Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HURO/1101/010/2.4.1. Járóbeteg- és sürgősségi ellátás fejlesztése határok nélkül -Egészségügy- és attitűd-fejlesztés Makó és Lugos térségében -. Nyitórendezvény.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HURO/1101/010/2.4.1. Járóbeteg- és sürgősségi ellátás fejlesztése határok nélkül -Egészségügy- és attitűd-fejlesztés Makó és Lugos térségében -. Nyitórendezvény."— Előadás másolata:

1 HURO/1101/010/2.4.1. Járóbeteg- és sürgősségi ellátás fejlesztése határok nélkül -Egészségügy- és attitűd-fejlesztés Makó és Lugos térségében -. Nyitórendezvény Dr. Kallai Árpád főigazgató Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó 2013. MÁRCIUS 12.

2 Partnerek Lugosi Városi Kórház – vezető partner; Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó – projektpartner

3 Célok határon átnyúló együttműködés javítása az egészségügyi ellátórendszerben, illetve az által; a járóbeteg- és sürgősségi ellátások minőségének javítása a humánerőforrások és infrastrukturális fejlesztések által; a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésének és kezelésének fejlesztése, valamint ismeretfejlesztés; hozzáférhető és magas színvonalon működő diagnosztikai háttér kiépítése a telediagnosztikai hálózat integrációjával; a határoktól független képalkotó diagnosztika hozzáférhetőségének javítása; a szakorvosi háttér erősítése telediagnosztikai- és videókonferencia- rendszerek kiépítésével.

4 Tevékenységek 1.Infrastrukturális fejlesztések 2.Szakmai együttműködés 3. „Szív a szívhez” alprogram

5 Infrastrukturális fejlesztések Makón Járóbeteg ellátó épületének felújítása (nyílászárók, tető, csatorna, hőszigetelés) 294.000 € Eszközbeszerzések: új ultrahang-készülék, tympanométer; Mini Doppler-készülék) 65.190 €

6 Szakmai együttműködés Workshopok: 7 db - sürgősségi ellátás, kardiológia, radiológia, szülészet- nőgyógyászat ; Telediagnosztikai rendszer Videókonferencia.

7 „Szív a szívhez” alprogram Célok: szív- és érrendszeri betegségek megelőzésének és kezelésének fejlesztése; felvilágosítás. Tevékenységek: Diagnosztikai és ellátási háttér fejlesztése; Nemzetközi konferencia a kardiovaszkuláris betegségekről; Tájékoztató és aktivizáló kampány – iskoláskorú gyerekek körében; közösségi rendezvény; szociális szféra és munkaadók bevonása; internetes kampány; kisfilm.

8 Dr. Kallai Árpád főigazgató Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó


Letölteni ppt "HURO/1101/010/2.4.1. Járóbeteg- és sürgősségi ellátás fejlesztése határok nélkül -Egészségügy- és attitűd-fejlesztés Makó és Lugos térségében -. Nyitórendezvény."

Hasonló előadás


Google Hirdetések