Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fenntartható társadalmi vállalkozás a gyakorlatban Jakubinyi László FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Tematikus konferencia.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fenntartható társadalmi vállalkozás a gyakorlatban Jakubinyi László FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Tematikus konferencia."— Előadás másolata:

1 Fenntartható társadalmi vállalkozás a gyakorlatban Jakubinyi László FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Tematikus konferencia

2 Innováció? Inspiráció Intuíció Imagináció

3 Rendszert építünk…

4 Jövőkép:

5 Első lépések:

6 Baráthegyi Majorság

7 Nagy pofonok:

8 Értékteremtés:

9 Újragondolás:

10 Fejlesztések: Batyu-Téka, a Magyar Vidék Ajándéka Egy Falat Egészég Élő Kalendárium o Szociális Farmszövetség… o Nonprofit Holding…

11 Az Ashokáról: Az Ashoka szervezetet Asóka császár kiemelkedő, mindent-átfogó, toleráns alkotó szellemiségének jegyében alapították. Az Asóka szó szanszkrit jelentése: "cselekvő gondtalanság”

12 Tündérmese & valóság "A társadalmi vállalkozók nem elégszenek meg azzal, hogy kifogják a halat, azzal sem érik be, hogy megtanítsák a halászat fortélyait. A társadalmi vállalkozó nem nyugszik, amíg nem forradalmasította a halászati iparágat." - vallja Bill Drayton.

13 Köszönöm a figyelmet! Jakubinyi László jakubinyi@szimbiozis.net


Letölteni ppt "Fenntartható társadalmi vállalkozás a gyakorlatban Jakubinyi László FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Tematikus konferencia."

Hasonló előadás


Google Hirdetések