Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mire jó?? -O-Olyan segédprogram, mint a Paint, csak itt könnyebben lehet képeket szerkeszteni. -G-Grafikus program.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mire jó?? -O-Olyan segédprogram, mint a Paint, csak itt könnyebben lehet képeket szerkeszteni. -G-Grafikus program."— Előadás másolata:

1

2 Mire jó?? -O-Olyan segédprogram, mint a Paint, csak itt könnyebben lehet képeket szerkeszteni. -G-Grafikus program

3 A grafikus programok a képkezelés és tárolás szempontjából két csoportra oszthatók. A vektorgrafikus szoftverek az ábrázolás során a képet alkotó alakzatokat matematikai egyenletekkel írják le, ebből adódik az az előny, hogy az ilyen képek korlátlan mértékben nagyíthatók és általában kisebb helyet foglalnak el. E tulajdonságának köszönhetően az egyik legtipikusabb felhasználási területe a céges logó készítés.vektorgrafikus

4 Vannak letöltős, és online verziói is. Ezekben annyi a különbség, hogy az online verziók kevesebbet tudnak, és lassabbak is.

5 -Legújabb verziója az Adobe Photoshop CS5. -Magyar nyelvű photoshop-ból kevés van (és ha van, akkor sem olyan jó). Ezért létrehoztak egy szótárat, ami az angol photoshop kifejezéseket fordítja magyarra. http://webpillango.org/online-photoshop-szotar/ http://webpillango.org/online-photoshop-szotar/ -Egy online verzió: http://coldblueeyes.clanbazis.com/AppzImages/OnlinePhotoshop/


Letölteni ppt "Mire jó?? -O-Olyan segédprogram, mint a Paint, csak itt könnyebben lehet képeket szerkeszteni. -G-Grafikus program."

Hasonló előadás


Google Hirdetések