Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Albert Schweizer A nagy titok. úgy járni végig életutunkat, hogy ne kopjunk el. úgy járni végig életutunkat, hogy ne kopjunk el.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Albert Schweizer A nagy titok. úgy járni végig életutunkat, hogy ne kopjunk el. úgy járni végig életutunkat, hogy ne kopjunk el."— Előadás másolata:

1 Albert Schweizer A nagy titok

2 úgy járni végig életutunkat, hogy ne kopjunk el. úgy járni végig életutunkat, hogy ne kopjunk el.

3 Erre az olyan ember képes,aki nem az embereket és a tényeket listázza fel, Erre az olyan ember képes, aki nem az embereket és a tényeket listázza fel, hanem minden élményét önmagára vetíti vissza, önmagára vetíti vissza, és a dolgok végső okát Istennel való belső kapcsolatában keresi. Istennel való belső kapcsolatában keresi.

4 Aki saját megtisztulásán munkálkodik, attól senki sem rabolhatja el eszméit. A jóság és igazság eszméjének hatalmát bels ő világában éli át

5 Ha úgy látja is, hogy túl kevés az, amit ebből kifelé tud árasztani, mégis tudja, hogy hatása attól függ, mennyire tiszta szívében.

6 Az eredmény talán még nem mutatkozik, vagy rejtve marad a szeme előtt. Ez nem baj: ahol az erő van, az hat is.

7 A Nap egyetlen sugara sem vész kárba. De a növénynek, miközben rá árad a napsugár, idő kell a sarjadáshoz, és aki vet, nem mindig éri meg az aratást.

8 Minden értékes hatás a Hit- táplálta cselekedetekből származik. Soha nem szabad eltompulnunk.

9 Akkor járunk az igazságban, ha a konfliktusokat egyre mélyebben éljük át, - és egyre gyermekibb hittel fogadjuk. Készítette: Máténé Rita


Letölteni ppt "Albert Schweizer A nagy titok. úgy járni végig életutunkat, hogy ne kopjunk el. úgy járni végig életutunkat, hogy ne kopjunk el."

Hasonló előadás


Google Hirdetések