Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Csend van, ülök a fényben. Bôröm hevül a napsütésben. Kismadár dalol, csivitel itt. A béke eljött, eljött megint. Kerüljön minden, kerüljön a zaj. Az önzô.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Csend van, ülök a fényben. Bôröm hevül a napsütésben. Kismadár dalol, csivitel itt. A béke eljött, eljött megint. Kerüljön minden, kerüljön a zaj. Az önzô."— Előadás másolata:

1 Csend van, ülök a fényben. Bôröm hevül a napsütésben. Kismadár dalol, csivitel itt. A béke eljött, eljött megint. Kerüljön minden, kerüljön a zaj. Az önzô világ, ma fel nem kavar. A békét megôrzöm legbelül itt. Ma senki és semmi fel nem hevít.

2 Ma átadom magam a csendességnek. Ma nem érint meg engem a pezsgô élet. Ma csendben, a fûben Veled heverek itt. Kitárom lelkem összenôtt kapuit.

3 A kertben diófa ága. Egy galamb száll a szellôvel járva. Megláttam azt mire más rálegyint, A futó megáll, a gyalog lát megint. Ma így vagyok, csak múlnak a percek. A görnyedt mutatók, (már) viszik a terhet. A nap leszáll, s a szél, többé nem leng ma itt. Az este eljött, eljött megint.

4 Ma átadom magam a csendességnek. Ma nem érint meg engem a pezsgô élet. Ma csendben, a fûben Veled heverek itt. Kitárom lelkem összenôtt kapuit.


Letölteni ppt "Csend van, ülök a fényben. Bôröm hevül a napsütésben. Kismadár dalol, csivitel itt. A béke eljött, eljött megint. Kerüljön minden, kerüljön a zaj. Az önzô."

Hasonló előadás


Google Hirdetések