Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Szebenyi Debóra GTK. GVAM. I. évf.. Célkitűzés: Megállapítani, hogy Magyarországon az adottságokhoz képest sok vagy kevés megújuló energiaforrást.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Szebenyi Debóra GTK. GVAM. I. évf.. Célkitűzés: Megállapítani, hogy Magyarországon az adottságokhoz képest sok vagy kevés megújuló energiaforrást."— Előadás másolata:

1 Készítette: Szebenyi Debóra GTK. GVAM. I. évf.

2 Célkitűzés: Megállapítani, hogy Magyarországon az adottságokhoz képest sok vagy kevés megújuló energiaforrást hasznosítunk- e fel.

3 Forrás http://epp.eurostat.ec.europa.eu/p ortal/page/portal/eurostat/home/ http://epp.eurostat.ec.europa.eu/p ortal/page/portal/eurostat/home/ Az Eurostat honlapja

4 A felhasznált tulajdonságok: Kutatás és Fejlesztés a GDP %-ában, Kivágott és legallyazott fák mértéke, 1000 m 3 -ben, A GDP %-os változása az előző évhez képest, Az elektromos áram ára a háztatásoknak, Euro/kWh, Az átlagos egy lakosra jutó bevétel, megtakarítás és hitel.

5 Eredmény: Magyarország:

6 Következtetés: Magyarország, az adottságaihoz képest elég megújuló erőforrást hasznosít. Ennek tovább fejlesztése érdekében lépéseket kell tennünk, különben nem fogjuk tudni biztosítani mindennapi szükségleteinket egy bizonyos, nem túl hosszú időintervallumon túl.

7 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Készítette: Szebenyi Debóra GTK. GVAM. I. évf.. Célkitűzés: Megállapítani, hogy Magyarországon az adottságokhoz képest sok vagy kevés megújuló energiaforrást."

Hasonló előadás


Google Hirdetések