Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!"— Előadás másolata:

1 Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!

2 Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!
Első Vadászkamarai Bál február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre utca)!

3 Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!
Első Vadászkamarai Bál február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre utca)! A Vadászkamara vezetősége egy hagyományteremtő, kötetlen báli mulatságra invitálja Tagjait, azok családtagjait, barátait.

4 Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!
Első Vadászkamarai Bál február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre utca)! A Vadászkamara vezetősége egy hagyományteremtő, kötetlen báli mulatságra invitálja Tagjait, azok családtagjait, barátait. A bál rendezője az OMVK Somogy megyei Területi Szervezete, annak Kulturális Szakbizottsága és a Somogyi Vadászhölgyek Klubja.

5 Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!
Első Vadászkamarai Bál február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre utca)! A Vadászkamara vezetősége egy hagyományteremtő, kötetlen báli mulatságra invitálja Tagjait, azok családtagjait, barátait. A bál rendezője az OMVK Somogy megyei Területi Szervezete, annak Kulturális Szakbizottsága és a Somogyi Vadászhölgyek Klubja. A részvételi díj 5500 Ft/fő, amely tartalmazza az aperitif, a vacsora és az éjféli harapnivaló költségeit. Meghívó-belépőjegyek válthatóak a Kamara irodájában személyesen, készpénzfizetés ellenében (Kaposvár Zárda u. 18.).

6 Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!
Első Vadászkamarai Bál február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre utca)! A Vadászkamara vezetősége egy hagyományteremtő, kötetlen báli mulatságra invitálja Tagjait, azok családtagjait, barátait. A bál rendezője az OMVK Somogy megyei Területi Szervezete, annak Kulturális Szakbizottsága és a Somogyi Vadászhölgyek Klubja. A részvételi díj 5500 Ft/fő, amely tartalmazza az aperitif, a vacsora és az éjféli harapnivaló költségeit. Meghívó-belépőjegyek válthatóak a Kamara irodájában személyesen, készpénzfizetés ellenében (Kaposvár Zárda u. 18.). Remek alkalom ez a vadászjegyek érvényesítésének idején, illetve a belépők megvásárolhatóak a vidéki vadászjegy-érvényesítések külső helyszínein is!

7 Programok: A bál hivatalos megnyitója, köszöntés, vadászhimnusz - A Vadászkamara Kürtegyüttes műsora, (ízelítő a vadászkürtjelekből) - Táncos, zenés műsor a MEGAROX előadásában - Perák László zenés énekestje, közben tól vacsora

8 Programok: A bál hivatalos megnyitója, köszöntés, vadászhimnusz - A Vadászkamara Kürtegyüttes műsora, (ízelítő a vadászkürtjelekből) - Táncos, zenés műsor a MEGAROX előadásában - Perák László zenés énekestje, közben tól vacsora A menü: Meleg előétel: Vaddisznópaprikással töltött rétes-béles, tüzes tejszínes paprikamártással Főétel: Borókás szarvastekercs burgonyakrokettel, grillezett almával, roston sült gombával, vörösboros barnamártással Desszert: Szamócás túrógombóc, joghurtos kékáfonya mártással Az éjféli menü: Gombás vaddisznópaprikás galuskával svédasztalon chafingben kínálva.

9 Programok: A bál hivatalos megnyitója, köszöntés, vadászhimnusz - A Vadászkamara Kürtegyüttes műsora, (ízelítő a vadászkürtjelekből) - Táncos, zenés műsor a MEGAROX előadásában - Perák László zenés énekestje, közben tól vacsora A menü: Meleg előétel: Vaddisznópaprikással töltött rétes-béles, tüzes tejszínes paprikamártással Főétel: Borókás szarvastekercs burgonyakrokettel, grillezett almával, roston sült gombával, vörösboros barnamártással Desszert: Szamócás túrógombóc, joghurtos kékáfonya mártással Az éjféli menü: Gombás vaddisznópaprikás galuskával svédasztalon chafingben kínálva. Ezt követően a talpalávalót Horváth Rajmund és Huszár Jenő szolgáltatják.

10 Az értékesítéséből befolyt összeget a gadányi székhelyű
A bál közben tombolavásárlási lehetőség is nyílik, a tombola ára 300 Ft. Az értékesítéséből befolyt összeget a gadányi székhelyű Elesett Öregekért Alapítvány Sérült Gyermekeket Gondozó Gyermekotthona javára ajánljuk fel. A felajánlás – a tombolahúzást követően – ünnepélyes keretek között átadásra is kerül az intézmény képviselőjének. Irodánkban várjuk a vadászatra jogosultak és magánszemélyek tombola felajánlásait (kisebb nagyobb tárgyjutalmak, apróságok, esetleg vadászati lehetőségek), amellyel kapcsolatos információk a 82/ as telefonszámon, vagy az címen kérhetőek.

11 Az értékesítéséből befolyt összeget a gadányi székhelyű
A bál közben tombolavásárlási lehetőség is nyílik, a tombola ára 300 Ft. Az értékesítéséből befolyt összeget a gadányi székhelyű Elesett Öregekért Alapítvány Sérült Gyermekeket Gondozó Gyermekotthona javára ajánljuk fel. A felajánlás – a tombolahúzást követően – ünnepélyes keretek között átadásra is kerül az intézmény képviselőjének. Irodánkban várjuk a vadászatra jogosultak és magánszemélyek tombola felajánlásait (kisebb nagyobb tárgyjutalmak, apróságok, esetleg vadászati lehetőségek), amellyel kapcsolatos információk a 82/ as telefonszámon, vagy az címen kérhetőek. A Kapos Hotel a vadászbál vendégei részére kedvezményes szálláslehetőséget biztosít: Kétágyas szobában Ft/2 fő/ éjszaka (7500 Ft/fő/éjszaka áron egyágyas szobában) reggelivel. Szállásfoglaláskor kérik a vadászbálra hivatkozni! Kapos Hotel, Kaposvár Kossuth Tér, Tel./fax: 82/ , 82/ ,

12 Minden egyéb a bállal kapcsolatos információ kapható:
Tel.: 06/

13 Minden egyéb a bállal kapcsolatos információ kapható:
Tel.: 06/ Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!


Letölteni ppt "Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések