Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem! Első Vadászkamarai Bál 2011. február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem! Első Vadászkamarai Bál 2011. február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre."— Előadás másolata:

1

2 Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!

3 Első Vadászkamarai Bál 2011. február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre utca)!

4 Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem! Első Vadászkamarai Bál 2011. február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre utca)! A Vadászkamara vezetősége egy hagyományteremtő, kötetlen báli mulatságra invitálja Tagjait, azok családtagjait, barátait.

5 Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem! Első Vadászkamarai Bál 2011. február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre utca)! A Vadászkamara vezetősége egy hagyományteremtő, kötetlen báli mulatságra invitálja Tagjait, azok családtagjait, barátait. A bál rendezője az OMVK Somogy megyei Területi Szervezete, annak Kulturális Szakbizottsága és a Somogyi Vadászhölgyek Klubja.

6 Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem! Első Vadászkamarai Bál 2011. február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre utca)! A Vadászkamara vezetősége egy hagyományteremtő, kötetlen báli mulatságra invitálja Tagjait, azok családtagjait, barátait. A bál rendezője az OMVK Somogy megyei Területi Szervezete, annak Kulturális Szakbizottsága és a Somogyi Vadászhölgyek Klubja. A részvételi díj 5500 Ft/fő, amely tartalmazza az aperitif, a vacsora és az éjféli harapnivaló költségeit. Meghívó-belépőjegyek válthatóak a Kamara irodájában személyesen, készpénzfizetés ellenében (Kaposvár Zárda u. 18.).

7 Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem! Első Vadászkamarai Bál 2011. február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre utca)! A Vadászkamara vezetősége egy hagyományteremtő, kötetlen báli mulatságra invitálja Tagjait, azok családtagjait, barátait. A bál rendezője az OMVK Somogy megyei Területi Szervezete, annak Kulturális Szakbizottsága és a Somogyi Vadászhölgyek Klubja. A részvételi díj 5500 Ft/fő, amely tartalmazza az aperitif, a vacsora és az éjféli harapnivaló költségeit. Meghívó-belépőjegyek válthatóak a Kamara irodájában személyesen, készpénzfizetés ellenében (Kaposvár Zárda u. 18.). Remek alkalom ez a vadászjegyek érvényesítésének idején, illetve a belépők megvásárolhatóak a vidéki vadászjegy-érvényesítések külső helyszínein is!

8 Programok: 19.00 - A bál hivatalos megnyitója, köszöntés, vadászhimnusz - A Vadászkamara Kürtegyüttes műsora, (ízelítő a vadászkürtjelekből) - Táncos, zenés műsor a MEGAROX előadásában - Perák László zenés énekestje, közben 20.00-tól vacsora

9 Programok: 19.00 - A bál hivatalos megnyitója, köszöntés, vadászhimnusz - A Vadászkamara Kürtegyüttes műsora, (ízelítő a vadászkürtjelekből) - Táncos, zenés műsor a MEGAROX előadásában - Perák László zenés énekestje, közben 20.00-tól vacsora A menü: Meleg előétel: Vaddisznópaprikással töltött rétes-béles, tüzes tejszínes paprikamártással Főétel: Borókás szarvastekercs burgonyakrokettel, grillezett almával, roston sült gombával, vörösboros barnamártással Desszert: Szamócás túrógombóc, joghurtos kékáfonya mártással Az éjféli menü: Gombás vaddisznópaprikás galuskával svédasztalon chafingben kínálva.

10 Programok: 19.00 - A bál hivatalos megnyitója, köszöntés, vadászhimnusz - A Vadászkamara Kürtegyüttes műsora, (ízelítő a vadászkürtjelekből) - Táncos, zenés műsor a MEGAROX előadásában - Perák László zenés énekestje, közben 20.00-tól vacsora A menü: Meleg előétel: Vaddisznópaprikással töltött rétes-béles, tüzes tejszínes paprikamártással Főétel: Borókás szarvastekercs burgonyakrokettel, grillezett almával, roston sült gombával, vörösboros barnamártással Desszert: Szamócás túrógombóc, joghurtos kékáfonya mártással Az éjféli menü: Gombás vaddisznópaprikás galuskával svédasztalon chafingben kínálva. Ezt követően a talpalávalót Horváth Rajmund és Huszár Jenő szolgáltatják.

11 A bál közben tombolavásárlási lehetőség is nyílik, a tombola ára 300 Ft. Az értékesítéséből befolyt összeget a gadányi székhelyű Elesett Öregekért Alapítvány Sérült Gyermekeket Gondozó Gyermekotthona javára ajánljuk fel. A felajánlás – a tombolahúzást követően – ünnepélyes keretek között átadásra is kerül az intézmény képviselőjének. Irodánkban várjuk a vadászatra jogosultak és magánszemélyek tombola felajánlásait (kisebb nagyobb tárgyjutalmak, apróságok, esetleg vadászati lehetőségek), amellyel kapcsolatos információk a 82/526-288-as telefonszámon, vagy az omvksomogy@mail.datanet.hu e-mail címen kérhetőek.

12 A bál közben tombolavásárlási lehetőség is nyílik, a tombola ára 300 Ft. Az értékesítéséből befolyt összeget a gadányi székhelyű Elesett Öregekért Alapítvány Sérült Gyermekeket Gondozó Gyermekotthona javára ajánljuk fel. A felajánlás – a tombolahúzást követően – ünnepélyes keretek között átadásra is kerül az intézmény képviselőjének. Irodánkban várjuk a vadászatra jogosultak és magánszemélyek tombola felajánlásait (kisebb nagyobb tárgyjutalmak, apróságok, esetleg vadászati lehetőségek), amellyel kapcsolatos információk a 82/526-288-as telefonszámon, vagy az omvksomogy@mail.datanet.hu e-mail címen kérhetőek. A Kapos Hotel a vadászbál vendégei részére kedvezményes szálláslehetőséget biztosít: Kétágyas szobában 12000 Ft/2 fő/ éjszaka (7500 Ft/fő/éjszaka áron egyágyas szobában) reggelivel. Szállásfoglaláskor kérik a vadászbálra hivatkozni! Kapos Hotel, Kaposvár Kossuth Tér, Tel./fax: 82/510-279, 82/510-398, www.kaposhotel.hu

13 Minden egyéb a bállal kapcsolatos információ kapható: Tel.: 06/82-526 288 Email: omvksomogy@mail.datanet.hu, somogyvarierika@mailbox.hu, www.omvk-somogy.hu

14 Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők! Minden egyéb a bállal kapcsolatos információ kapható: Tel.: 06/82-526 288 Email: omvksomogy@mail.datanet.hu, somogyvarierika@mailbox.hu, www.omvk-somogy.hu


Letölteni ppt "Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem! Első Vadászkamarai Bál 2011. február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre."

Hasonló előadás


Google Hirdetések