Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A marketing alapjai... másképp

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A marketing alapjai... másképp"— Előadás másolata:

1 A marketing alapjai... másképp
Csak 18 éven felülieknek A marketing alapjai... másképp

2 Ha érdekel, nagyon jó vagyok az ágyban…
Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin. Odamész hozzá, és azt mondod: Ha érdekel, nagyon jó vagyok az ágyban…

3 Ha érdekel, nagyon jó vagyok az ágyban…
Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin. Odamész hozzá, és azt mondod: Ha érdekel, nagyon jó vagyok az ágyban… Ez a DIREKT MARKETING.

4 Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin
Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin. Odamész hozzá, és elkéred a telefonszámát. Másnap felhívod, és azt mondod: Szia, a tegnapi partiról van meg a számod. Tudod, nagyon jó vagyok az ágyban…

5 Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin
Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin. Odamész hozzá, és elkéred a telefonszámát. Másnap felhívod, és azt mondod: Szia, a tegnapi partiról van meg a számod. Tudod, nagyon jó vagyok az ágyban… Ez a TELEMARKETING.

6 Ha akarsz egy tuti tippet, ő ott nagyon jó az ágyban!
Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin. Ráveszel egy másik lányt, hogy egy italért cserébe menjen oda hozzá, és Rád mutatva mondja azt neki: Ha akarsz egy tuti tippet, ő ott nagyon jó az ágyban!

7 Ha akarsz egy tuti tippet, ő ott nagyon jó az ágyban!
Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin. Ráveszel egy másik lányt, hogy egy italért cserébe menjen oda hozzá, és Rád mutatva mondja azt neki: Ha akarsz egy tuti tippet, ő ott nagyon jó az ágyban! Ez a FIZETETT HIRDETÉS.

8 Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin
Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin. Fölállsz, megigazítod a nyakkendődet, odamész hozzá, és töltesz neki egy italt. Kinyitod neki az ajtót, fölveszed a táskáját miután ő elejtette. Felajánlod, hogy hazaviszed, majd ezt mondod: Boldoggá tesz, hogy a szolgálatára lehettem. Mellesleg, ha nem veszi tolakodásnak, nagyon jó vagyok az ágyban.

9 Ez a PR (közönségkapcsolatok).
Meglátsz egy fantasztikus lányt egy partin. Fölállsz, megigazítod a nyakkendődet, odamész hozzá, és töltesz neki egy italt. Kinyitod neki az ajtót, fölveszed a táskáját miután ő elejtette. Felajánlod, hogy hazaviszed, majd ezt mondod: Boldoggá tesz, hogy a szolgálatára lehettem. Mellesleg, ha nem veszi tolakodásnak, nagyon jó vagyok az ágyban. Ez a PR (közönségkapcsolatok).

10 Hello baby, nem jössz el egy körre? Fantasztikus vagyok az ágyban!!!
Letekert ablakkal autókázol a városban, és minden csinos lánynak, akit látsz, odaszólsz: Hello baby, nem jössz el egy körre? Fantasztikus vagyok az ágyban!!!

11 Hello baby, nem jössz el egy körre? Fantasztikus vagyok az ágyban!!!
Letekert ablakkal autókázol a városban, és minden csinos lánynak, akit látsz, odaszólsz: Hello baby, nem jössz el egy körre? Fantasztikus vagyok az ágyban!!! Ez a SPAM (kéretlen reklámüzenet).

12 Úgy hallottam, hogy nagyon jó vagy az ágyban!
Meglát Téged egy fantasztikus lány egy partin. Ő megy oda hozzád, és így szól: Úgy hallottam, hogy nagyon jó vagy az ágyban!

13 Úgy hallottam, hogy nagyon jó vagy az ágyban!
Meglát Téged egy fantasztikus lány egy partin. Ő megy oda hozzád, és így szól: Úgy hallottam, hogy nagyon jó vagy az ágyban! Ez a MÁRKAFELISMERÉS.

14 Ha a lány reggel azt mondja:
Hát, Te tényleg fantasztikus vagy!

15 Ha a lány reggel azt mondja:
Hát, Te tényleg fantasztikus vagy! Az a VÁSÁRLÓI ELÉGEDETTSÉG.

16 Ha a lány hozzád megy feleségül...

17 …és még 50 év után is boldogan éltek együtt…

18 …és még 50 év után is boldogan éltek együtt…
Az pedig a MÁRKAHŰSÉG.


Letölteni ppt "A marketing alapjai... másképp"

Hasonló előadás


Google Hirdetések