Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az 50-es, 60-es években nevelkedtetek vagy a 70-es években...??? Hogy élted egyáltalán túl??

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az 50-es, 60-es években nevelkedtetek vagy a 70-es években...??? Hogy élted egyáltalán túl??"— Előadás másolata:

1 Az 50-es, 60-es években nevelkedtetek vagy a 70-es években...??? Hogy élted egyáltalán túl??

2 1 Az autóknak nem volt biztonsági öve fejtámlája és semmiféle Airbags

3 2 A hátsó ülésen ez élet vidám, és nem veszélyes volt.

4 3 A gyerekágyak, és a játékok mérgező, de legalább is gyanús festékekkel voltak festve.

5 4 Nem voltak biztonsági dugók a konnektorokban, az autó ajtókban, a gyógyszeres üvegeken, és a mosószereken nem volt biztonsági zár.

6 5 Sisak nélkül bicikliztünk.

7 6 A vizet a kerti csapból ittuk, és más hasonló kétes eredetű forrásokból. Nem steril műanyag palackból.

8 7 Görkocsikat építettünk. Azoknak akiknek megadatott a házuk közelében a beton út, gyorsasági rekordokat állítottak fel, hogy aztán észrevegyék, elfeledkeztek a fékről..…pár baleset után Ez a probléma is –általában- megoldódott.

9 8 Csak akkor mehettünk ki, ha megígértük, hogy sötétedésre otthon leszünk.... nem voltak mobiltelefonok.... Senki nem tudta, hol vagyunk és mit csinálunk... HIHETETLEN

10 9 Az iskolában az oktatás délig tartott, ebédre már otthon voltunk

11 10 Kék-zöld foltjaink voltak, törött csontjaink, és néha kivert fogaink, de soha, soha nem volt senki ezért gyanúsítva – még akkor sem ha baleset, vagy sírás lett a vége. SENKI SEM VOLT HIBÁS CSAK MI MAGUNK.

12 11 Édességeket ettünk, Vajas kenyeret, igazi cukrozott italokat ittunk és soha sem voltunk kövérek, mert mindig KINT voltunk MOZOGTUNK.

13 12 Öten osztoztunk egy limonádén..…egy pohárból ittunk...…és senki sem lett beteg, senki sem halt bele.

14 13 Nem volt Playstations, Nintendo 64, videójáték, 99 televíziós csatorna, videók Dolby Surround, számítógép mobiltelefon vagy internet........ …DE VOLTAK BARÁTAINK

15 14 Kimehettün gyalog, vagy biciklivel. Meglátogathattuk a barátainkat, akkor is ha több kilométerrel arrébb laktak, Bekopogni az ajtón vagy csak úgy egyszerűen benyitni, és játszani velük.

16 15 Igen. Kint abban a veszélyes világban! ÉS TELJESEN EGYEDÜL! Hogy volt ez lehetséges? Egy kapura fociztunk, és ha valaki nem nyert, nem lett depresziós tőle !

17 16 Nem minden diák volt olyan jó mint a többiek, és ha megbuktak, hát évet ismételtek. SENKIT nem küldtek azért pszihológushoz. SENKI sem volt dislexiás, hiperaktív... Egész egyszerűen évet ismételt. MINDENKI KAPOTT ESÉLYT.

18 17 Szabadok voltunk volt időnk a játékra, Voltak sikereink, és rossz napjaink volt leckénk …ÉS MEGTANULUNK VELE ÉLNI.

19 Marad egy megválaszolatlan kérdés: Hogy tudtuk ezt TÚLÉLNI? és mindenekelőtt: Hogy fejlődhetett ki a semélyiségünk?

20 Te is ebből a generációból való vagy? Fifties............. Ha igen, küld el ezt a mail az összes veled egykorú barátodnak, és az ő gyerekeinek unokáinak.... Hogy lássák, hogyan éltünk mi akkor......

21 Lehet azt mondják, hogy unalmas volt..... De mond meg őszintén: NEM VOLTUN BOLDOGOK ??? Csehből fordította Buga Frigyes 2006 06.17.


Letölteni ppt "Az 50-es, 60-es években nevelkedtetek vagy a 70-es években...??? Hogy élted egyáltalán túl??"

Hasonló előadás


Google Hirdetések