Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés."— Előadás másolata:

1 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

2 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés A rendezendő sorozat

3 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés Célunk először, hogy az első helyre a legkisebb elem kerüljön.

4 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés Az első elemet összehasonlítjuk az összes többivel, és ha valamelyik kisebb nála, akkor azt (cserével) áthelyezzük az első helyre.

5 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés Az első elemet összehasonlítjuk az összes többivel, és ha valamelyik kisebb nála, akkor azt (cserével) áthelyezzük az első helyre.

6 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés Az első elemet összehasonlítjuk az összes többivel, és ha valamelyik kisebb nála, akkor azt (cserével) áthelyezzük az első helyre.

7 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés Az első elemet összehasonlítjuk az összes többivel, és ha valamelyik kisebb nála, akkor azt (cserével) áthelyezzük az első helyre.

8 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés Az első elemet összehasonlítjuk az összes többivel, és ha valamelyik kisebb nála, akkor azt (cserével) áthelyezzük az első helyre.

9 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés Az első elemet összehasonlítjuk az összes többivel, és ha valamelyik kisebb nála, akkor azt (cserével) áthelyezzük az első helyre.

10 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés Az első elemet összehasonlítjuk az összes többivel, és ha valamelyik kisebb nála, akkor azt (cserével) áthelyezzük az első helyre.

11 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés Az első elemet összehasonlítjuk az összes többivel, és ha valamelyik kisebb nála, akkor azt (cserével) áthelyezzük az első helyre.

12 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés Az első helyre a legkisebb elem került.

13 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés Ugyanígy járunk el a folytatásban. Célunk most, hogy a második helyre a maradékok legkisebbje kerüljön.

14 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés A második elemet összehasonlítjuk az összes maradékkal, és ha valamelyik kisebb nála, akkor azt (cserével) áthelyezzük a második helyre.

15 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés A második elemet összehasonlítjuk az összes maradékkal, és ha valamelyik kisebb nála, akkor azt (cserével) áthelyezzük a második helyre.

16 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés A második elemet összehasonlítjuk az összes maradékkal, és ha valamelyik kisebb nála, akkor azt (cserével) áthelyezzük a második helyre.

17 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés A második elemet összehasonlítjuk az összes maradékkal, és ha valamelyik kisebb nála, akkor azt (cserével) áthelyezzük a második helyre.

18 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés A második elemet összehasonlítjuk az összes maradékkal, és ha valamelyik kisebb nála, akkor azt (cserével) áthelyezzük a második helyre.

19 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés A második elemet összehasonlítjuk az összes maradékkal, és ha valamelyik kisebb nála, akkor azt (cserével) áthelyezzük a második helyre.

20 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés A második helyre a második legkisebb elem került.

21 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés És így tovább...

22 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

23 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

24 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

25 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

26 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

27 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

28 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

29 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

30 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

31 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

32 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

33 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

34 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

35 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

36 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

37 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés

38 Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés Az utolsó helyen csak a legnagyobb – tehát az éppen odavaló – elem állhat. A rendezéssel készen vagyunk.


Letölteni ppt "Bernát Péter Egyszerű cserés rendezés."

Hasonló előadás


Google Hirdetések