Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Izgalmas kérdések ๏ Milyen az igazi FÉRFI? ๏ Melyek a FÉRFI igazi feladatai, felelősségei? ๏ Hogyan táplálhatod és működtetheted belső FÉRFI erődet harmonikusan,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Izgalmas kérdések ๏ Milyen az igazi FÉRFI? ๏ Melyek a FÉRFI igazi feladatai, felelősségei? ๏ Hogyan táplálhatod és működtetheted belső FÉRFI erődet harmonikusan,"— Előadás másolata:

1

2 Izgalmas kérdések ๏ Milyen az igazi FÉRFI? ๏ Melyek a FÉRFI igazi feladatai, felelősségei? ๏ Hogyan táplálhatod és működtetheted belső FÉRFI erődet harmonikusan, és bölcsen? Olyan kérdéseket feszeget Cs. Szabó Virág, melyek alapjaiban változtathatják meg, egyensúlyozhatják ki társadalmunkat. Irányítsuk FÉRFI erőnket a boldog, békés világ megteremtésére!

3 A férfi 1000 arca – férfiaknak Előadássorozat ๏ Romantikus Lovag, Kegyetlen Bíró, Bezárkózó Remete, Bátor Harcos, Bölcs Király, Támogatandó Kisgyerek, stb. ๏ Felismerni, felébreszteni, elfogadni FÉRFI-ságod minden aspektusát, majd megtanulni a megfelelő időben és helyen a megfelelő arcodat mutatni – ez az igaz MŰVÉSZET, mely HARMÓNIÁT és SIKERT hozhat az életedbe.

4 A NŐ misztériuma - férfiaknak ๏ Kapcsolataink Nőkkel (anya, testvér, feleség, szerető, lánygyermek) elvárások, és csalódások nélkül ๏ Harmónia, lelki béke Nők oldalán ๏ Szabadság, szárnyalás a Nő mellett és örömére ๏ A Női archetípus ๏ Virág elkalauzol a Nők és a benned élő Nő – sokszor érthetetlennek tűnő - világába, hogy jobban megérthessük, elfogadhassuk Őt, hogy Harmóniában élhessünk Vele. ๏ (Bővebben a Nőről A Nő 1000 arca előadásban)

5 A nő 1000 arca – férfiaknak ๏ Félelmetes Boszorkány, Csábító Szerető, Gondoskodó Anya, Kegyetlen Mostoha, Méltóságteljes Királynő, Alázatos Szolgáló, Bölcs Papnő, stb. ๏ Gyere, és engedd a Szívednek megérezni, megérteni és elfogadni a Nők és a benned élő Nő csodálatos működését: mikor mi motiválja, mi ijeszti meg, mivel tudod Őt támogatni, és mi az, amivel akaratlanul elbizonytalaníthattad korábban.

6 A párkapcsolat misztériuma - férfiaknak ๏ Ha érted a Férfit, vagyis önmagad, és érted a Nőt, akkor jó irányban haladsz a Szakrális Párkapcsolat felé. ๏ Ezen a még homályosnak tűnő úton Virág segít megtalálni a leküzdhetetlennek tűnő szakadékokon átívelő hidat, a fa mögül előlépő árnyak elűzésének módját, a kettőtökben rejlő erő forrását, és a töltekezés gyönyörű kútját, mely mindig megújító erővel bír, bárhol is akadnátok el.

7 Gyereknevelés – tabuk nélkül előadássorozat ๏ „A mai felnőttek is gyerekek voltak egykor, és ha ők nem kapták meg a “ hamuban sült pogácsával ” azt az útravalót, ami által képesek egészséges életet élni, hogyan is adhatnák át azt később csemetéiknek? ” Cs. Szabó Virág ๏ Szülőkhöz, leendő szülőkhöz és pedagógusokhoz szól ez a holisztikus szemléletű előadássorozat: felnőtté válásról, szülői szerepekről, különböző életszakaszok érzékeny periódusairól.

8 A felnőtté válás útja - FÉRFIAKNAK ๏ Hogyan válhatok saját életem Hősévé ๏ Miként vállalhatom fel önmagam és belső szabadságomat ๏ A spirituális és hétköznapi önmegvalósítás útja ๏ „Most már értem, miért nem találtam soha a helyemet a világban… Értem a szüleimet is, és hálás vagyok nekik mindazért, amit kaptam tőlük, de most már egyedül indulok tovább, és ami a fő, hogy tudom, merre induljak… ” (egy résztvevő)

9 Az emberi lét kihívásai – férfiaknak előadássorozat ๏ Nyíltan és végtelen szeretettel ๏ Gyengeségeinkről, ๏ Félelmeinkről, ๏ Barátságról, szerelemről, ๏ Édes függőségeinkről és a Bűntudatról, ๏ Hatalomról, Alázatról, Változásról és Spiritualitásról, stb.

10 TÉGED IS VÁRUNK SZERETETTEL! ๏ Programjainkról bővebben: ๏ Programok Programok ๏ Bejelentkezés: ๏ a honlapon, vagy ๏ a fenypont@gmail.com címen.fenypont@gmail.com ๏ Cím : Budapest, I. kerület ๏ Hírlevelünkre itt tudsz feliratkozni: ๏ Hírlevél Hírlevél HÁLA NEKED, HA CSODÁLATOS FELISMERÉSEIDBEN VELED LEHETÜNK. HÁLA NEKED, HA RÉSZVÉTELEDDEL AZ AKTUÁLIS CSOPORT TÖBBI TAGJÁT MEGAJÁNDÉKOZOD. HÁLA NEKED, HA FÉRFI TÁRSAIDNAK TOVÁBBÍTOD BEMUTATKOZÁSUNKAT.


Letölteni ppt "Izgalmas kérdések ๏ Milyen az igazi FÉRFI? ๏ Melyek a FÉRFI igazi feladatai, felelősségei? ๏ Hogyan táplálhatod és működtetheted belső FÉRFI erődet harmonikusan,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések