Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett."— Előadás másolata:

1

2 Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett. Menny, föld, magasztald,imádd A világosság Urát!

3 Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé teszlek még, benned megáldatik minden nép."

4 Elindult e szóra Ábrahám, ment és ment át a nagy pusztán. Hosszú útját hittel járta, míg el nem ért Kánaánba; Irányűtje volt az Úr szava, s hű útitársa az Úr maga.

5

6

7

8

9 Amit Isten ígér, azt meg is tudja tenni. Róm 4,21

10 Hívők példaképe, Ábrahám, én is bár utad járhatnám! Hív az Úr már régen érzem, most itt állok útra készen; Kezed, Uram, hitben megfogom, és reád bízom a holnapom.

11 Amit Isten ígér, azt meg is tudja tenni. Róm 4,21


Letölteni ppt "Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett."

Hasonló előadás


Google Hirdetések