Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Microsoft Office. A szövegszerkesztők segítségével igényesen kialakított dokumentum készítésére van lehetőség. A számítógépes szövegszerkesztés számtalan.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Microsoft Office. A szövegszerkesztők segítségével igényesen kialakított dokumentum készítésére van lehetőség. A számítógépes szövegszerkesztés számtalan."— Előadás másolata:

1 Microsoft Office

2 A szövegszerkesztők segítségével igényesen kialakított dokumentum készítésére van lehetőség. A számítógépes szövegszerkesztés számtalan előnnyel bír a korábban használt írógéppel szemben. A legnagyobb előny, hogy bármikor visszaléphetünk és módosíthatunk a begépelt szövegben.

3 Előadásokat, bemutatókat, úgynevezett prezentációkat készíthetünk. Bemutatóinkat diaképekből állíthatjuk össze. Az így készült képeket projektor segítségével kivetíthetjük, bemutathatjuk számítógépünk képernyőjén, illetve nyomtatott formában is megjeleníthetjük.

4 Táblázatkezelő program. Egyszerű utasításokkal készíthetünk adatnyilvántartásokat, kimutatásokat, majd ezekből diagramokat szerkeszthetünk.

5 Az Office csomagok Microsoft Windows, illetve Apple Macintosh operációs rendszereken való futtatásra lettek tervezve.


Letölteni ppt "Microsoft Office. A szövegszerkesztők segítségével igényesen kialakított dokumentum készítésére van lehetőség. A számítógépes szövegszerkesztés számtalan."

Hasonló előadás


Google Hirdetések