Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vásárlók, akik jelenleg Oriflame-kozmetikumokat vásárolnak Új vásárlók, akiket érdekelhet a Wellness by Oriflame Hogyan szólítsa meg őket? Beléptetés nyilvános.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vásárlók, akik jelenleg Oriflame-kozmetikumokat vásárolnak Új vásárlók, akiket érdekelhet a Wellness by Oriflame Hogyan szólítsa meg őket? Beléptetés nyilvános."— Előadás másolata:

1 Vásárlók, akik jelenleg Oriflame-kozmetikumokat vásárolnak Új vásárlók, akiket érdekelhet a Wellness by Oriflame Hogyan szólítsa meg őket? Beléptetés nyilvános helyeken Kóstoltatás Fitneszterem Egyetemek Kérdőív Telefonhívás Szórólap-osztogatás Kiállítások és vásárok Reklám Azok az emberek, akik érdeklődnek az egészséges élet iránt; szeretnék, ha az életük pozitív fordulatot venne: szeretnének lefogyni, jobb közérzetre vágynak, vagy céljuk a belülről fakadó szépség kibontakoztatása. barátok, családtagok, munkatársak, meglévő vásárlók. Hogyan találjon új vevőket?

2 25 BP +25BP =100 BP Hogyan duplázhatja meg az eladásait? 25 BP

3 +25BP +25BP +50BP =150 BP Hogyan duplázhatja meg az eladásait? 25 BP 25 BP + 50BP =75BP +

4 25 BP +25BP +25BP +50BP +50BP =200 BP! Hogyan duplázhatja meg az eladásait? 25 BP 25 BP + 50BP =75BP + 50BP

5 Prospecting with Wellness... 1. Beszéljen a Wellness-ről a munkatársainak! Ismertesse meg a hálózatának alsóbb szintjein dolgozókat a Wellness kínálta lehetőséggel! Mondja el nekik, hogy milyen előnyöket jelenthet számukra a Wellness. Beszéljen a már meglévő ügyfelekkel, és kutasson fel új vevőket! Amint elkezdi bevezetni az új termékcsaládot a hálózatába, értékesítése megduplázódik, és Ön máris elérte a következő címet – gratulálunk! 2. Csatlakoztasson a Wellness-szel! A wellness hatékony segítséget nyújt Önnek új munkatársak toborzásában! Hogyan érhet el magasabb szintet feleannyi idő alatt ?


Letölteni ppt "Vásárlók, akik jelenleg Oriflame-kozmetikumokat vásárolnak Új vásárlók, akiket érdekelhet a Wellness by Oriflame Hogyan szólítsa meg őket? Beléptetés nyilvános."

Hasonló előadás


Google Hirdetések