Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -"— Előadás másolata:

1 vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem - felel a kiskatona. - Kivel? - Kovács ezredessel. - Kovács ezredes, és maga tudja, hogy kivel beszél? - Nem. - Akkor mázlim van - mondja és lecsapja a kagylót.

2 Két talajrészeg fazon ül a kocsmában a pultnál
Két talajrészeg fazon ül a kocsmában a pultnál. Egyszer csak az egyik odafordul a másikhoz: - Tegnap megdugtam anyádat! A kocsmában síri csend lesz, majd a másik pár másodperces szünet után megszólal: - Menj haza, apa! Részeg vagy.

3 - Ízlett az ebéd drágám? - Már megint veszekedni akarsz?

4 Zsuzsa férje, Lajos néhány napig kómában fekszik
Zsuzsa férje, Lajos néhány napig kómában fekszik. Hûséges neje mellette virraszt. Egyik éjjel Lajos magához tér és int a feleségének, hogy hajoljon közelebb. - Drága Zsuzsa, te mindig kitartóan mellettem voltál, akkor is, amikor kirúgtak az állásomból, amikor az üzletem csõdbe ment, amikor meglõttek, amikor elvették a házunkat, amikor az egészségem kezdett odalenni. Te mindig velem voltál és mellettem álltál. Tudod, mit gondolok? - Mit, kedvesem? - kérdi a hû asszony. - Azt gondolom, hogy kúrvára nem hozol szerencsét!

5 Nem iszom, nem dohányzom, nem nőzöm, minden nap hatkor kelek
Nem iszom, nem dohányzom, nem nőzöm, minden nap hatkor kelek. --De mindez megváltozik, ha kikerülök a dutyiból Hogy változik a világ! --Tegnap még franciáztam egy kannibál lánnyal, ma meg már nem érdekel a szex Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép A gumióvszer nem nyújt teljes biztonságot. --A barátomnak is volt, mégis elütötte egy busz.

6 Szép napot.! Küldd el Barátaidnak. Szerezz nekik vidám napot.


Letölteni ppt "Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -"

Hasonló előadás


Google Hirdetések