Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készitette: Colcer Adorján és Sinka Attila. Kisérő tanáraink: Cseke Zsuzsanna Borbély Botond Péter Izabella Résztvevő diákok: Adorján Attila András Kinga.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készitette: Colcer Adorján és Sinka Attila. Kisérő tanáraink: Cseke Zsuzsanna Borbély Botond Péter Izabella Résztvevő diákok: Adorján Attila András Kinga."— Előadás másolata:

1 Készitette: Colcer Adorján és Sinka Attila

2 Kisérő tanáraink: Cseke Zsuzsanna Borbély Botond Péter Izabella Résztvevő diákok: Adorján Attila András Kinga András Pótsa Csongor Antal Mónika Bakó Tamás Császár Pál Ferdinánd Colcer Adorján Daboczi Blanka Ferencz István Gedő László János Zsolt János Zsombor Alpár Kencse Szabolcs Keresztes Kálmán Lakatos Nóra Lakatos Piroska Ravasz Orsolya Sinka Attila Szabó Lőrinc Szabó Timea Szilágyi Dalma Orsolya Tamás Anita

3 Csíkszeredától-Bukarestig

4

5

6

7

8

9 Boots Boots - Foyleside Centra McGuiggan’s Centra Donegal Prime Fish Dunnes Stores Dunnes Springtown Next Clothes Store Next Clothes and Home Store Semi-Chem Tesco

10 Lakatos NóraAdorján Attila

11 János Zsombor Alpár

12 Szabó LőrincAndrás Kinga

13 Szabó TimeaBakó Tamás

14 Gedő László János Zsolt Tamás Anita

15 Ravasz OrsolyaSinka Attila

16 Szilágyi Dalma OrsolyaFerencz István

17 Daboczi BlankaAndrás Pótsa Csongor

18 Lakatos PiroskaCsászár Pál Ferdinánd

19 Antal MónikaColcer Adorján

20 Kencse SzabolcsKeresztes Kálmán

21

22 Első szabadidős programunk mindenkinek tetszett, megismerkedhettünk egy más kultúra nemzeti táncával.

23 Másnap elmentünk egy tengerparti sétára az Atlanti- óceán partjára, sokan kagylót gyűjtöttek és fényképezkedtek.

24 Az akadémia által megszervezett focimeccs keretében összemérhettük az erőnket a portugál diákokkal, de végül a mi csapatunk bizonyult jobbnak.

25 Voltunk bowlingozni is, ahol mindenki jól szórakozott és fejleszthettük a tudásunkat ezen sport terén.

26 Egy városnéző program keretében, megismerkedhettünk Belfast-tal és egy pár főbb látványosságával, mint például a Titanic múzeummal, A Crown Liquor Saloon-nal és az állatkerttel.

27 Városnéző programunk keretében ellátogattunk Armagh városba, ahol meglátogattuk a planetáriumot és egy pár főbb látványosságot a város központjából, mint például a női börtönöket (persze kívűlről) és a törvényszéket.

28 Ellátogattunk a közeli paintball pályára, ahol mindenki megismerkedett a játékkal és fejleszthette célzó képességét. Nagyon érdekes program volt, mivel mindenki arra törekedett, hogy minnél több ellenfelet eltalálhasson.

29 Ellátogattunk a helyi Omniplex moziba, ahol egy nagyon szórakoztató filmet, a „22 Jump Street”- et tekinthettük meg.

30 Sokan vegyes érzésekkel voltunk, mert nem tudtuk, hogy mit is takar a program valójában, de amikor vége lett, mindenki azt mondta, hogy „Na, ez jó volt!”. Aki tényleg odatette magát, megismerkedhetett egy kevert harcmúvészet pár lépésével.

31 Avagy Óriások útja, bazalt oszlopokból álló ösvény, melyhez egy legenda is fűződik. Más érdekes alakok is láthatóak voltak, szintén a bazaltnak köszönhetően.

32 Egyike a világ 15 legnagyobb kötélhídjának, ahonnan csodálatos látvány tárul a szemünk elé.

33 5 km-t gyalogoltunk a legmagasabb sziklákhoz, de megérte, mert a látvány gyönyörű volt.

34


Letölteni ppt "Készitette: Colcer Adorján és Sinka Attila. Kisérő tanáraink: Cseke Zsuzsanna Borbély Botond Péter Izabella Résztvevő diákok: Adorján Attila András Kinga."

Hasonló előadás


Google Hirdetések