Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Megújulás Szigete. Lelki szemeiddel képzeld el, amint feltűnik a messzeségben egy apró hajó, és fokozatosan közelít feléd. Amint egyre közelebb ér, két.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Megújulás Szigete. Lelki szemeiddel képzeld el, amint feltűnik a messzeségben egy apró hajó, és fokozatosan közelít feléd. Amint egyre közelebb ér, két."— Előadás másolata:

1 Megújulás Szigete

2 Lelki szemeiddel képzeld el, amint feltűnik a messzeségben egy apró hajó, és fokozatosan közelít feléd. Amint egyre közelebb ér, két alakot látsz integetni a fedélzetről. Ők a segítőid, azért jöttek, hogy elkísérjenek téged a Megújulás Szigetére. Lépj be a hajóba, dőlj hátra és pihenj.

3 A hajó partot ér. Eléred a szigetet és kiszállsz. Lépj a fűre és töltsd meg tüdődet friss levegővel. Kerülj harmóniába a természettel, és a szigeten lévő gyönyörű környezettel. A gyógyítás gyönyörű temploma vár téged, a sziget legmagasabb fokán.

4 A Gyógyulás Templomát az emberi és angyali evolúció összekapcsolásáért hozták létre. A templomban hét terem van.

5 Belső Nyugalom Terme Itt találsz rá a mélységes lelki békére és nyugalmi állapotra önmagadban. Félreteheted gondjaidat, és a békés egyedüllétbe süppedve élvezheted az életet. Belső füleddel fogsz hallani, és lelki szemeiddel látni. Találkozol Nap-angyaloddal, aki személyes tanítód.

6 Fény terme Nap- Angyalod elkísér a Fény termébe, hogy megismerkedhess lelkeddel. Ahogy lélegzel, képzeld el, amint gyógyító fényt szívsz tűdődbe, szívedbe és ereidbe. Lélegezz lágyan és természetesen, hogy feloldódjon a benned lévő feszültség. A gyógyulásod megkezdődött, a fény mindent átalakít, amihez csak hozzáér.

7 Szeretet terme A gyógyító angyalok szeretetet hoznak lényed minden sejtjébe. Testedet és bőrödet rózsaszínű fénnyel veszik körbe. Rózsaszínű árnyalatokkal veszik körbe fejedet, és segítenek elűzni az idegességet, a félelmeket és aggodalmakat. Jelenlétük oldja a depressziót és fokozzák élni akarásodat.

8 Színek terme A Nap-Angyal azonnal lelkedbe fonja a színeket, védőhálót sző köréd. A tested megtisztul, fürödj ebben a sugárzó környezetben.

9 Hangok terme A hangok terme a kozmikus gyógyítás dallamaival teli. Lépj be és tekinteted irányítsd felfelé, lelked irányába. Engedd, hogy lelked hangja szóljon benned, hagyd, hogy csak úgy létezz, nincsenek elvárások és nincsenek kérések.

10 Bölcsesség terme A gyógyító bölcs benned él, ő alakítja életed „menetrendjét”, gyengéd, bölcs és megértő. Belső gyógyítód, figyelmeztet minden lehetséges problémára, amely beárnyékolhatja közeljövődet, és segít elkerülni ezeket.

11 Képek terme A Képek termében 100 életnagyságú tükör áll, mind a te belső képeidet tükrözik vissza. Megmutatják, mennyi életerő és fiatalság lakik benned és testedben. „ Készen állok megérteni lényem teljes képét. Készen állok segíteni lelkemnek megalkotni a valóság magasabb fokát életemben és testemben egyaránt.”

12

13 Launa Huffines: Angyali Gyógyítók c. könyve alapján Készítette: Nagy Klára


Letölteni ppt "Megújulás Szigete. Lelki szemeiddel képzeld el, amint feltűnik a messzeségben egy apró hajó, és fokozatosan közelít feléd. Amint egyre közelebb ér, két."

Hasonló előadás


Google Hirdetések