Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A patikus Az első vacsora A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át, vacsorázzon vele és a szüleivel. A lány bejelentette a fiúnak, hogy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A patikus Az első vacsora A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át, vacsorázzon vele és a szüleivel. A lány bejelentette a fiúnak, hogy."— Előadás másolata:

1

2 A patikus

3 Az első vacsora

4 A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át, vacsorázzon vele és a szüleivel. A lány bejelentette a fiúnak, hogy ez után a nagy esemény után oda szeretné adni a szüzességét.

5 A patikus egy órán keresztül magyarázott a fiúnak, elmondott mindent, amit a kondomokról és a szexről tudnia kell. Nos, a fiú el volt kápráztatva, de mivel még ő is szűz volt, ezért elment a patikába, hogy óvszert szerezzen.

6 A srác ragaszkodott a családi mennyiséghez, mert azt gondolta, nagyon el lesz foglalva, hiszen ez lesz neki az első… A patikus a végén megkérdezte, hogy mennyi „védőfelszerelést” kér; 3, 10 darabosat vagy családi csomagot?

7 Azon a bizonyos estén a fiú elment a lány szüleinek házába és a lány nyitott ajtót, aki így köszöntötte: Oh, annyira izgatott vagyok, hogy a szüleimmel találkozol, na gyere már be! A fiú bement és leült az asztalhoz, ahol a lány szülei már helyet foglaltak.

8 A fiú gyorsan felajánlotta, hogy elmondja az áldást, és lehajtotta a fejét.

9 Percek teltek el, a fiú még mindig imádkozott a fejét lehajtva. 10 perc múlva a fiú még mindig nem mozdult.

10 Végül, 20 perc után a lány odahajolt hozzá, mivel a fiú még mindig asztalra borított arccal ült, és a lány így szólt: Nem is gondoltam volna, hogy ennyire vallásos vagy.

11 Erre a fiú hozzáfordult és visszasúgta:

12 Én pedig nem gondoltam volna, hogy az apád patikus!


Letölteni ppt "A patikus Az első vacsora A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át, vacsorázzon vele és a szüleivel. A lány bejelentette a fiúnak, hogy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések