a bőr folyamatosan töltődik föl, puhává, selymessé válik.

3 GULYÁS GYULA 66 éves veterán sportoló, Debrecen „ Egy éve, hogy elfogyasztottam az első csokit (2013 jan.) egy hosszú távú sí-tájfutó versenyen Bánkúton. Az eredmény döbbenetes volt. Azóta rendszeresen fogyasztom. Az első időszakban csak edzés előtt fél órával fogyasztottam el egy XPOWER-t, később fölkelés után azonnal egy XPOWER, plusz edzés előtt egy másodikat. Jelenleg ott tartok, hogy ébredés után, edzés előtt, plusz edzés után egy XPOWER. Én mást egyelőre nem próbáltam, de nekem nagyon bevált. Februártól akarom kipróbálni a shake-t, úgy gondolom, hogy az még hatékonyabban segíti a fölkészülést. Versenyeken hasonló a helyzet: reggel, rajt előtt egy fél órával és verseny után egy-egy XPOWER, ha hosszabb időtartamú a verseny vagy az edzés, akkor előtte két XPOWER, és közben óránként egy XPOWER. Nagyon oda kell figyelni a folyadék bevitelére, mert anélkül romlik a hatékonysága! Minden csoki elfogyasztása után pár perccel kell a folyadékot elfogyasztani. Persze attól, hogy valaki fogyasztja a csokit nem lesz olimpiai bajnok, csak segít a fölkészülésben. Ami a legszembetűnőbb volt, hogy könnyebben viseltem el ugyanakkora terhelést, mint korábban. Sokkal könnyebb volt a légzés. Nálam ez fokozottabban jelentkezett, mert én vagy harminc éve allergiás és asztmás vagyok. Nem csak fizikailag, hanem szellemileg is stimulál. Később fárad el az ember ezért a mozgáskoordinációja is hosszabb ideig jó, így kevesebb energiát használ föl. Ez nagyon lényeges olyan sportoknál, ahol a fizikai terhelés mellett fontos a szellemi frissesség is, pl. a tájfutásnál. Gyorsabb a regenerálódás. Én azért fogyasztok az edzés után is csokit, mert fölgyorsítja a folyamatot. Teljes értékű: mellette szükségtelen más kiegészítők fogyasztása. Én előtte NUTRILITE vitaminokat és ásványi anyagokat fogyasztottam, izotóniás italokat ittam. Most mindez fölöslegessé vált. És ami nem lényegtelen, bár nem látható, hogy a fokozott fizikai terhelés hatására nagymennyiségű szabadgyök keletkezik és ezek semlegesítése az egészség megőrzése szempontjából fontos! Én amióta a csokit fogyasztom jól érzem magam a bőrömben. Fizikailag olyan kondícióban vagyok, mint 6-8 évvel ezelőtt. Ezen kívül élvezem a csoki " mellékhatásait " !

4 MOLNÁR SÁNDOR 45 éves Budapest „A problémát, aminek a megoldásán dolgoztam már másfél éve, pikkelysömörnek hívják. Stressz és mérgező anyagok felhalmozódása miatt alakul ki, és a bőrön jelentkeznek a tünetei, valamint a vastagbélben, és az ízületekben. Nekem a bőrömön nem nagy felületet érintett a hámlás és a viszketés, inkább a körmeim váltak le időről időre a kezeimről és a lábaimról is. Kipróbáltam előtte már sok mindent, de a legjobb módszer (egy diéta) is csak átmeneti sikert hozott, gyógynövényi készítményekkel együtt használva is: a vállamból elmúlt a fájás, viszont a körmeim folyamatosan leváltak továbbra is. A Xocai első három napja: Feltűnt, hogy a nyelvemen kialakult foltosodás elhalványul és eltűnik. Ugyanis, reggelente lekaparom a nyelvemről a plakkot. Ez idő tájt napi 3X1 Xocai-kockát ettem. A következő héten megállt a leválása az éppen folyamatban lévő körmömnek és azóta sem akar leválni több ujjamról. Ezek után nekibátorodtam és csináltam egy nagyobb lélegzetű Xocai-kúrát, amikor megemeltem a napi bevitelt egy hétig a duplájára, majd még egy hétig a triplájára, ezek után pedig visszaálltam a normál 3X1- re. Azóta a lábujjaimon is szépen rendbe jöttek a körmök (nem gomba volt! szakértő vizsgálta, ha pedig mégis az lett volna, akkor tessék csodálkozni). Természetesen a feleségem és a gyerekünk is Xocait eszik 2013 február óta. A kisfiunk amióta Xocai-t eszik, nem beteg. Egyszer már úgy volt, hogy hőemelkedése van, de adtunk neki Xocai-t és elmúlt. Csak a viszonyítás kedvéért: tavaly ősszel (2012) 2 hónapig nyűglődött valami vírussal, ami előbb a fülét, majd utóbb a torkát támadta meg. Természetesen antibiotikumok és vitaminok tömkelegét kapta. Legfrissebb: allergiás roham közepén találtam magam! Tüsszögés, orrfolyás. Kettő darab Xocai Xpower kockát kellett elszopogatnom ahhoz, hogy teljesen megszűnjenek a tünetek.”

5 ZEFFER ZSUZSANNA 45 éves 2 gyermekes édesanya, Budapest „Több, mint 6 év Zimpax gyógyszerszedés után (Refluxra szedtem) 4 hónap csoki fogyasztás után szép lassan elhagytam a gyógyszert és tavaly (2013) április óta nem szedem, nincs problémám ebből eredően azóta. A lányom Laura, 16 éves cukorbeteg, szintén eszi az egészséges csokoládét (nem rendszeresen sajnos....), ami elmondható, a vércukorszintet nem bántja, vagyis amit az egyéb más csokik okoznak, az azonnali vércukor emelkedést, azt a Xocai termékekkel nem tapasztaltuk meg, vagyis nyugodtan fogyaszthatja.” „Több, mint 6 év Zimpax gyógyszerszedés után (Refluxra szedtem) 4 hónap csoki fogyasztás után szép lassan elhagytam a gyógyszert és tavaly (2013) április óta nem szedem, nincs problémám ebből eredően azóta. A lányom Laura, 16 éves cukorbeteg, szintén eszi az egészséges csokoládét (nem rendszeresen sajnos....), ami elmondható, a vércukorszintet nem bántja, vagyis amit az egyéb más csokik okoznak, az azonnali vércukor emelkedést, azt a Xocai termékekkel nem tapasztaltuk meg, vagyis nyugodtan fogyaszthatja.”

6 NAGY ÉVA RITA kismama, Budapest Első gyermek (2011) Második gyermek (2013) Vitamin, gyógytea, szigorú diéta Vashiány Combtól végig erőteljes lábdagadás Vércukor szigorú ellenőrzése és karbantartása Emésztései problémák rendszeresen Szülés utáni rosszullétek, ájulások, elhúzódó vérszegénység,gyengeség Vitamin, gyógytea, szigorú diéta Vashiány Combtól végig erőteljes lábdagadás Vércukor szigorú ellenőrzése és karbantartása Emésztései problémák rendszeresen Szülés utáni rosszullétek, ájulások, elhúzódó vérszegénység,gyengeség Xomega, Xpower, Xobiotic Tökéletes vérkép Minimális hízás Nincs lábdagadás Vércukor jól karbantartható lazább diétával és XP evésével Enyhe, könnyen megoldható emésztési problémák Szülés utáni gyors felépülés Nyugodt baba, szép bőrrel Xomega, Xpower, Xobiotic Tökéletes vérkép Minimális hízás Nincs lábdagadás Vércukor jól karbantartható lazább diétával és XP evésével Enyhe, könnyen megoldható emésztési problémák Szülés utáni gyors felépülés Nyugodt baba, szép bőrrel


Letölteni ppt "XOCAIXOCAI TERMÉKTAPASZTALATOKTERMÉKTAPASZTALATOK."

Hasonló előadás


Google Hirdetések