Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70. Tel./Fax:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70. Tel./Fax:"— Előadás másolata:

1 H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70. Tel./Fax: 06-24-368-996
FAMÜ KFT. FRÖCCSÖNTÉS H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70. Tel./Fax:

2 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ Alapítási év: 1991 Alkalmazottak száma: 35 fő
Gyártási terület: 3000 m2 Irodai terület: 500 m2 Fő alapanyag beszállítóink: Biesterfeld, Schulman, TVK. Fröccsöntési kapacitás: gr.

3 TERMELÉS FAMÜ egy olyan termelő cég, aki folyamatosan fejleszti a tevékenységét és az együttműködést a vevőivel. A vevői elvárások magas szintű betartása nagyon fontos számunkra. Együttműködünk mind prototípus gyártás, mind kis-szériás és tömegtermelés esetén is. A termelési folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük, optimalizáljuk és ellenőrizzük. Minden esetben a legjobb és legoptimálisabb megoldást javasoljuk a vevőink számára, mind a szerszám, mind a gyártási eljárás szempontjából. Igyekszünk már a tervezési folyamat során együttműködni a vevőinkkel, a leggazdaságosabb gyártás elérése érdekében. Jelenleg beszállítunk a ruházati, a háztartási, elektronikai és autóipar számára is. Az általunk felhasznált alapanyagok: TPE, PP, PS, PA, ABS and POM, egyéb speciális hőre lágyuló műanyagok.

4 GYÁRTOTT TERMÉKEK Jelenleg minimum 100 db különféle terméket gyártunk elsősorban a háztartási, elektronikai és autóipar számára. Saját termékek: Bérmunkák

5 GÉPKAPACITÁS Jelenleg 22 db fröccsöntő géppel rendelkezünk.
MEGNEVEZÉS: TÍPUS: ZÁRÓERŐ: DARAB: BATTENFELD BA to 3 BATTENFELD BA-500 cd plus 50to 2 BATTENFELD BK to 2 BATTENFELD BK to 1 KLÖCKNER Ferromatik F85 85to 2 BATTENFELD BK-950 cd plus 95to 1 BATTENFELD BK to 3 BATTENFELD BK to 2 BATTENFELD BC-T to 2 HAITAI HTJB to 1 BATTENFELD BA-T to 1

6 MINŐSÉG FAMÜ KFT. egy fejlődő, rugalmas működő, magas szakértelemmel és minőséggel tevékenykedő cég. Folyamatosan szem előtt tartjuk a növekvő minőségi követelményeket az ipar minden egyes iparágában. A folyamatos fejlődés érdekében figyeljük a termelési folyamatainkat, profitabilitásunkat a minőség javítása érdekében. Követjük a kiszállítási pontosságunkat a folyamataink javítása érdekében. A vevői elégedettség magasan tartása kiemelt jelentőségű számunkra.

7 SZOLGÁLTATÁSAINK Hőre lágyuló műanyag alkatrészek gyártása.
Folyamatos kapcsolat tartással segítjük a vevői projektek megvalósulását. Legkedvezőbb és leggazdaságosabb technológiai eljárás biztosítása. Összeszerelési csoporttal segítjük a végtermék elkészültét. Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja a kifogástalan termékek előállítását, és határidőre való szállítását!

8 REFERENCIÁK CASCADE Engineering Europe Kft. QUADRANT Hungary Kft.
SCHRACK Technik Kft. BERWIN Ruhagyár Zrt. TESCO Globál Áruházak Zrt. METRO Kereskedelmi Kft. MTD Hungária Kft. RICHTER Gedeon Nyrt. MEDRES Kft. Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja a kifogástalan termékek előállítását, és határidőre való szállítását!

9 Famü Kft. H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70. (Budapest mellett, kb. 10km) Tel./Fax: / Mobil: / Honlap:


Letölteni ppt "H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70. Tel./Fax:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések