Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A GYŐZTES Mikor a győztes követ el hibát, azt mondja: “Hibáztam”, és megtanulja a leckét Mikor a vesztes követ el hibát, azt mondja: “Nem az én hibám”,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A GYŐZTES Mikor a győztes követ el hibát, azt mondja: “Hibáztam”, és megtanulja a leckét Mikor a vesztes követ el hibát, azt mondja: “Nem az én hibám”,"— Előadás másolata:

1

2 A GYŐZTES

3 Mikor a győztes követ el hibát, azt mondja: “Hibáztam”, és megtanulja a leckét Mikor a vesztes követ el hibát, azt mondja: “Nem az én hibám”, és másokra hárítja a hibát.

4 Egy győztes tudja, hogy az ellenségesség a legjobb tanító. Egy vesztes áldozatnak érzi magát az ellenségesség előtt.

5 Egy győztes tudja, hogy cselekvéseinek az eredményei tőle függnek. Egy vesztes a balszerencse létezésében hisz.

6 Egy győztes sokat dolgozik, de sok szabad időt is teremt saját maga számára. Egy vesztes mindig egy “nagyon elfoglalt” személy, akinek még az övéi számára sincs ideje.

7 Egy győztes egyenként száll szembe a kihívásokkal. Egy vesztes kitér előlük és nem mer szembeszállni velük.

8 Egy győztes ígéretet tesz, szavát adja és meg is tartja azt. Egy vesztes ígéreteket tesz, de nem ad semmi biztosítékot, és amikor hibázik, csak igazolásokat keres.

9 Egy győztes azt mondja: ”Jó vagyok, de még jobb leszek". Egy vesztes azt mondja: "Nem vagyok éppen olyan rossz, mint sokan mások".

10 Egy győztes meghallgat, megért és válaszol. Egy vesztes csupán várakozik, míg rákerül a sor, hogy beszéljen.

11 Egy győztes tiszteli azokat, akik többet tudnak, mint ő, és megpróbál tanulni tőlük valamit. Egy vesztes ellenkezik azokkal, akik többet tudnak, mint ő, és csak a hibáikat veszi figyelembe.

12 Egy győztes valamivel többért érzi felelősnek magát, mint csupán a munkájáért. Egy vesztes nem vállal fel semmit és mindig azt mondja: ”Csupán a munkámat végzem“.

13 Egy győztes azt mondja: ”Kell létezzen egy jobb út, hogy megcsináljam…“ Egy vesztes azt mondja: Egy vesztes azt mondja: ”Mindig így csináltam".

14 Egy győztes a megoldásnak egy része. Egy vesztes a problémának egy része.

15 Egy győztes azt veszi figyelembe ”hogyan néz ki a fal összességében”. Egy vesztes “a téglát” veszi figyelembe, ”amit el kell helyeznie ".

16 Egy győztes, mint Te, megosztja ezt az üzenetet… Egy vesztes, mint a többiek, önző és csak saját magának tartja meg…

17 ÜDVÖZLET MINDEN GYŐZTESNEK

18 ÚGYHOGY... TÉGED KÖSZÖNTELEK SZERETETTEL


Letölteni ppt "A GYŐZTES Mikor a győztes követ el hibát, azt mondja: “Hibáztam”, és megtanulja a leckét Mikor a vesztes követ el hibát, azt mondja: “Nem az én hibám”,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések