Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Buja költemény... Engedélyed nélkül közelítek majd feléd, egész testedhez érek, körbeölellek és megkaplak. Akaratomnak engedelmeskedve, ledöntve, fáradság.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Buja költemény... Engedélyed nélkül közelítek majd feléd, egész testedhez érek, körbeölellek és megkaplak. Akaratomnak engedelmeskedve, ledöntve, fáradság."— Előadás másolata:

1

2 Buja költemény...

3 Engedélyed nélkül közelítek majd feléd, egész testedhez érek, körbeölellek és megkaplak. Akaratomnak engedelmeskedve, ledöntve, fáradság érzettel érzed majd magad. Lassan elveszetnek érzed majd magad és egész tested verejtékben úszik. NYÖSZÖRÖGNI ÉS NYÖGDÉCSELNI FOGSZ …ÉS KÖNNYEZNI. Levegő után kapkodva, nehezen lélegzel, a vér lüktetni fog a fejedben. Amíg veled maradok, nem leszel képes elhagyni az ágyat! Amikor befejezem, búcsú nélkül hagylak el, azzal a reménnyel, hogy egy nap visszajövök!!! Amikor megtalállak, azon leszek, hogy megkapjalak. Akár már ma, vagy egy másik napon, az ágy felé viszlek…

4 aláírás: “NÁTHA”

5 ... Szép napot !!! Te valaki másra gondoltál?... Óóó!!!... Kis naiv!!! magyarította:ille lali


Letölteni ppt "Buja költemény... Engedélyed nélkül közelítek majd feléd, egész testedhez érek, körbeölellek és megkaplak. Akaratomnak engedelmeskedve, ledöntve, fáradság."

Hasonló előadás


Google Hirdetések