Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Zene: André Rieu – La vie continue Szingapur szabadidő komplexuma a homokos öbölben és a jachtkikötő. Bevásárlóközpont, kaszinó, szálloda és egy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Zene: André Rieu – La vie continue Szingapur szabadidő komplexuma a homokos öbölben és a jachtkikötő. Bevásárlóközpont, kaszinó, szálloda és egy."— Előadás másolata:

1

2 Zene: André Rieu – La vie continue

3

4

5 Szingapur szabadidő komplexuma a homokos öbölben és a jachtkikötő. Bevásárlóközpont, kaszinó, szálloda és egy tetőtéri kert: új „szín” a városban Szingapurban, 2010. június végén részlegesen nyitotta meg kapuit.

6 Az építőművészek mint egy koronát tették a Skypark-ot (Égipark) a Marina Hotel tetejére, benne medencével. Az épület három tornya, egyenként 50 emelet magas. A fenti hosszúkás szerkezet hasonlít egy hajóra és annak orra alatt van (a kép jobb oldalán) a szálloda 2560 szobája, ez jelenleg a világ legdrágább szállodája.

7

8 Az 5 csillagos szálloda A Marina Bay Sands-nek 2500 szobája/lakosztálya van. Lesz még 18 fajta különböző elnöki lakosztály és szobák az elnökválasztások idejére. Minden vásárló használhatja a kültéri medencét és a tetőkertet.

9 A Marina Bay Sands-ban 4 emeletes óriási kaszinó működik. A játékok szerelmesei átadhatják magukat a Baccarat, a Blackjack, a Rulett és más játék örömének.

10 Versenyezhet Las Vegas-szal A komplexum, amelynek ára közel 6 milliárd $, egyedülálló Szingapurban. Készítette a Las Vegas Sand és más hasonló struktúrák tulajdonosa; állítólag felveheti a versenyt az amerikai város legnagyobb játékkaszinó hoteljeivel.

11 A komplexumtól azt várják, hogy nagy forgalmú turisztikai attrakció lesz. A jövőben még más épületek is nyílnak meg: színházak, múzeumok és még egy „Kristály pavilon”. A The Lion King társulata 2011-ben telepedett le a meglévő két színház egyikében. Szabadidős létesítmények

12

13 A Skypark úszómedencéje, amely felteszi a koronát a Marina Bay Sands Hotel tornyára a legfelső szinten.

14 A végtelen... és azon túl! A medence hossza 150 méter, háromszor akkora, mint az olimpiai úszómedence. Ez a világ legnagyobb szabadtéri uszodája ilyen magasságban.

15 A szálloda 10.000 embert foglalkoztat majd…

16 …a tetőtéri medencéből a kilátás valami fenséges…

17

18 Múzeum a szálloda lótuszvirág alakú lábainál...

19

20

21

22 A komplexumban van egy csatorna, amelyen hajótúrák lehetségesek, hagyományos kínai kenuval, amelyek hasonlítanak a 17. századi gondolákra. Vizisétány

23

24 A létesítményben 74.000 m² a kereskedelmi terület, remélik, hogy sok turista költekezik majd itt. A cél: naponta 70.000 és évente 18 millió látogató. …ha népszerűvé válik…

25

26

27

28

29

30

31 A Sands SkyPark-ba ez függőkert van telepítve a teraszon, amelynek területe 1, 2 hektár. 250 fajta fa és 650-féle növény, ez egy zöld oázis az égen. A függő kert

32 A SkyPark is tartalmazni fog számos éttermet és társalgót, mint a Marina Bay Club. A befogadóképessége 3900 fő lesz. Bárok és éttermek

33

34

35

36

37

38

39 Készítette: Jean-Marc – 11 Septembre 2010 Fordította:


Letölteni ppt "Zene: André Rieu – La vie continue Szingapur szabadidő komplexuma a homokos öbölben és a jachtkikötő. Bevásárlóközpont, kaszinó, szálloda és egy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések