Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Érts félre! :o).

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Érts félre! :o)."— Előadás másolata:

1 Érts félre! :o)

2 Reggel amikor felébredek, első gondolatom te vagy, csak rád vágyom…
...Kávét mindenáron!

3 …Nem is kellett volna úgy félnem a foghúzástól!
Amikor odanyúlsz, én jobban szétnyitom. Remegek, bár tudom, hogy gyengéd leszel. És ha kiveszed, csak ámulok, hogy mekkora volt bennem! …Nem is kellett volna úgy félnem a foghúzástól!

4 Gyengéden az ujjaim közé veszem, ajkaimhoz emelem, nyelvemmel finoman kitámasztom, óvatosan ráharapok, és ha jól csinálom, kijön a mag. …Kérsz te is szotyit?

5 Szeretem a számba venni, ajkaim és nyelvem gyűrűjébe fogni, aztán szívni, míg a számban nem érzem a kiáramló nedvet. ...Ez a szívószál.

6 Alig várom, hogy együtt ágyba bújjunk, hogy meztelen testemen érezzelek, hogy mindenhol hozzámérj! Fázom nélküled! Kellesz nekem... ...Pizsamám!

7 ...Végre tiszta pelenkát kapok!
Simogatsz, becézel. Érzem, hogy a lábaim között egyre nedvesebb vagyok. Lassan hanyatt döntesz az ágyon, és vetkőztetni kezdesz. ...Végre tiszta pelenkát kapok!

8 Éjjel bejössz a szobámba, hallom, hogy itt vagy, tudom, hogy meztelen testem nézed, és alig várod hogy nekem ess, igaz?! ...Szemtelen szúnyog!

9 Kellesz nekem! Ágyba akarlak dönteni, a hatalmamba keríteni, megizzasztani, hogy remegjen és égjen a tested! ...Az influenzád.

10 Ugye várod, hogy belém hatolj, hogy a nyelvem a testedhez érjen, és együtt elmenjünk? Akarod, hogy járjak veled? Rendben… ...Jó cipőd leszek, ígérem!

11 Nagy, vastag, és én megőrülök érte, hogy a kezembe, a számba vegyem
Nagy, vastag, és én megőrülök érte, hogy a kezembe, a számba vegyem! Pedig tudom, hogy nem szabadna, talán meg fogom bánni, de nem érdekel, úgy vágyom már… ...Arra a hamburgerre!


Letölteni ppt "Érts félre! :o)."

Hasonló előadás


Google Hirdetések