Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Izgalmas kérdések Milyen az igazi FÉRFI?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Izgalmas kérdések Milyen az igazi FÉRFI?"— Előadás másolata:

1

2 Izgalmas kérdések Milyen az igazi FÉRFI?
Melyek a FÉRFI igazi feladatai, felelősségei? Hogyan táplálhatod és működtetheted belső FÉRFI erődet harmonikusan, és bölcsen? Olyan kérdéseket feszeget Cs. Szabó Virág, melyek alapjaiban változtathatják meg, egyensúlyozhatják ki társadalmunkat. Irányítsuk FÉRFI erőnket a boldog, békés világ megteremtésére!

3 A férfi 1000 arca – férfiaknak Előadássorozat
Romantikus Lovag, Kegyetlen Bíró, Bezárkózó Remete, Bátor Harcos, Bölcs Király, Támogatandó Kisgyerek, stb. Felismerni, felébreszteni, elfogadni FÉRFI-ságod minden aspektusát, majd megtanulni a megfelelő időben és helyen a megfelelő arcodat mutatni – ez az igaz MŰVÉSZET, mely HARMÓNIÁT és SIKERT hozhat az életedbe.

4 A NŐ misztériuma - férfiaknak
Kapcsolataink Nőkkel (anya, testvér, feleség, szerető, lánygyermek) elvárások, és csalódások nélkül Harmónia, lelki béke Nők oldalán Szabadság, szárnyalás a Nő mellett és örömére A Női archetípus Virág elkalauzol a Nők és a benned élő Nő – sokszor érthetetlennek tűnő - világába, hogy jobban megérthessük, elfogadhassuk Őt, hogy Harmóniában élhessünk Vele. (Bővebben a Nőről A Nő 1000 arca előadásban)

5 A nő 1000 arca – férfiaknak Félelmetes Boszorkány, Csábító Szerető, Gondoskodó Anya, Kegyetlen Mostoha, Méltóságteljes Királynő, Alázatos Szolgáló, Bölcs Papnő, stb. Gyere, és engedd a Szívednek megérezni, megérteni és elfogadni a Nők és a benned élő Nő csodálatos működését: mikor mi motiválja, mi ijeszti meg, mivel tudod Őt támogatni, és mi az, amivel akaratlanul elbizonytalaníthattad korábban.

6 A párkapcsolat misztériuma - férfiaknak
Ha érted a Férfit, vagyis önmagad, és érted a Nőt, akkor jó irányban haladsz a Szakrális Párkapcsolat felé. Ezen a még homályosnak tűnő úton Virág segít megtalálni a leküzdhetetlennek tűnő szakadékokon átívelő hidat, a fa mögül előlépő árnyak elűzésének módját, a kettőtökben rejlő erő forrását, és a töltekezés gyönyörű kútját, mely mindig megújító erővel bír, bárhol is akadnátok el.

7 Gyereknevelés – tabuk nélkül előadássorozat
„A mai felnőttek is gyerekek voltak egykor, és ha ők nem kapták meg a “hamuban sült pogácsával” azt az útravalót, ami által képesek egészséges életet élni, hogyan is adhatnák át azt később csemetéiknek?” Cs. Szabó Virág Szülőkhöz, leendő szülőkhöz és pedagógusokhoz szól ez a holisztikus szemléletű előadássorozat: felnőtté válásról, szülői szerepekről, különböző életszakaszok érzékeny periódusairól.

8 A felnőtté válás útja - FÉRFIAKNAK
Hogyan válhatok saját életem Hősévé Miként vállalhatom fel önmagam és belső szabadságomat A spirituális és hétköznapi önmegvalósítás útja „Most már értem, miért nem találtam soha a helyemet a világban… Értem a szüleimet is, és hálás vagyok nekik mindazért, amit kaptam tőlük, de most már egyedül indulok tovább, és ami a fő, hogy tudom, merre induljak…” (egy résztvevő)

9 Az emberi lét kihívásai – férfiaknak előadássorozat
Nyíltan és végtelen szeretettel Gyengeségeinkről, Félelmeinkről, Barátságról, szerelemről, Édes függőségeinkről és a Bűntudatról, Hatalomról, Alázatról, Változásról és Spiritualitásról, stb.

10 TÉGED IS VÁRUNK SZERETETTEL!
HÁLA NEKED, HA CSODÁLATOS FELISMERÉSEIDBEN VELED LEHETÜNK. HÁLA NEKED, HA RÉSZVÉTELEDDEL AZ AKTUÁLIS CSOPORT TÖBBI TAGJÁT MEGAJÁNDÉKOZOD. HÁLA NEKED, HA FÉRFI TÁRSAIDNAK TOVÁBBÍTOD BEMUTATKOZÁSUNKAT. Programjainkról bővebben: Programok Bejelentkezés: a honlapon, vagy a címen. Cím: Budapest, I. kerület Hírlevelünkre itt tudsz feliratkozni: Hírlevél


Letölteni ppt "Izgalmas kérdések Milyen az igazi FÉRFI?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések