Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A projekt célja Egy 2 dimenziós rakpart készítése a TBA cég megbízásából. Az Eclipse plug-in megengedi a felhasználónak, hogy különböző tárgyakat rajzoljon.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A projekt célja Egy 2 dimenziós rakpart készítése a TBA cég megbízásából. Az Eclipse plug-in megengedi a felhasználónak, hogy különböző tárgyakat rajzoljon."— Előadás másolata:

1

2 A projekt célja Egy 2 dimenziós rakpart készítése a TBA cég megbízásából. Az Eclipse plug-in megengedi a felhasználónak, hogy különböző tárgyakat rajzoljon egy grafikus vászonra az egér segítségével. A különböző tárgyakat egy palettából tudja kiválasztani (például épületek, járművek, hajó) és lehetőséget ad az objektum nézetére és szerkesztésére.

3 Rakpart példa:

4 Műveletek A komponensek megszabott feltételek mellett tehetők be a felületre, a Súgó segítségével a felhasználó könnyebben dolgozik a szerkesztőben. A komponenseket ki lehet választani, majd módosítani, törölni, ezek a műveletek szabályai is megjelennek a Súgóban.

5 Súgó:

6 Mentés és Betöltés A megszerkesztett rakpartot a felhasználó lementheti egy kiválasztott mappába. A lementett állományok újra meg lehet nyitni és módosítani.

7 Mentés:

8 Betöltés:

9 Betöltés eredménye a példára:

10 Adatbázis Az objektumokat XML file-ban vannak tárolva. Egy sajátos XML formátum van megtervezve, amely könnyen hordozható. Nem engedélyezett bármilyen XML file betöltése, csak a JavaRoadEditor típusú.

11 XML példa:

12 A csapat tagok Demeter Dénes és Dezső Dénes a kontrol részét oldották meg. Albert Csanád – István és Fülöp Sándor a felületi részt írták meg. Szabó Mónika és Nagy – Lőrincz Noémi az XML részt és a tesztelést valósították meg. A dokumentumokat a teljes csapat írta meg.

13 Megvalósítási eszközök Programozási nyelv: Java Eszközök: Eclipse, Tortoise SVN, Subclipse, Photoshop, Google Code, Rapid SVN, Google. LIB - ek, csomagok: xstream, xpp3, JavaRoadEditorHelp.

14 Eredmények A programunk háttérben könnyen fejleszthető lett. A felülethez nehezebb hozzáadni egy új komponenst. Könnyen hordozható és telepíthető más gépre.

15 Következtetések A csapat munka megismerése, más személyekkel való feladat megosztás. Elsajátítottuk a projekt elkészítésének lépéseit.


Letölteni ppt "A projekt célja Egy 2 dimenziós rakpart készítése a TBA cég megbízásából. Az Eclipse plug-in megengedi a felhasználónak, hogy különböző tárgyakat rajzoljon."

Hasonló előadás


Google Hirdetések