Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Együttes! Aligazgatónőnk és egyben fizika tanárnőnk Harácsek Klementina is úgy döntött támogat minket versenyünkben. Zalder Éva, iskolánk igazgatónője.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Együttes! Aligazgatónőnk és egyben fizika tanárnőnk Harácsek Klementina is úgy döntött támogat minket versenyünkben. Zalder Éva, iskolánk igazgatónője."— Előadás másolata:

1

2 Együttes!

3 Aligazgatónőnk és egyben fizika tanárnőnk Harácsek Klementina is úgy döntött támogat minket versenyünkben. Zalder Éva, iskolánk igazgatónője is ránk firkantott és elhelyezte magát pólóinkon

4 Bevontuk iskolánk tanárait is a Vándorpóló mozgalomnak nevezett tevékenységünkbe. Név szerint: Kristófi Aletta, Mosoni Erika, Horváth Gyöngyi, Tóth Trpkovics Timka, Albert Andrea és Márton Katalin rajztanárnőt. Iskoladokink is alapos baktérium vizsgálat után irt pólóinkra „Nem kell segítség, Nyugi doki, csak a szívem ég.”

5 Szabó Ödön parlamenti képviselő úr is úgy döntött, hogy aláirja pólóinka, támogatva minket versenyünkben. Csapatunk kabala állata még nem hajlandó teljes profilból mutatkozni csak akkor ha tovább jutunk.

6 Matyi Miklós Paptamási jelenlegi polgármestere is szivesen segitett nekünk és aláirásával támogatott minket. Németi Gyula Paptamási alpolgármestere és felesége Németi Ottilia, aki egyben a Paptamási általános iskola titkárnője is.

7 Czvikker Katalin szinházi igazgatónő is aláirta pólóinkat, majd pedig írtunk a szinház naplójába és ezt követően megajándékozott minket egy-egy naptárral.

8 Pajzos Csaba a Partium Keresztény Egyetem Közgazdaságtan Karának Dékánja

9 Major Loránd János Paptamási kultúrigazgatója és egyben jó barátunk is.

10 Majoros Attila a Mária Rádió egyik vezetője is írt pólóinkra és megengedte, hogy felvételt készitsünk.

11 Ellátogattunk a nagyváradi Bábszinházba is, ahol Lélek Sándor, Daróczi István,Birtalan Katalin, Szentpéteri Lenke és Dió Zoltán rendező véste bele aláirását pólóinkba

12 Cseke Attila parlamenti képviselő és volt egészségügyi miniszter. Csüdöm István, a megyei RMDSZ titkára.

13 Farkas András,Tyepák László,Szabó Ervin,Kruzslitz Imre,Tóth Attila.

14 » Korodi Attila – romániai Környezetvédelmi Miniszter

15 Tőkés László Európai Parlamenti Képviselő. Szivesen segített nekünk és megtisztelt egy aláirással minket. Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia Elnöke Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia Elnöke

16 Köszönjük a figyelmet! Tagjai: Gönczi Edina, Szilágyi Örs, Hegedűs Krisztina, Haubenreich Evelyn,Kor Erika és Henes Richárd. EGYÜTTES!


Letölteni ppt "Együttes! Aligazgatónőnk és egyben fizika tanárnőnk Harácsek Klementina is úgy döntött támogat minket versenyünkben. Zalder Éva, iskolánk igazgatónője."

Hasonló előadás


Google Hirdetések