Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az általános harcászat alapfogalmai.  általános harcászat  béketámogató műveletek  a lőelmélet alapjai  túlélés  nukleáris, biológiai és vegyi fegyverek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az általános harcászat alapfogalmai.  általános harcászat  béketámogató műveletek  a lőelmélet alapjai  túlélés  nukleáris, biológiai és vegyi fegyverek."— Előadás másolata:

1 Az általános harcászat alapfogalmai

2  általános harcászat  béketámogató műveletek  a lőelmélet alapjai  túlélés  nukleáris, biológiai és vegyi fegyverek  MH haditechnikai eszközei  alaki elmélet Mi jut eszetekbe a fenti kifejezések kapcsán?

3  A harc fogalma, kategóriái, a támadás és a védelem alapjai  A katonák tevékenysége a harcmezőn  Ismétlő foglalkozás

4  Melyek a katonák fontosabb kötelmei a harcban?  Hogyan kell mozogni a harcmezőn?  Mikor kell alkalmazni a szökellést és kúszást?  Hogyan kell végrehajtani a rohamot?

5  Egyéni kiképzés, kötelék kiképzés, szakkiképzés  Elsajátítás, begyakorlás, szinten tartás

6 - Ismerje a saját, valamint a raj feladatát - Tökéletesen ismerje, és alkalmazza fegyverét, harceszközét - A szükséges mértékben ismerje az ellenség eszközeinek adatait, felismerhető jelzéseit, sebezhetőségét - Legyen bátor, kezdeményező és segí­tse társait a harcban - Sérült társát részesí­tse elsősegélyben, és jutassa biztonságos helyre

7  Valamilyen szállítóeszközzel  Gyalogosan  Gyalogos mozgásmódok: - gyors lépés - futás egyenes vagy hajlí­tott járásban - szökellés - kúszás

8  útvonal  pihenő  „indulok” „megyek” stb.  15-20 méter futás  oldalkúszás  „biztosítok”

9  Fajtái:  Laposkúszás  Négykézláb kúszás  Oldalkúszás

10

11

12

13

14

15

16

17

18 Van kérdés ?


Letölteni ppt "Az általános harcászat alapfogalmai.  általános harcászat  béketámogató műveletek  a lőelmélet alapjai  túlélés  nukleáris, biológiai és vegyi fegyverek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések