Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar és a Minőségbiztosítási Szakmérnök/Szakember Képzés www.minosegoktatas.hu www.banki.hu.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar és a Minőségbiztosítási Szakmérnök/Szakember Képzés www.minosegoktatas.hu www.banki.hu."— Előadás másolata:

1 Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar és a Minőségbiztosítási Szakmérnök/Szakember Képzés Meghívó

2 Tisztelettel meghívja Önt A 15 éves Minőségügyi Szakmérnök Találkozóra
Az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar és a Minőségbiztosítási Szakmérnök/Szakember Képzés Tisztelettel meghívja Önt A 15 éves Minőségügyi Szakmérnök Találkozóra A rendezvény időpontja 2011. június 10. A rendezvény helyszíne: 1081 Budapest Népszínház u. 8. dr. Horváth Sándor dékán Program: 13:00-14:00 Regisztráció 14:00-16:00 Ünnepélyes megnyitó Megnyitó (Galla Jánosné, képzésvezető) Dékáni köszöntő (dr. Horváth Sándor, dékán) EOQ köszöntő (dr. Molnár Pál, EOQ MNB elnök) Szakmai előadások 16:00-17:00 Állófogadás Büféasztal. 17:00 -21:00 Konzultáció Kötetlen beszélgetések zenés aláfestéssel, évfolyam-találkozások.

3 15 éves Minőségügyi Szakmérnök találkozó
Rendezvény időpontja: 2011. június 10. A rendezvény helyszíne: 1081 Budapest Népszínház u. 8. Jelentkezési lap és részletes program: 15 éves Minőségügyi Szakmérnök találkozó


Letölteni ppt "Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar és a Minőségbiztosítási Szakmérnök/Szakember Képzés www.minosegoktatas.hu www.banki.hu."

Hasonló előadás


Google Hirdetések