Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába."— Előadás másolata:

1

2

3 Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába. Az idősek otthona előterében várakozik, s ránk mosolyog, mikor azt mondjuk neki, hogy kész a szobája. 70 éves felesége nemrég hunyt el, s ezért úgy érzi, muszáj elhagyni házát.

4 Miközben a lift felé tartunk, röviden elmondom neki milyen is, az ő kis szobája. Elmesélem neki azt is, milyen színű a függöny és az ágytakaró. - Nagyon tetszik-, s lelkendezik, mint egy 8 éves kisgyerek, aki most kapja meg élete első szobáját. - Kedves Mihály, még nem is látta a szobát, várjon egy kicsit!

5 - Az nem baj - közli. Én már a fejemben eldöntöttem, hogy a szoba tetszeni fog. A döntésemet minden reggel, az ébredésemnél hozom. - A boldogság az mindentől független dolog. A boldogságot függetlenül választom. Az, hogy a szoba tetszik-e, vagy sem, nem a bútoroktól függ, vagy a dekorációtól – az attól függ, ahogy én azt látni akarom.

6 - Dönthetek úgy, hogy a napomat az ágyban töltöm, és számolom hány testrészem nem működik, mely részeim fájnak. Vagy köszönetet mondhatok az égnek, a testrészeimért, melyek jól működnek.

7 - Minden nap egy ajándék. Ha ki tudom nyitni a szemem, az új napra koncentrálok, a szép emlékekre, melyeket az életem során gyűjtöttem össze. - Az öregség az olyan, mint a bankszámlád. Azt veszed le, amit összegyűjtöttél.

8 Ezért az én tanácsom az, hogy sok-sok boldogságot és szépet rakj félre emlékeid bankszámlájára! Köszönöm, hogy hozzájárultál a bankszámlámhoz, ahová még tovább gyűjtögetek.

9 1. Szabadulj meg a gyűlölettől! 5. Várj kevesebbet!! 4. Adj többet, és 3. Élj egyszerűen! 2. Szabadulj meg az aggodalmaktól! Emlékezz ezekre az egyszerű gondolatokra! Ahhoz, hogy boldog légy:

10 Küldd el ezt 7 embernek, kivéve engem! Holnap valamilyen különleges fog történni. ÁLLJ MEG! Most, ÁLLJ MEG! Elolvastad jól és megértetted, amit olvastál? Holnap TÖRTÉNIK valami jó. Tehát, azonnal küldd tovább!!! Musica-L’Amour rêve (André Gagnon)


Letölteni ppt "Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába."

Hasonló előadás


Google Hirdetések