Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A pálya 5 mezőnyjátékos és 1 kapus lehet maximum a pályán egy csapatból. Ha egy csapat leviszi a kapusát, akkor helyette egy mezőnyjátékos jöhet fel.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A pálya 5 mezőnyjátékos és 1 kapus lehet maximum a pályán egy csapatból. Ha egy csapat leviszi a kapusát, akkor helyette egy mezőnyjátékos jöhet fel."— Előadás másolata:

1

2 A pálya

3 5 mezőnyjátékos és 1 kapus lehet maximum a pályán egy csapatból. Ha egy csapat leviszi a kapusát, akkor helyette egy mezőnyjátékos jöhet fel a jégre, de ilyenkor a kapuban nem állhat senki.

4 Egy mérkőzésre 2 kapus nevezhető maximum. Nem lépheti át a félpályát, és a mezőnyjátékosok sem mehetnek be az ő kijelölt területére. Megfoghatja a korongot, és ő irányítja a többi játékost, hiszen ő látja át az egész pályát.

5 Felszerelés (mezőnyjátékosok) Fejvédő Vállvédő Könyökvédő Kesztyű Nadrág Sípcsontvédő Korcsolya Ütő

6 Felszerelés (kapusok) Fejvédő Mellvédő Nadrág Kesztyűk Mamut

7 A korong Így néz ki a korong, amit ütögetünk a jégen.

8 A játékvezetők Három játékvezető kell egy mérkőzés lejátszásához. Egy vezető bíró… Feladata: - a gól megítélése, - és a kiállítások kiszabása …és két vonal bíró Feladatuk: - segíteni a vezető bíró dolgát - megítélni a lest és a tilos felszabadítást

9 Játék közben

10 Garbacz Ádám 9/A


Letölteni ppt "A pálya 5 mezőnyjátékos és 1 kapus lehet maximum a pályán egy csapatból. Ha egy csapat leviszi a kapusát, akkor helyette egy mezőnyjátékos jöhet fel."

Hasonló előadás


Google Hirdetések