Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Angliai tanulmányi út 2014. február 17.-2014. március 16.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Angliai tanulmányi út 2014. február 17.-2014. március 16."— Előadás másolata:

1 Angliai tanulmányi út 2014. február 17.-2014. március 16.

2 Buckingham palota főbejárata

3 Angol Gárdista A Buckingham Palota és a Gárdisták főhadiszállásának minden bejáratánál ilyen lovas vagy gyalogos őr állt. Az őrök csak akkor mozdulhattak meg ha a Királynő jelen volt.

4 Big Ben A hatalmas toronyóra az-az a Big Ben London egyik legszebb látnivalója. Aki Londonban jár ne hagyja ki ezt a csodálatos és hatalmas épületet. Számomra szavakkal leírhatatlan.

5 Munkahely (főnökasszony, kollega) A Megabite gyors étterem és kávézóban dolgoztam 1 hónapig. Napi 3 és fél órát hétköznaponként. A hétvégék mindíg szabadok voltak. A főnök asszony és a szakács nagyon kedves volt, sok szónak a jelentését megtanították nekem.

6 Szent Erzsébet templom A Szent Erzsébet templom előtt sikerült össze állni egy csoportképre amin nem csak a diákok vannak hanem Igazgató asszony is jelen van. Én ezzel szeretném meg köszönni ezt a lehetőséget és azokat a felejthetetlen élményeket melyeket a kint létem során megtapasztalhattam. Külön köszönöm Szalai András és Erdelyi József Tanár Uraknak, hogy vigyáztak Rám és a többiekre. KÖSZÖNÖM. :D

7 Szent Erzsébet templom

8 Sherman tank A porsmuthi D-Day múzeum bejáratát ezzel a csodával őrzik.

9 Tengerpart A porsmuthi Tengerpart ahol csodálatos órákat töltöttünk el. Külön élmény volt a tengervizében megmártózni :D.

10 Hétköznapi vacsora

11 Néhány kép segítségével próbálom bemutatni, hogy milyen élményekben volt részem az Angliai utazásunk során. Megismertem a várost Porsmuthot, ahol 1 hónapot töltöttem. A gyakorlati hely nagyon jó volt, szerettem ott lenni, egy nap 4 és fél órát töltöttem el saláták és gyors ételek készítésével. A családnál Nyezsnyik Csabával voltam elszállásolva. Az ottani emberek nagyon kedvesek, segítőkészek mellyel nap mint nap szembesültem. A londoni kirándulás alkalmával megnéztük a város nevezetességeit. Az 1 hónap gyorsan eltelt, rengeteget tanultam, az angol nyelv tudásom sokat fejlődött. Utazásunk során rengeteg élményben volt részem, melyeket soha nem felejtek el. Szepesi Dávid Szepesi Dávid 2/12.A 2/12.A Beszámoló az Angliai tanulmányi útról


Letölteni ppt "Angliai tanulmányi út 2014. február 17.-2014. március 16."

Hasonló előadás


Google Hirdetések