Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Pécs a többszintű kormányzás csapdájában: az EKF Szociológiai felmérés Pécs város lakosságának körében Dr. Kákai László Habil. Egyetemi docens Országos.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Pécs a többszintű kormányzás csapdájában: az EKF Szociológiai felmérés Pécs város lakosságának körében Dr. Kákai László Habil. Egyetemi docens Országos."— Előadás másolata:

1 Pécs a többszintű kormányzás csapdájában: az EKF Szociológiai felmérés Pécs város lakosságának körében Dr. Kákai László Habil. Egyetemi docens Országos konferencia MTA PAB, Pécs, 2011. december 15.

2 Ön szerint összességében milyen hatással lesz Pécs kulturális életére a Kulturális Főváros projekt? 2010 Ön szerint összességében milyen hatással volt Pécs kulturális életére a Kulturális Főváros projekt? 2011 Átlag az ötfokú skálán: 3,9 pontÁtlag az ötfokú skálán: 3,8 pont

3 Ön szerint milyen kedvező hatásai lesznek az Európa Kulturális Fővárosa projektnek a város életére? 2010 N= 500 NYITOTT KÉRDÉS! TÖBB VÁLASZ VOLT LEHETSÉGES! Ön szerint milyen kedvező hatásai voltak az Európa Kulturális Fővárosa projektnek a város életére? 2011

4 N= 500 NYITOTT KÉRDÉS! TÖBB VÁLASZ VOLT LEHETSÉGES! Ön szerint milyen kedvezőtlen hatásai lesznek az Európa Kulturális Fővárosa projektnek a város életére? 2010 Ön szerint milyen kedvezőtlen hatásai voltak az Európa Kulturális Fővárosa projektnek a város életére? 2011

5 Önnek összességében mi volt a véleménye a Kulturális Főváros programjairól, rendezvényeiről? Átlag az ötfokú skálán: 3,9 pont

6 Ön összességében hogyan ítéli meg a Kulturális Főváros projektet? Átlag az ötfokú skálán: 3,7 pont

7 A Kulturális Főváros az Ön várakozásainak megfelelően sikerült, az Ön várakozásainál jobban sikerült, vagy az Ön várakozásainál rosszabbul sikerült?

8 Ön szerint hány forint jelenleg a város hitelállománya?

9 Ön szerint ekkora hitellel Pécs városa nagyon el van adósodva, kismértékben van eladósodva, vagy egyáltalán nincs eladósodva?

10 Ön szerint az Európa Kulturális Fővárosa projektnek mekkora szerepe volt abban, hogy a város ennyire eladósodott? Átlag az ötfokú skálán: 3,3 pont (közepes)

11 Ön szerint Pécs ezt az adósságot hány év alatt tudja visszafizetni?

12 Ön szerint Pécs az adósság törlesztéseit ezalatt az idő alatt saját költségvetéséből könnyen ki tudja gazdálkodni, nehezen tudja kigazdálkodni, vagy egyáltalán nem tudja kigazdálkodni?

13 Ön szerint kinek van felelőssége abban, hogy a város ilyen nehéz gazdasági helyzetbe került? N= 500 NYITOTT KÉRDÉS! TÖBB VÁLASZ VOLT LEHETSÉGES!

14 Ön szerint a város számára összességében inkább megérte vagy inkább nem érte meg ekkora összeget fektetni a Kulturális Főváros projekt megvalósításába...?

15


Letölteni ppt "Pécs a többszintű kormányzás csapdájában: az EKF Szociológiai felmérés Pécs város lakosságának körében Dr. Kákai László Habil. Egyetemi docens Országos."

Hasonló előadás


Google Hirdetések