Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Zala Helyi Csoportja bemutatja: Miért? Mit? Hogyan? Mikor? Hol? Önkénteskedj!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Zala Helyi Csoportja bemutatja: Miért? Mit? Hogyan? Mikor? Hol? Önkénteskedj!"— Előadás másolata:

1 A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Zala Helyi Csoportja bemutatja: Miért? Mit? Hogyan? Mikor? Hol? Önkénteskedj!

2 Miért? Az ember válogatás nélkül pusztítja környezetét, rombolja le természeti értékeit, sodor a kihalás szélére állatfajokat, növényeket! Célunk, hogy ezt megakadályozzuk és a folyamatot visszafordítsuk. Ebben Te is a segítségünkre lehetsz!

3 Miért segíts? Ez a te élőhelyed is Sok kicsi sokra megy Hasznos, érdekes tapasztalatokat gyűjthetsz Új kapcsolatok, barátságok alakulnak

4 Mit? Gólyafészek építés Odú gyártás Szárazföldi és kenus szemétszedés

5 Röpde építés Tanösvény rendberakás Madármentés

6

7 Gólya gyűrűzés Rendezvények segítése

8 Miközben dolgozunk jut idő kis pihenésre és szórakozásra is

9 Hol, mikor, hogyan? Fenékpusztán vagy a megye bármely pontján Kísérd figyelemmel honlapunkat: www.mme.huwww.mme.hu Vagy csatlakozz facebook oldalunkhoz https://www.facebook.com/fenekpuszta.allomas https://www.facebook.com/fenekpuszta.allomas Vagy érdeklődj telefonon: Darázsi Zsolt, MME ZHCS titkár: 06/30/520-5968, darazsizsolt@zelkanet.hu Benke Szabolcs, MME ZHCS elnök: 06/20/519-2721 benkesz7@freemail.hu

10 Köszönjük a figyelmet és reméljük találkozunk még!


Letölteni ppt "A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Zala Helyi Csoportja bemutatja: Miért? Mit? Hogyan? Mikor? Hol? Önkénteskedj!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések